Top banner

Ledige lejligheder i hele København!

BoligDK samler alle ledige lejeboliger på et sted! Se vores udvalg i Storkøbenhavn.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Ledige lejligheder i København


Søger du efter en ledig lejebolig i København, kan vi hos BoligDK hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af ledige lejemål, hvad end det er på Vesterbro, Nørrebro eller et helt andet sted, du søger, kan du med sikkerhed finde en bolig i netop dét område, du søger i.

Søger du en 2-værelses lejlighed på Frederiksberg, hvor man ofte nemt kan finde en plads til sin bil, eller leder du efter en stor herskabslejlighed i København K med stukloft og mange detaljer, finder du også dette på siden. Hvis du klikker på ”Søg ledige lejeboliger” kan du både søge specifikke områder samt hvilken type lejebolig, du er interesseret i. Vi har både studieboliger, mindre lejligheder, større lejligheder, rækkehuse og villaer. Vi har også flere på siden, som søger en roomie til deres lejemål. 

Som boligsøgende i København gælder alle knep for at komme forrest i køen til de bedste boliger. Vi har lavet en smart funktion, som vi kalder for "Boligagent". Boligagent finder du under "Profil > Boligagent", hvor du kan sætte den til at sende dig en mail, hver gang der kommer et nyt lejemål efter dine krav og behov. Dette er 100% gratis og giver dig et kæmpe forspring på boliglejemarkedet. At være den første til at skrive til udlejer er virkelig guld værd, da udlejer tit får mange henvendelser og kun udvælger få til en fremvisning. Hvis man dermed kan være den første til at give et godt indtryk, er vores erfaring, at man bliver kaldt til fremvisning.  Du skal selvfølgelig have en super fin og velformuleret ansøgning klar. som du kan sende til udlejer med det samme. På den måde øger du dine muligheder for at få lejeboligen.


Hvad vil det sige at bo på Østerbro?

Med en lejlighed til leje på Østerbro i København er du tæt på det grønne udeliv med skov og grønne arealer, men du finder også skønne vinbarer. Og hvis du leder efter spisesteder, skal du ikke gå mange meter førend at du går ind i den første restaurant eller café, som altid vil ligge lige i nærheden. Der er simpelthen så mange fine restauranter og caféer rundt omkring Østerbro. Du kan få en smag af, hvad Østerbro Hippie madkultur vil sige - du kan få en lækker bid mad på Restaurant L'Imperatore, som ligger på hjørnet af Oluftsvej, hvor pastaen er hjemmelavet, brødet er friskbagt og hvor al frugt og grønt er økologisk. Alt i alt er du tæt på alt dét, en storby skal rumme; gode shoppingmuligheder, caféer og restauranter i massevis samt flotte, grønne arealer, hvor man kan nyde det lækre vejr. På vores boligportal kan du sikkert og enkelt finde præcis den lejlighed, de søger efter. Med vores filtreringssystem, som er super nemt at navigere rundt i, kan du sætte det præcis efter dine krav. Søger du eksempelvis en 1-værelses lejlighed med en max husleje på 7.500 kr. om måneden, kan du sætte dine kriterier efter netop dette. Således dukker der kun boliger op, som lever op til dine krav og ønsker.


Ledige lejligheder i København K

Søger du en lejlighed i København K? Hos BoligDK hjælper vi dig trygt og sikkert med at finde den helt rigtige lejlighed i hovedstadsområdet til dig, med netop de behov og ønsker, som du har. Hvad end du ønsker at bo i Vanløse eller på Nørrebro, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi har et stort udvalg af ledige lejligheder i København K, hvor der er mulighed for hurtig overtagelse. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig som lejer, at få et overblik over ledige lejligheder i det ønskede område. Med vores søgefunktion kan du finde frem til, hvilke lejligheder i København K, som passer til dig og dine behov. Du kan filtrere ned til mindste detalje, hvor søgekriterier er funktioner som antal kvadratmeter, max husleje, antal rum og om lejemålet skal være begrænset og med husdyr tilladt. Så bliver det ikke nemmere og enklere at finde en lejlighed i København K! I indre København finder du områder som Christiania, Christianshavn og Kongens Nytorv, som alle er populære destinationer for både turister og boligsøgende. Der findes en lang række seværdigheder, som du kan nyde i dejlige og flotte omgivelser, med alt fra det populære Christiania og Amalienborg til Christiansborg Slot og Operaen. Med en lejlighed i København K er du dermed tæt på flotte omgivelser, seværdigheder og flot natur og æstetik. På 


Lejebolig KBH SV

Find ledig lejlighed med perfekte beliggenhed i det spændende København SV. Bydelen har oplevet stor vækst de senere år og en stigende popularitet blandt specielt det yngre publikum, dette er ikke uden grund. Området byder på kort afstand til indkøbsmuligheder, offentlig transport i form af busforbindelse, S-tog og kun få minutters gang til den kommende metrostation ved Mozarts plads. Området grænser samtidigt op til Valbyparken, som er Københavns største park, her er der planer om at lave badestrand. Yderligere kan Aalborg universitet og Indre by nås på henholdsvis 5 og 15 min. Måske Københavns mest spændende bydel. Hvis du drømmer om at bo her kan du trykke på "Søg ledige lejeboliger" for at se hele udvalget af lejeboliger i København SV. 


Lejlighed på Nørrebro

Bo i en lejlighed på Nørrebro. Vi har et af de største udvalg af ledige boliger i Danmark, og dette inkluderer også lejligheder på Nørrebro i København. Der er dermed stor sandsynlighed for at finde en bolig, der matcher lige netop dine krav og ønsker til din fremtidige lejlighed. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at finde en bolig, som matcher dine kriterier. Gennem filtreringssystemet på portalen kan du søge efter kvadratmeter, beliggenhed, antal værelser og hvorvidt boligen skal være delevenlig eller ej. Så bliver det ikke nemmere at finde din næste drømmebolig!

Nørrebro er et attraktivt område for studerende og nyuddannede at bosætte sig. Det viser sig nemlig, at Nørrebro er kendt for at huse mange unge mennesker, som er enten i gang med en uddannelse eller som er færdige og skal i job. Som ung er det dermed det helt ideelle sted at bosætte sig, såfremt du vil have det ungdommelige og pulserende byliv tæt på dig. Nørrebro er ligeledes kendt for at være en del af centrum i København med muligheder for cafébesøg, shopping, gastronomiske oplevelser og kunstneriske attraktioner. Bydelen er tæt på alt dét, man skal bruge i sin hverdag. Det er nemt at komme frem og tilbage med offentlig transport med metro, s-tog eller bus, og beliggenheden er helt central i København med kort afstand til Strøget og uddannelsesmuligheder. Alt i alt den oplagte destination for dig, som vil have det hele!


Lejlighed på Vesterbro

Vesterbro er blevet et anerkendt område for blandt andet børnefamilier at bosætte sig, til trods for de tidligere rygter om, at Vesterbro er kendt for sit dårlige ry som en fattig bydel. I dag er bydelen i København et eftertragtet område for mange, som ønsker at flytte til København tæt på byen, men stadig med muligheden for at trække sig tilbage. Det helt ideelle sted at bosætte sig, hvis man ønsker at være tæt på by og liv! Med en bolig i området er du tæt på alt dét, man forventer af en storby; mange caféer og restauranter, sociale og kulturelle begivenheder samt flotte og grønne naturområder. Vesterbro har alt det, du søger!

Bydelen er en del af det indre København, hvor du finder seværdigheder som Tivoli, Cirkusbygningen, Strøget og Carlsberg-fabrikken. Det er et område som er præget af stor interesse fra tilflyttere, hvor mange unge såvel som ældre har udset sig Vesterbro som det ideelle beboelsesområde. Du er tæt på det pulserende byliv, men har samtidig mulighed for at trække dig tilbage og nyde roen i lejligheden.

 Din lejelejlighed kan være blot et klik væk! Vi har et stort og bredt udvalg af ledige boliger i hele Danmark, som blot venter på at blive udlejet. Med vores store udvalg har vi også ledige lejelejligheder til dig, som ønsker at bosætte dig på Vesterbro i København. Hvad end du ønsker at bo på i en 1-værelses lejlighed, en studiebolig, en stor lejelejlighed med altan eller en stuelejlighed med højt til loftet, så har vi med garanti også noget, som er i din interesse! Med en bruger på vores portal får du kontaktoplysninger til udlejer, og kan med det samme skabe interaktion med udlejer i håbet om, at blive lejer af boligen. Vi sørger for, at du har de bedste forudsætninger for din boligsøgning med filtreringssystemet og de mange boliger. Find din næste drømmebolig i dag!


Lejlighed i Sydhavnen

Sydhavnen er et boligkvarter, som er blevet mere eftertragtet med årene, og derfor har vi hos BoligDK også et stort udvalg af ledige lejligheder i netop Sydhavnen. Du kan nemt og enkelt finde en bolig, som matcher dine kriterier gennem vores søgefunktion. Så hvad venter du på? Din næste lejlighed i Sydhavnen kan være blot ét klik væk!

Er du på udkig efter din næste drømmebolig? Så er du heldig, for vores boligportal har et af Danmarks største og bedste udvalg af ledige boliger fordelt i hele Danmark. På den måde er du sikret de bedste forudsætninger for din boligsøgning! Med en lejlighed i Sydhavnen i hånden er du bosiddende et sted, hvor det for mange er attraktivt at bosætte sig. Gennem årene er det blevet et af de mest eftertragtede kvarterer i København, og det er der en helt særlig grund til; ’Øen’, som beboelsesområdet på Sydhavnen bliver kaldt, er med sine flotte, arkitektoniske bygninger og det særlige miljø et lækkert sted for mange unge, familier og ældre at slå sig ned. Derudover har området gennemgået en vild forvandling fra at være et industriområde til at huse flotte boligbyggerier med mange arkitekttegnede lejligheder. På den ene side finder du flotte, nye boligbyggerier, mens du på den anden side finder ældre lejligheder, som har alt dét, en bolig skal opfylde. 


Gode råd til din boligsøgning – Gør dig attraktiv overfor udlejer

Det vigtigste i din søgeproces er, at du gør dig unik overfor udlejer, så du skiller dig ud fra de andre lejere. Når der er mange ansøgere om samme bolig, handler det om at gøre noget ekstraordinært, som de andre lejere ikke har gjort. Det handler om at gøre ansøgningen personlig, men samtidig formel, således at du fremstår ansvarlig og som en god lejer. Dette gør det lettere for dig i sidste ende at få udlejer til at vælge dig som den næste lejer. I bund og grund handler det blot om at adskille dig fra de andre ansøgere. Hvis du gerne vil vide mere omkring, hvordan du skriver en rigtig god ansøgning og skaber de bedste forudsætninger for dig selv, kan du læse vores blogindlæg.

 

Lejeboliger Hus Rækkehuse Værelser Studieboliger