Top banner

Huse til leje i København & omegn

Se hele vores udvalg af ledige huse til leje i Hovedstadsområdet.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

 

Hus til leje i København

Går du med drømmen om at bo til leje i hus eller villa i København, så har du fundet den rigtige boligpotal. Vi har samlet over 8000 lejeboliger i hele Danmark og vores udvalg i Storkøbenhavn er rigtig stort om du leder efter mindre parcelhus med hyggelig have eller en lukrativ villa med flot havudsigt er dette til at finde på vores boligportal.

 

 

Er det svært at finde et ledigt hus til leje

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at det kan være ekstremt svært at finde et ledigt hus til leje i København. Der er kun et meget begrænset udvalg, og vi rådgiver altid vores kunder til at kigge mod Værløse, Valby eller Hellerup, som alle tre har dét til fælles, at der er mange flere huse til leje, hvor der mulighed for at have hele familien under ét tag. Lejeprisen for huse og rækkehuse i Storkøbenhavn ligger fra 11.000 til op imod 25.000 om måneden, og det er klart, at det er beliggenheden, som her er med til at skabe den høje husleje. Man kan blandt andet få en god beliggenhed som kartoffelrækkerne på Østerbro eller et fint rækkehus på Amager.
Søger man lidt længere væk fra København, kan man finde flere nybyggede huse og rækkehuse til billigere husleje.


Bedste områder omkring København at leje hus i


Der findes mange fede områder, hvor man kan slå sig ned, men det vigtigste er, at man vurderer, om man vil have en billig husleje med plads til fornøjelser, eller man vil bo i Hellerup til en dyr husleje. Steder, hvor det er til at komme til for penge, skal der rettes et blik mod Brønshøj, Vanløse, Rødovre og Valby, som er mindre byer, men samtidig tæt på København. De ligger i en radius af otte kilometer fra det centrale København, som er cirka 15 minutters kørsel. 

 

Lej et hus til bofællesskab

Man behøver ikke kun at være et par eller en børnefamilie for at flytte i et hus / villa. Som årende er gået, er det blevet ekstremt populært at bo i kollektiver og bofællesskaber hvor sammenhold er nøgleordet, søger man dette er det veloplagt at leje en villa som kan benyttes til begge formål. Fordele ved at bo sammen med andre ikke bare bofællesskaber men også roomies er at man deler omkostningerne som kan være en tung affære især i København.

 

 

 

Lejligheder Værelser Rækkehuse Studieboliger Lejeboliger