Top banner

Ledige rækkehus til leje i København

Se alle vores ledige rækkehuse - Der kommer nye hverdag!

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

 

Leder du efter ledigt rækkehus i Sydhavnen

Vil du gerne bo i hus og overvejer at leje et rækkehus i Sydhavnen? Så har du nu muligheden, for BoligDK har samlet et af Danmarks største og bedste udvalg af ledige boliger ét sted. Opret din bruger i dag og kom i gang med din søgning!

Hvis du har en drøm om at bo i hus, men ikke vil flytte for langt væk fra centrum for at dette kan lykkedes, kan det være ideelt at finde et rækkehus i Sydhavnen i København. Såfremt dette er et ønske, er du måske kommet det rette sted hen. Vi har nemlig gjort det nemt, enkelt og sikkert for dig at søge efter boliger, som passer til dig og dine behov og ønsker. Du kan nemt søge efter rækkehus med antal kvadratmeter, beliggenhed og antal rum gennem vores filtreringssystem. Men du skal være hurtig; det er nemlig blevet meget populært for især børnefamilier at bosætte sig i hus i Indre København. Et hus giver nemlig en masse fordele, som du kan nyde til trods for, at du ikke er ejer af huset. Som lejer får du hele pakken, men undgår alle bekymringerne og forpligtelserne ved at eje. Det er da smart, ikke? 

 

Udlejning af rækkehus på Vesterbro 

Søger du efter et rækkehus til leje på Vesterbro? Find din næste lejebolig nemt, hurtigt og billigt gennem BoligDK, som står bag dig i hele processen fra oprettelse af bruger til kontakt til udlejer til udlevering af nøgler. Vi har gjort det nemt for dig at finde alle ledige boliger i Danmark, da alle ledige lejeboliger er samlet ét sted; det gør det enkelt for dig som lejer at finde din drømmebolig. For at gøre det endnu lettere har vi lavet et filtreringssystem, hvor du kan filtrere i boliger alt efter beliggenhed, antal kvadratmeter, antal rum og maksimal huslejepris. Det giver dig et fantastisk overblik over boligmarkedet og boliger, som matcher dine behov og ønsker. Hvad end du søger en bolig på Vesterbro, Østerbro eller et helt andet sted i landet, så har vi helt sikkert også noget for dig. 

Et rækkehus på Vesterbro er ideelt for dig, som gerne vil bo i hus, men som ikke vil gå glip af det pulserende byliv, som København som by har at tilbyde. Det er blevet mere populært gennem årene at bosætte sig i rækkehus, da det giver dig mulighed for at bo i hus, men uden alle forpligtelserne om lån, ejendomsskat, renoveringer og udskiftninger. Som lejer får du hele pakken, men uden bekymringerne. Ofte kan det være svært at finde et rækkehus, hvis man gerne vil bo i centrum. Det handler om at gå på kompromis med nogle af sine krav og ønsker, hvis det skal lade sig gøre. Derfor handler det om at være ude i god tid, så man skaber de bedste forudsætninger for sig selv i boligsøgningen.

Leje et rækkehus på Nørrebro

Har du ønske om at bo i et rækkehus på Nørrebro, tæt på det pulserende liv, men samtidig med mulighed for at trække dig tilbage? På vores boligportal har vi rækkehuse til leje på Nørrebro i København, med mulighed for følelsen af at bo i hus. Det er populært at bosætte sig i rækkehuse på Nørrebro, og derfor er der rift om boligerne.

 Leder du efter et rækkehus på Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted. BoligDK har et af Danmarks største og bredeste udvalg af ledige boliger i Danmark lige nu, og din drømmebolig kan være blot et klik væk. Vi har også et stort udvalg af ledige rækkehuse i København og på Nørrebro, som blot venter på at blive udlejet. Start din søgning i dag. Det kan ofte være svært at finde et rækkehus i centrum, som leder op til alle de krav og ønsker, som du måtte have for din næste bolig. Vi har gjort det nemt for dig som lejer at finde en bolig, som lever op til dine kriterier. Med vores smarte filtreringssystem kan du finde en bolig, der lever op til dine ønsker om antal kvadratmeter, antal værelser, beliggenhed, delevenlig og husdyr tilladt. 

 

Rækkehus til leje i København K

Er din næste drømmebolig et lejet rækkehus i København K? Så er du kommet til det rette sted, for på vores lejeboligportal har et stort ønske om at hjælpe netop DIG med at finde dit næste leje rækkehus i København K! Vores store boligkartotek er fyldt op med ledige rækkehuse i København K-området, som bare venter på at blive udlejet. 

Vi har en masse forskellige boliger til leje i København K, og vi har med sikkerhed også det rette leje rækkehus til dig. Vi har stor fokus på at opfylde alle dine krav og ønsker til din nye bolig, og dette er ingen undtagelse. Hjemmet har stor betydning for os som mennesker, og det er vigtigt at vi føler os trygge og tilpasse i vores hjem. 

Vi har et stort ønske om at sikre, at alle vores lejere oplever, at de har fået den bedste service muligt fra os. Derfor hjælper vi gerne til med at finde din næste lejebolig i København K. Vores kartotek med ledige boliger rummer også ledige leje rækkehuse i København K-området. Tjek det store udvalg ud ved hjælp af vores boligkartotek og filtreringssystem.

Det har mange fordele at bosætte sig i et rækkehus. Ikke nok med at man får følelsen af at have et helt hus til rådighed, så giver det også ofte mulighed for enten en lille have eller terrasse, som kan nydes hele året rundt. Vi hos BoligDK er meget opmærksomme på, at få en lang række rækkehuse til leje på hjemmesiden, så du har masser af lejeboliger at vælge mellem, når du skal søge din næste bolig. Leje rækkehus i København K er ikke langt væk, så skynd dig at få fingrene i et af de populære rækkehuse i København K før din nabo!

 

Udvalget af rækkehuse i København V 

Søger du efter et rækkehus til leje på Vesterbro? Find din næste lejebolig nemt, hurtigt og billigt gennem vores boligfinder, som står bag dig i hele processen fra oprettelse af bruger til kontakt til udlejer til udlevering af nøgler. Vi har gjort det nemt for dig at finde alle ledige boliger i Danmark, da alle ledige lejeboliger er samlet ét sted; det gør det enkelt for dig som lejer at finde din drømmebolig. For at gøre det endnu lettere har vi lavet et filtreringssystem, hvor du kan filtrere i boliger alt efter beliggenhed, antal kvadratmeter, antal rum og maksimal huslejepris. Det giver dig et fantastisk overblik over boligmarkedet og boliger, som matcher dine behov og ønsker. Hvad end du søger en bolig på Vesterbro, Østerbro eller et helt andet sted i landet, så har vi helt sikkert også noget for dig. Så hvad venter du på? Find din drømmebolig i dag! 

Et rækkehus på Vesterbro er ideelt for dig, som gerne vil bo i hus, men som ikke vil gå glip af det pulserende byliv, som København som by har at tilbyde. Det er blevet mere populært gennem årene at bosætte sig i rækkehus, da det giver dig mulighed for at bo i hus, men uden alle forpligtelserne om lån, ejendomsskat, renoveringer og udskiftninger. Som lejer får du hele pakken, men uden bekymringerne. Ofte kan det være svært at finde et rækkehus, hvis man gerne vil bo i centrum. Det handler om at gå på kompromis med nogle af sine krav og ønsker, hvis det skal lade sig gøre. Derfor handler det om at være ude i god tid, så man skaber de bedste forudsætninger for sig selv i boligsøgningen.

Om du søger en 1-værelses eller et rækkehus til leje, kan du med sikkerhed finde netop den bolig, der passer til dig på vores bolig finder. Udvalget af lejligheder er typisk større end rækkehuse, da man i storbyen ofte bosætter sig i lejligheder. For at finde et rækkehus skal man typisk væk fra storbyen og ud i de mindre kvarterer som eksempelvis Valby, som huser forskellige rækkehuse og villaer. Da udvalget af rækkehuse er begrænset i storbyen og på Vesterbro, skal man være hurtig i sin søgen, så snart der kommer et rækkehus på markedet. Derfor anbefaler vi, at du opretter en Boligagent, som sender dig en mail hver gang, der kommer et hus på markedet, som matcher dine ønsker og krav til din kommende bolig. Det gør, at du er på forkant med nye boliger og giver dig de bedste forudsætninger for at finde en bolig, som passer til dig. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt for dig som lejer at finde en bolig gennem vores boligportal. 

Hvis du har spørgsmål eller andet omkring søgeprocessen, din bruger eller andet, er du velkommen til at sende en mail til kundeservice - vi bestræber os på at svare indenfor 48 timer.

 

 

Du opnår masser af fordele ved at bo i rækkehus

Når man flytter i hus, følger der som regel en række forpligtelser med sig, og det er alt fra dyre lån og forsikringer til renoveringer og udskiftninger. Hvis du er lejer, slipper du for alle disse forpligtelser, men kan samtidig nyde godt af alt dét, et hus kan give dig. Der er en tendens til, at flere og flere foretrækker rækkehus fremfor lejligheder. Dette er både gældende for unge, studerende, familier, enlige og ældre. Oftest er det ikke dyrere at bo i et rækkehus kontra en lejlighed. Der er en række fordele ved et rækkehus; du skal heller ikke bruge tid på vedligeholdelse.

Hvad er et rækkehus? Et rækkehus er et eller flere huse, som er bygget side om side og dermed deler en fælles væg. Det føles som om, at man har et helt hus for sig selv, men egentlig deler man et hus med en anden. Til trods for dette, har man gerne hver sin have, parkeringsplads eller udeareal, især hvis man bor længere udenfor centrum.

 

Har du svært ved at finde ”hjem”?

Leder du efter et ledigt rækkehus på Østerbro i København, er det måske gået op for dig, hvor svært det kan være at finde. Det er ikke en nem opgave og det kræver virkelig, at man har tålmodighed. Du vil gerne hele tiden være opdateret på nye boliger, men tager det for meget tid i din hverdag? Så kan du nemt og endda gratis tilmelde dig vores "Boligagent", som sikrer, at du modtager en mail, hver gang der kommer nye boliger på markedet, som matcher dine krav og kriterier for din kommende bolig. Det gælder nemlig om at være hurtigt ude, hvis du skal have forhåbninger om at finde en bolig. Efterspørgslen er stor efter blandt andet rækkehuse på Østerbro, og derfor er det en vigtig og stor fordel at være først ude.

Når du har fundet en bolig, som matcher dine ønsker og kriterier, kan du sende din ansøgning til udlejer. Derfor er det vigtigt, at du altid har en ansøgning klar, hvor du med bedste evne præsenterer dig selv og hvorfor du er den ideelle lejer. Det giver dig de bedste forudsætninger i din boligsøgning. På BoligDk finder du et super udvalg af rækkehuse i hele Danmark – Vores smarte robot scanner hele nettet for ledige boliger og samler dem alle på vores side, hvilket giver dig Danmarks bedste overblik over boliglejemarkedet.

Kom i gang i dag – Opret en gratis profil! 

 

Hus Lejligheder Lejeboliger Værelser Studieboliger