top-banner.jpg

En god boligsøgning starter hos os

Vi vil gøre det nemmere og mere inspirerende for både lejere og udlejere at finde hinanden.

Om Boligskift.dk

Om Boligskift.dk

Boligskift.dk gik online i 2018. Siden har vi oplevet en stor interesse fra både kunder og partnere. Vi vil gør det nemmere og mere inspirerende for både lejere og udlejere at finde hinanden. Teamet bag Boligskift.dk har stor erfaring inden for boligbranchen og arbejder meget passioneret for at yde en god service. Vi har lejeboliger i hele Danmark og vores udvalg opdateres hver dag med nye boliger. Vores koncept er baseret på en lang række troværdige samarbejdspartnere, som hver dag tilføjer nye lejeboliger til vores website. Boligskift.dk stræber efter at være din fortrukne partner - vi giver dig det største overblik over lejeboliger i Danmark.

Sådan virker Boligskift.dk


Boligskift.dk er Danmarks største portal inden for lejeboliger i hele Danmark. Vi giver dig mulighed for både at udleje din bolig eller finde en ny drømmebolig.
Vi har mange fede funktioner både for lejer og udlejer.
Som lejer har du mulighed for at søge imellem et stort udvalg af lejebolig i hele Danmark.Vi giver dig mulighed for gratis oprettelse i vores kundekartotek og boligagent.

Tilmeld dig nemt og hurtigt i dag – det tager under 5 minutter.

Vi lever og ånder for vores kunder


Boligskift.dk bestræber altid efter at leverer den bedste kundeservice både over for lejere og udlejere. Som kunde vil du altid opleve en professionel og personlig kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe med eventuelle spørgsmål eller rådgivning inden for boligleje eller boligudlejning.

Opret din bruger i dag og find din drømmebolig.