Top banner

På Boligskift finder du studievenlige lejemål

Find studieboliger og kollegier i Odense og omegn

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

Studiebolig i Odense

Er du studerende og leder efter en studiebolig i Odense? Det kan være svært af finde en bolig, hvor der er penge til en husleje på SU. SU’en kan næppe række til en dyr husleje, som man kan være nødt til at betale i blandt andet København. I Odense er det lidt lettere at finde en studiebolig, hvor priserne er til at betale sig fra. Hos BoligDK finder du et stort udvalg af ledige studieboliger i Odense!


Ledig studiebolig i Odense

Hjemmesiden byder på mange ledige studieboliger i Odense, som blot venter på at blive udlejet. Det kan til tider være svært, dyrt og uoverskueligt at finde en bolig, især i de store byer, hvor efterspørgslen er stor. Vi har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at finde din næste drømmebolig ved hjælp af vores store boligkartotek og filtreringssystem. Vi ønsker at gøre det trygt og sikkert for dig som lejer at finde din næste studiebolig i Odense!


Odense som studieby

Hvis du er på udkig efter en by, som kan rumme alt det du mangler som studerende, så er Odense et rigtig godt bud! Først og fremmest rummer byen en lang række studieboliger, som gør det attraktivt for dig som studerende at bosætte dig i byen. Dernæst har byen sin charme med flot kunst og kultur, seværdigheder, grønne arealer og festlige gader med barer og diskoteker. 


En god ide at være ude i god tid

Der er rift om boligerne, så det er en god ide at være ude i god tid. For at være sikker på at finde en studiebolig i Odense handler det dermed om at være ude, så snart du ved, om du er sikret en plads på dit drømmestudie. Vi hjælper dig gerne med at finde din næste studiebolig i Odense, som opfylder de krav og ønsker, som du må have til din næste studiebolig.