Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Odense

På denne side finder du vores udvalg af lejeboliger i Odense. Du finder alt fra lejligheder, huse til værelser som udlejes. Uanset hvilken type du leder efter, kan du finde boligen her ved os.

Nedenfor kan du se alle vores boliger som lejes ud. I bunden af siden kan du læse mere om hvad du skal vide før du lejer en bolig.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Der er mange lejligheder til leje i Odense – men hvilken skal du vælge?

Her på Boligskift.dk finder du mange skønne og fede lejeboliger. At flytte ud for første gang kan på nogle områder være meget krævende.

Til gengæld får du masser af frihed til at gøre som du vil. Dog skal man huske på at opvasken ikke tager sig selv, toiletpapiret skal købes og maden skal laves. Der kan det være en god ide og sætte sig ned med sine forældre inden man flytter hjemmefra og laver en liste med udgifter for at finde ud af hvad den rigtige husleje er for en.

Hvilken type lejebolig søger du?

Inden man kaster sig ud i at leje en bolig, skal man have gjort sig nogle overvejelser omkring om man vil bo alene eller med en roomie, det kan også være en mulighed at bo kollage i Odense. Huslejen er stigende i Odense alt efter hvor man gerne vil bo. Leder man efter en central bolig er lejen markant højere end hvis man finder en lidt uden for midtbyen. 

Udlejning

Har du et værelse eller en lejlighed du gerne vil udleje kan du oprette en gratis udlejningsannonce på vores boligportal. Det er gratis at udleje om man er privat eller professionel udlejer. Klik her for at oprette en annonce.