Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

København

Leder du efter en lejebolig som du kan kalde hjem? Her på siden finder du vores store udvalg af lejligheder og værelser til leje. Uanset om du søger en 1 eller 2-værelses lejebolig, finder du det, du søger hos os.

Nedenfor kan du se alle annoncer for lejeboliger i København. Længere nede på denne side kan du læse mere om, hvilket tanker du skal gøre dig, før du lejer en bolig.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find lejeboliger i København eller omegn

På boligskift.dk finder du masser af udlejnings lejligheder. Hvis du overvejer at flytte i ny bolig, er du kommet til det rette sted.

Det rigtige valg af lejebolig

Annoncerne med alle vores boliger kan være fristende og man har lyst til at springe på den første og den bedste. At finde en ny lejebolig kræver også et stort ansvar især hvis det er din første lejlighed. Man skal udover lejen skal man betale indboforsikring, a conto vand og varme, mad, toiletpair og meget mere. Er du klar til selv at skulle gå ned med vasketøj og selv rengøre hele lejligheden alene.

Det er vigtigt du vælger rigtigt når du skal finde din næste lejebolig. Derfor kræver det at man får lagt et budget og finder ud af hvilket prisleje der er realistisk.

Bor du selv i lejebolig nu og søger ny eller byttebolig?

Trænger du til flere kvadratmeter i din lejlighed, kan du nemt og enkelt bruge vores smarte filteringssystem og søge ud fra de parametre som passer til din behov i din boligjagt, som kan være et godt redskab til at finde præcis den lejebolig du søger. På BoligSkift.dk kan du både leje men også udleje din bolig. 

Det er gratis at udleje din bolig på portalen.

Opret en gratis annonce her.