top-banner.jpg (1)

Forsikring af din bolig

Forsikring af din bolig  

 

Som lejer er det vigtigt at have styr på, om du er forsikret af udlejerens boligforsikring. Udgangspunktet er, at ejeren af boligen er forsikret med de faste ting, som eksempelvis taget, gulvet, de hårde hvidevarer, vinduer osv. Når man flytter i lejebolig er det derfor vigtigt at man undersøger, hvorvidt man er forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Det er individuelt hvilken forsikring der passer til netop dig og dine behov, og det kan være uoverskueligt at gennemskue, hvilken forsikring, der passer bedst.  

 

Det er altid en god ide at tegne en indboforsikring, som er en forsikring, der dækker dine ting i boligen i tilfælde af uheld i hjemmet som eksempelvis indbrud og tyveri eller el-, brand- og vandskader. Indboforsikringen gælder ligeledes også, hvis du selv påfører skade på andres ting, såsom lånte eller lejede ting, for eksempelvis en vens telefon eller musikanlæg.  

De forskellige forsikringsselskaber har en oversigt over, hvad indboforsikringen dækker. Ofte dækker indboforsikringen ikke blot dit indbo i selve hjemmet, men også hvis du har ting opmagasineret på et lager, hvis du har ting med til træning eller har personlige ejendele med på ferie. Hos nogle forsikringsselskaber er din cykel også dækket, men dette afhænger af, hvor gammel cyklen er og hvilken pris, din cykel har kostet. Man kan også tilkøbe en udvidet cykelforsikring hos de fleste selskaber.  

 

Fordelen ved at have en indboforsikring er ligeledes, at hvis dit hjem bliver ubeboeligt på grund af brand, vandskader eller andre uheld, så hjælper forsikringsselskaberne dig med at finde et sted at bo i op til et år, mens din bolig bliver sat i stand igen.  

 

Du kan finde den rette forsikring for dig ved at trykke på følgende link: Få 3 gratis tilbud på forsikring

 

  • - Disse overstående er det som forsikringsselskaberne som minimum tilbyder i deres indboforsikringer. Dog kan der være nogle forsikringsselskaber hvor der kræves ekstra betaling for nogle af disse dækninger. Dertil kan der også være nogle tilvalgsdækninger, i form af hvis man har en cykel man vil forsikre mod tyveri eller lign. 


  • - Herudover kan man tilkøbe tilvalgsdækninger som dækker specielt sportsudstyr som fx golfudstyr. Man kan altså derfor 
    dække sig sig ind på mange forskellige ting alt efter behov og ønsker.  

  • Indboforsikring dækker for det første dine ting. Er man gift, har en samlever eller kæreste, er begge jeres ting sikret under indboforsikringen. Hvis du bor ude og er over 21, er du ikke sikret under dine forældres indbo, og skal derfor have enten tegnet en ekstra indboforsikring eller tegne din egen.  

  •  

Vi samarbejder med forsikringsskift.dk, som sikrer dig Danmarks skarpeste pris på forsikringer.