Top banner

Lejeboliger i København

Se vores udvalg af ledige lejeboliger i København. Du finder lejligheder, værelse og huse i indre by, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Christianshavn, Amager og meget mere.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

 

Lejeboliger i København


Mange gode studiemuligheder

Hvert år lokker hovedstadsområdet mange nye tilflytter til fordi deres udbud af uddannelser er mange. Der søger flere tusind personer ind på de københavnske universiteter og de mange andre videregående uddannelser byen byder på. Ved studiestart hvert år er der altid rifter om at finde en studiebolig til billig husleje.

 

Mange gode arbejdspladser

Er du studerende eller har du været det i København, ved du at byen har nogle af Danmarks fedeste og største virksomheder hvilket tiltrækker mange personer, det kan derfor godt være svært at finde ledige lejeboliger i eller omkring København.

 

Lejebolig i København en by med fede oplevelser

Københavnsområdet har udover en masse fede oplevelser som Tivoli, en tur på bakken eller Københavns mest sete attraktion den lille havfrue. Finder du også masserer at gode spisesteder om det er en kaffe latte fra Starbucks eller gourmetmad på Noma, hovedstadsområdet har det hele. Der er både oplevelser for dem med eller uden børn der er til og med mange fede gratis oplevelser som en tur på Christiania, grønne parker, og gratis museer. Søger man nyt til garderoben kan man med fordel tage en tur på Strøget, Fisketorvet eller i Københavns populære shopping center Fields.


Du bliver boende hvis du først flytter

Det kan være farligt at flytte til hovedstadsområdet, når man først har fået fat på en af de mange skønne lejeboliger, som København byder på, får man svært ved at flytte fra den igen. Nu er du advaret man bliver afhængig af det pulserende byliv i København og byen mange muligheder.

 

Lejebolig i København – Stort udvalg af ledige lejeboliger

Det gælder om at være heldig for at få fingrer i en af Københavns eftertragtede lejeboliger. Mange bliver skrevet op i forskellige boligforeninger i København men sjældent man bliver tilbud en af deres lejeboliger. Når det så også er sagt er det ikke umuligt at finde en lejebolig i København, det kræver held og tålmodighed man skal især hvis man søger efter en 2-værelses lejlighed til kun 5.000 kr. om måneden på Vesterbro, disse lejligheder findes ikke i Københavns boligmarked.

 

Kamp om boligerne i København

København har altid været populært og det mest eftertragtede by at bo i, det er til trods for nogle af deres lejligheder har bad i kælderen og toilet på gangen men byens pulserende byliv og de mange muligheder som storbyen byder på, overstiger de ulemper der kan være ved at bo i Hovedstaden. Københavns job & studie muligheder gør det til et attraktivt sted og derfor er der kamp om de ledige lejeboliger der er i byen.

 
Chancen for at få en leje en lejlighed

Det er ikke ualmindeligt at man skal betale mere end 10.000 kr. for en 2-værelses lejlighed i Storkøbenhavn, det kan være en enorm udgift hvis man er studerende eller single, derfor er det blevet populært at mange deler en lejlighed for at kunne betale huslejen. Søger man lejebolig som familie og leder man efter en lejlighed i indre København kan man kigge på Vesterbro, Nørrebro eller Østrebro her vil man dog opleve en 3-værelses kan koste op til 15.000 kr. Derfor kan man med fordel kigge imod Taastrup, Birkerød eller Rødovre hvor man kan få mere for pengene og man er kun en lille cykeltur væk fra hovedstadsområdet.

 

 

De mest populære steder at bo i København er indre by, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro men der er huslejen høj. Leder du efter en billigere lejebolig kan København S eller de små byer omkring Storkøbenhavn være et godt bud.

En to værelseslejlighed i København koster i gennemsnit 11.000kr. En et værelses lejlighed udlejes i gennemsnit for ca. 7.000kr. Den billigste løsning er at finde et værelse til 4-5000kr. Man kan få en tre værelseslejlighed til omkring 14.000kr hvor en fireværelses starter fra 17.000kr og op.

Som boligsøgende i København skal man væbne sig med tålmodighed især hvis man søger noget specifikt. Efterspørgsel er eksplosiv og udbuddet meget lille. Det er derfor vigtigt at tjekke lejeboligmarkedet dagligt. Vi opfordrer til at opsætte en gratis boligagent som tilsender dig nye ledige lejeboliger hverdag.

Lejligheder Studieboliger Værelser Rækkehuse Hus