Top banner

Se vores store udvalg af ledige værelser i København

Leder du efter et værelse sammen med en roomie eller din egen 1-værelses kan du finde lige netop det du søger på vores boligportal.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

 

Værelser til leje i København


Når man skal søge efter et værelse i København, skal man finde ud af hvilket områder man gerne vil bo i, man kan blandt. Andet vælger mellem, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg. Mulighederne er mange og der er noget for en hver smag om du søger værelse, pendlerværelse eller i bofællesskab.

Som vi alle ved er hovedstadens lejeboligmarkedet presset og der er altid rifter om at få de ledige boliger. Men når vi snakker om værelser til udlejning er der faktisk et godt udbud i København og omegn. Det er blevet ekstremt populært at bo sammen som roomies eller i fællesskab med flere, derfor er udbuddet af værelser til leje stigende hvilket er godt for uge og studerende som gerne vil bo i Storkøbenhavn.

Værelses priser stater helt fra 3000 kr. pr. Måned og op til 7000 kr. pr. Måned. I din søgende om et værelse er det vigtigt du ved hvad du vil have, da mange roomiekontrakter er tidsbegrænset, så leder du efter et sted mere permanent skal du være opmærksom på dette. Vi har heldigvis gjort det nemt at fileterer mellem vores lejeværelser hvor du selv kan bestemme huslejen, lejeperioden og meget mere.


Lej et værelse i København

Hvor er det bedste sted at starte, når man søger efter en 1-værelses lejlighed i København. Vi anbefaler altid, at man finder tre områder, hvor man godt kunne tænke sig at bo i – jo flere mulige placeringer, jo bedre! Det øger markant dine chancer for at finde en bolig, hvis du er villig til at gå på kompromis med placeringen. Det kan eksempelvis være, at du har et ønske om at bo på Frederiksberg, København eller Nørrebro.

Det er altid bedste at skyde med spredehagl; på den måde øger du dine muligheder for at finde en lejebolig med kort indflytning. Man skal bare altid huske på, at det er bedre at have en mindre lejlighed end slet ikke at have et sted at bo. Det kan derfor betyde, at du er nødt til at gå på kompromis med nogle af dine ønsker og krav til din kommende bolig.  

Boligmarkedet er hårdt i København og der er mange om buddet – men udbuddet er lavt, så det handler om at komme i betragtning til boligerne. Det kan du blandt andet gøre ved at skrive en attraktiv ansøgning!


Hvordan skriver jeg en god ansøgning?

Det handler om at skille sig ud i sin ansøgning. Du skal virke ansvarlig og som en god lejer, men hvordan giver man det bedste indtryk af sig selv på skrift? Det kan være svært at formulere en tekst, som virker indbydende for udlejer. Du vil gerne fremstå som den perfekte lejer, men hvad er den perfekte lejer.

Først og fremmest handler det om at være ærlig. Med ærlighed kommer man længst. Det kan eksempelvis være, at du er ryger, men godt ved at udlejer til tider ser ned på dette. Hellere at du er ærlig omkring det, end at du får en grim overraskelse en dag, hvor udlejer er på besøg. Du kan også skrive i din ansøgning, at du er ryger, men ikke ryger i lejligheden; så giver du et godt indtryk af, at du er ansvarlig som lejer.

Det handler om at holde ansøgningen personlig, men også formel, så du virker ansvarlig og pålidelig. Du skal også vedhæfte et vellignende billede af dig selv, således at udlejer får et indtryk af, hvem du er som person. Et billede siger som sagt mere end tusind ord.

Du kan eksempelvis starte din ansøgning med en joke, hvor du får brudt det formelle og skaber noget anderledes i forhold til de andre boligsøgende. Du kan skrive: "Nå, så fik jeg nok fanget din opmærksomhed!" - Det kan for nogle udlejere virke som et frisk pust og give dig nogle gode forudsætninger for, at boligen kan blive din.


Værelse til lejebolig Østerbro

Østerbro er et område, som gennem tiden og især nu er super populært blandt både unge og ældre. Når du befinder dig i København Ø, træder du ind i en gammel Københavns tidslomme af lækre, flotte og gamle bygninger, og hvor du samtidig kan nyde alt fra en lækker sandwich til en burger eller gourmetmad. Udover caféer kan du også finde alternative shopping muligheder som at gå i genbrug, hvor du kan finde alt fra tøj til en ny lampe til lejligheden. Den helt specielle stemning, som København Ø har, mærker du tydeligt når du går på gaden, og det er meget svært ikke at blive bidt af. Dette er en af grundene til, at området er blevet super attraktivt blandt københavnerne og tilflytter som leder et sted at bo, der er ofte gode muligheder hvis man søger et værelse til leje fremfor en hele lejlighed. Der kan være mange fordele ved at dele en lejebolig blandt. Andet husleje som kan deles i 2 eller 3 alt efter hvor mange roomies man er. Et typisk værelse på Østerbro vil koste omkring 5000 kr. pr måned. 


Værelse til leje i København K

Drømmer du om at bo i indre København i en lejlighed, værelse eller kollegiebolig? Hos BoligDK kan du søge imellem en masse forskelige lejeboligtyper på vores boligportal og finde præcis det lejemål, som du søger efter! Byen byder på en masse muligheder; du kan blandt andet komme ud og stå på ski på Copenhill, tage på diskotek, gå på café eller besøge Operaen eller Det Kongelige Teater og mange flere.

Mange søger efter et-værelse til leje i København K, hvor man kan være heldig at få et værelse eller en lille lejlighed til rimelige priser. Men det handler om at være hurtig og slå til, når muligheden byder sig! Der er nemlig rift om værelserne i København, som er attraktivt for især studerende. Et værelse i Storkøbenhavn er perfekt til dig, som blot skal have et sted at sove og ikke har de store behov for en stor lejlighed. Dette betyder også, at du kan være heldig at finde en billig 1-værelses i København K, hvis du er hurtig på tasterne. Hos BoligDK hjælper vi dig igennem din boligsøgning, så du til sidst står med din næste 1-værelses i hånden!


Find din næste lejebolig

De mindre boliger i storbyen bliver lynhurtigt lejet ud, eftersom at mange unge mennesker, særligt studerende, har et ønske om at bo for sig selv. Det betyder, at man ofte må se sig nødsaget til at bo i en mindre bolig, eksempelvis en 1-værelses lejlighed, når økonomien kun rækker til dette. Derfor er 1-værelses boliger i især København ofte udlejet, men vi har gjort det nemt for dig at følge med i, når der kommer nye boliger på lejemarkedet; vi har nemlig oprettet en Boligagent, som giver dig besked via mail, når en ny bolig efter dine kriterier kommer på portalen. Så skal du ikke sidde og søge hver dag efter boliger, men blot vente på at du modtager en mail. Dermed får du også førsteret til lejeboligerne, da du meget ofte kan være den første til at skrive til udlejer og dermed give dig selv de bedste forudsætninger. Find din kommende bolig gennem BoligDK i dag!

 

Studieboliger Lejligheder Lejeboliger Hus Rækkehuse