Top banner

Find dit nye rækkehus med plads til hele familen

Søg blandt vores mange ledige lejeboliger i Aarhus

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

 

Find ledigt rækkehus til leje i Aarhus

Er du på udkig efter din næste rækkehus i Aarhus? Din næste bolig i Aarhus kan være blot få klik væk; hos BoligDK har vi et af landets største udvalg af ledige rækkehuse, villaer og paracelhuse i Aarhus, som blot venter på at blive udlejet.
Hos BoligDK har vi et godt udvalg af ledige rækkehuse i Aarhus, hvilket betyder, at der er stor sandsynlighed for, at der også er en lejlighed i Aarhus til dig, som opfylder netop dine krav og ønsker om blandt andet beliggenhed, antal kvadratmeter, antal værelser, max husleje og hvorvidt lejligheden skal være delevenlig og med husdyr tilladt. På denne boligside finder du et smart søgeværktøj, som gør det nemt og overskueligt for dig som lejer at filtrere i netop de krav og ønsker, du har til din kommende lejlighed i Aarhus. På den måde har vi gjort det nemmere for dig som lejer at finde din næste lejlighed i Aarhus på netop dine præmisser.

I Aarhus finder du et byliv, som summer af liv, og hvor der ligeledes er rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde roen i din nye drømmehus i Aarhus. Selvom at huset er centralt placeret, kan du nyde roen så snart du trækker dig blot nogle hundrede meter væk fra Indre By med det pulserende byliv. Aarhus er den anden største by i Danmark og det er ikke uden grund! Byen rummer mange fantastiske seværdigheder og kulturelle oplevelser, samtidig med at der er mange muligheder for shopping og cafébesøg kun et stenkast væk. Der er stor mulighed for at finde en lækker lejlighed i Aarhus, som lever op til dig og dine krav! Aarhus er nemlig kendt for at have flotte lejligheder til en rimelig pris set i forhold til eksempelvis priserne i København. I Aarhus finder du alt det, en storby skal have!

 

 

Lejeboliger Lejligheder Hus Værelser Studieboliger