Top banner

Studieboliger til leje i København

Få det bedste overblik over alle ledige studieboliger i København og omegn. Vi har markeds bedste udvalg til studerende

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Studiebolig til leje i København


Er du på jagt efter din egen studiebolig, eller leder du efter nogle du kan bo sammen med? Så kan du med fordel benytte dig af vores boligportal, som samler alle ledige lejeboliger fra hele landet på ét sted. Det er smart, for så skal du ikke oprette dig hos adskillige boligselskaber og betale dyrt i abonnement. Hos BoligDK vil du møde et stort udvalg af lejeboliger, som er SU-venlige til de studerende. Hvis du har tanker om at bo med andre, har vi faktisk flere, som søger roommates til store, delevenlige 3-værelses lejligheder. Mange er beliggende både på Nørrebro, Vesterbro eller Østerbro, som er centrale placeringer i København. Der er mange fordele ved at bo flere sammen, da du både opnår en økonomisk gevinst i forhold til færre faste udgifter samtidig med, at du får et socialt liv og mulighed for flere venskaber. 

Som studerende i København kan det til tider være en både stressende, men også umulig opgave af finde en bolig, som ligger i et prisleje, hvor man kan være med på en SU. Især i København, hvor efterspørgslen er høj, men udbuddet lavt, kan det være svært at finde en bolig, som lever op til dine krav og ønsker til din kommende bolig. Boliglejepriserne er skyhøje, og der kan være langt imellem de billige studieboliger. Men vi har gjort det nemmere for dig at finde boliger, som matcher dine kriterier. Vi har blandt andet udviklet en smart "Boligagent", som sender dig en mail, hver gang der kommer nye boliger på markedet, som opfylder dine krav. Det er en gratis tjeneste, som du får gavn af, når du opretter din bruger. Den fungerer sådan, at sætter man ens krav efter en 1-værelses lejlighed til under 5000 kr. i husleje i København K, jamen så modtager du en mail, når der dukker nye boliger op indenfor dine kriterier. Denne service giver dig en række fordele, så du altid kan være med på, hvilke boliger der er på markedet, og være den første til at kontakte udlejer. Dette giver dig et kæmpe forspring i jagten på at finde den rigtige lejebolig.


Er du blevet indmeldt på en uddannelsesinstitution i København?

Stort tillykke hvis du er en af de heldige, som snart eller for nylig er startet på dit drømmestudie. Hvis du er fra byen så ved du hvor svært det kan være at finde en bolig, og ofte skal man være rigtig hurtig, hvis man skal have fingrene i en af de meget eftertragtede boliger. Hvis du tilmelder dig Boligagenten modtager du en mail, såfremt der kommer nye boliger til leje, som ligger indenfor dine kriterier.

For personer, som ikke er bosat i København, kan det være et kæmpe chok for mange at lejemarkedet i hovedstaden er så presset. Huslejen er ofte meget høj, kvadratmeterne små og udsigten til at bo med en roomie er kort. For mange studerende kan det være svært nok blot at have penge til huslejen, da et typisk værelse vil koste omkring 5.000 kr. Herudover kommer der udgifter som forsikringer, mobilabonnement og madbudget. Men selvom det hele ser uoverskueligt ud, så vil BoligDK hjælpe dig med at finde en bolig. Derfor har vi samlet alle ledige lejemål fordelt over hele landet, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at finde en bolig; også på Østerbro, hvor markedet er meget presset.  


Hvad gør man, hvis man ikke kan finde en bolig?

Dette er et spørgsmål som vores kundeservice ofte modtager. Vi anbefaler som altid alle om at holde muligheder åbne og måske gå på kompromis med nogle af de krav, som man har til sin kommende bolig. Det kan også ofte være en god ide at søge muligheden for en roomie, hvor man enten kan bo med én, to eller endda tre andre personer. Der kan være meget godt i at bo med andre, men der kan også være ulemper. Det handler i høj grad om at få forventningsafstemt, såfremt det ender ud i, at du skal finde en roommate eller flytte ind på et værelse. På den her måde kan man faktisk komme til at bo i en fed lejlighed på den rigtige beliggenhed samtidig med, at I deler alle udgifter som i de fleste tilfælde giver dig flere penge at bruge på cafébesøg, shopping og sjove byture.


Ledig studiebolig i København K

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle undersøge hele lejeboligmarkedet for ledige studieboliger i København K i nærheden af netop den uddannelsesinstitution, som du skal starte på. Vi har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at finde din næste drømmebolig ved hjælp af vores store boligkartotek og filtreringssystem. BoligDK ønsker nemlig at gøre det så nemt for dig som muligt at finde en ledig studiebolig i København K hurtigst muligt.

Der er rift om boligerne i København, og især studieboliger er populære i forbindelse med studiestart. For at være sikker på, at du finder en studiebolig i København K i forbindelse med studiestart, er det vigtigt at være hurtigt ude. Når du ved, om du er kommet ind på dit drømmestudie, er det bare med at komme i gang med boligsøgningen. København er kendt som en by, som er optimal for den studerende. Byen rummer mange uddannelser, uddannelsesinstitutioner og er en fantastisk cykel by, hvilket gør det nemt at fragte sig selv rundt i byen og til de forskellige uddannelsesinstitutioner rundt omkring i byen. København anses for mange studerende som en ultimative studie by på grund af de mange muligheder, som byen rummer. Det er alt fra biblioteker og læseområder til shopping muligheder og caféer lige rundt om hjørnet. Alt i alt har byen alt det, som du behøver, for at føle dig godt tilpas i forbindelse med start på dit nye studie. 


Studiebolig på Nørrebro

Står du og mangler en studiebolig i forbindelse med start på studiet? Vi har et af Danmarks største udvalg af ledige boliger, og heriblandt kan du finde din næste drømmebolig gennem vores mange ledige boliger til leje i hele Danmark. En studiebolig er tilegnet dem, som enten skal eller er i gang med at studere. Nogle af boligerne på siden kræver således, at du er studerende på en uddannelsesinstitution, mens andre blot er udvalgt på baggrund af en lavere husleje. Du kan søge alt hvad du vil gennem vores søgefunktion på portalen.

Nørrebro som en del af København er blevet et meget attraktivt sted for unge, studerende og nyuddannede at bosætte sig. Kvarteret rummer mange af de ønsker og behov, som man som ung studerende kunne ønske sig. Der er alt fra shopping muligheder og caféer til restauranter og kunstneriske attraktioner. Før i tiden var Nørrebro kendt som en del af et ghettomiljø med Mjølnerparken, men dette er ikke længere tilfældet. Faktisk er bydelen nu et af de mest populære steder at bosætte sig i København! Kvarteret er også et af de steder, hvor der bor aller flest mennesker fordelt på antal kvadratmeter.

Du kan nemt, hurtigt og sikkert finde din næste bolig gennem vores boligportal. Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores brugere, og sørger derfor for, at alle udlejere er certificeret til at må udleje bolig. Dette gør, at du som lejer kan føle dig tryg og sikker hele vejen igennem din boligsøgning. Vi har også gjort det nemt og enkelt for dig som lejer at finde din næste drømmebolig, gennem filtreringssystemet på siden. Her kan du søge i boliger på forskellige kriterier som antal kvadratmeter, maks husleje, husdyr tilladt og som delevenlig bolig eller ej. 


Studiebolig på Vesterbro København

En studiebolig er ideel for dig, som snart skal studere på en videregående uddannelse, og som gerne vil spare penge på huslejen. Ofte er studieboliger kendetegnet ved en lavere husleje, men i de større byer som blandt andet København og Aarhus, kan du komme ud for, at huslejen stadig er dyrere end din SU. Der er dog gode muligheder for at erhverve dig en studiebolig, hvis du er ude i god tid! Nogle af boligerne på siden kræver, at du er studerende, mens andre blot er udvalgt grundet den lave husleje. Du kan søge efter dine kriterier for din bolig gennem vores filtrerings- og søgefunktion.

Gennem tiderne har Vesterbro udviklet sig fra at være en bydel, hvor beboere ikke havde lyst til at flytte til, til nu at være et område i København, hvor især mange børnefamilier og unge mennesker vælger at flytte til. Området er kendetegnet ved, at det er tæt på centrum og seværdigheder som Tivoli og Cirkusbygningen, samtidig med at der er mange spændende caféer og restauranter på hvert et gadehjørne. Det er det ideelle sted for studerende, som gerne vil være tæt på det pulserende byliv, men samtidig vil have muligheden for at trække sig tilbage og nyde roen i en studiebolig.

 Du kan kun få adgang til studieboligerne, hvis du opretter en bruger på siden. Så snart du har oprettet din konto, har du mulighed for at søge efter et utal af boliger og samtidig få kontaktoplysningerne på udlejeren. Vi indsamler kun de mest nødvendige informationer om dig. Tøv ikke med at oprette en bruger! Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen fra oprettelse til kontakt til udlejer og til, at du står med dine nøgler i hånden.

 For at gøre det så nemt og enkelt for dig som lejer, har vi udviklet et smart filtreringssystem, som gør det hurtigt for dig at finde boliger, der ligger indenfor dit budget, dine krav til antal kvadratmeter og type af bolig. Så bliver det næsten ikke lettere at finde drømmeboligen! Vores store og brede boligkartotek gør, at der med garanti findes en bolig, som opfylder dine ønsker og krav til din kommende bolig.


Studiebolig i Sydhavnen

Det er populært for unge mennesker at flytte i en studiebolig, når de skal i gang med at studere. Men skal man være indskrevet på et universitet eller en anden institution, for at kunne bo i en studiebolig? Ikke nødvendigvis. Vi har samlet boliger under navnet ’studieboliger’, da de er kendetegnet ved en lavere husleje og en lille lejlighed. Nogle af vores boliger kræver, at man er indskrevet på en uddannelsesinstitution, mens andre boliger er studieboliger på grund af den lave husleje. Dermed er det ikke et krav, at du er studerende! Det vigtigste i din boligsøgning efter en studiebolig er blot, at du er hurtigt ude. De er meget eftertragtede og forsvinder hurtigt fra markedet, så det er bare med at komme i gang med at få skrevet til udlejere og sende din ansøgning afsted.

Det er vigtigt at du gør dig klart, om du ønsker at bo tæt på uni, men betale en højere husleje, eller om du kan indfinde dig med at bo længere væk fra uni, men samtidig have muligheden for at finde en bolig, der har en lavere husleje. Jo længere væk fra centrum og universiteterne, jo bedre er mulighederne for at finde en bolig, som har en lavere husleje. Du skal dermed gøre dig klart, hvad der er vigtigst for dig.


København som studieby

København er en oplagt by, hvis du har ønske om at studere. Mulighederne er mange, og der er ikke langt til Universitet eller KEA, hvis man er bosiddende inde i centrum af København. Der strømmer hvert år rigtig mange nye studerende til København, og København som studieby byder på mange flotte parker og hyggelige caféer i området omkring Universitet og uddannelsesinstitutionerne. Det gør det nemt at komme frem og tilbage i området, da København anses som en cykelby. 

Leder du efter et sted at bo, men ved ikke om det skal være en studiebolig eller et værelse? Der er fordele og ulemper ved begge ting. Ofte er det billigere at finde et værelse hos en anden og få en såkaldt roomie, mens det kan være rarere at have sit eget sted, hvor man kan være sig selv. Det handler i høj grad om, hvilke ønsker du selv har og hvilken slags person, du er. At bo i en bolig alene kan være økonomisk dyrt, hvis du er begrænset på en SU. Ved at bo med en anden kan man dele om udgifterne, både husleje og forsikringer, hvilket gør det økonomisk lettere for dig. Men på den anden side nyder du måske mere at have det for dig selv og ikke skal tænke på at tage hensyn til andre? Det er helt op til dig. Lige meget hvad dine ønsker er, så kan vi hjælpe dig i din søgen efter enten en studiebolig eller et værelse; vi har et stort udvalg af begge dele. I København er der kamp om at få fingre i de gode lejeboliger, og især på Vesterbro, hvor rigtig mange har et ønske om at bo, kan det være svært at finde en bolig. 

Der er mange som er i tvivl omkring, hvorvidt de kan se sig selv bo sammen med en roommate eller om man skal finde sin egen bolig. Det kan også være ekstremt svært at vurdere, da der som nævnt er fordlee og ulemper ved begge dele. Ofte kan en roomie dog bringe noget glæde og noget socialt ind i et ofte kedeligt hverdagsliv, så det kan være en god måde at få flere venner og bekendtskaber på. Men det kræver, at du er klar til at gå på kompromis med dine egne præmisser, da der skal være plads til jer begge. Rådet herfra er at mærke efter og føle, hvad du mest har lyst til!


Flyt sammen med en roomie

Huslejen i København bliver ved med at stige, blandt andet i takt med et stigende indbyggertal. Derfor kan du godt forvente, at du skal lægge en hel del penge i husleje, og dette kan endda være for en lille lejlighed beliggende i yderkanten af Vesterbro. Derfor kan det være fordelagtigt for dig, såfremt du har lyst, at finde en roommate, som du kan bo sammen med. Der er mange fordele ved at bo med en rommie, blandt andet at I er to til at dele huslejen og at du får masser af sociale relationer og hygge i lejligheden. Det er dog også vigtigt at man kan respektere, at man har hvert sit liv og har behov for at trække sig tilbage for sig selv.

Det handler dermed om at finde en, som matcher dig på de kriterier, som du gerne vil have. Det er helt op til dig, hvem du vil have til at bo, da der især op til studiestart er rift om værelserne. Du skal gøre dig klart, hvilken person, du ønsker at bo sammen med, og hvilke krav du vil stille til henholdsvis dig selv og din kommende roomie. Gør dig nogle overvejelser omkring det, og gå ellers i gang med at lave opslag om, at du udlejer et værelse. Så går det helt sikkert stærkt!

For at få adgang til at kontakte udlejer, skal du oprette dig som bruger på siden. Det gør du nemt og hurtigt, og det kræver ikke mange informationer, førend at du kan skrive på dine drømmeboliger. Tøv ikke med at oprette en bruger hos BoligDK! Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen fra oprettelse til kontakt til udlejer og til, at du står med dine nøgler i hånden.

 

 

Værelser Lejligheder Lejeboliger Hus Rækkehuse