Top banner

Stort udvalg af skønne ledige lejeboliger i Aarhus

Find din næste lejebolig i Aarhus eller omegn på Danmarks største boligportal.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Lejebolig i Aarhus

Søger du efter din næste lejebolig i Aarhus? På vores boligportal finder du et af Danmarks største udvalg af ledige lejeboliger i Aarhus. Vi hjælper dig med at finde di næste lejebolig i Aarhus; klik dig igennem vores boligkartotek og find din næste drømmebolig som lejebolig i Aarhus lige her. Hos BoligDk finder du mange lejeboliger til leje i Aarhus og omegn. Aarhus er som også bliver kaldt Jyllands hovedstad er en yderst attraktiv by at bo i med gode universiteter og videregående uddannelser, samt nogle af landets bedste arbejdspladser. Byen byder også på oplever alt fra en gåtur på havnen til en tur i ARoS som er Aarhus kendetegn. Tag en tur ned til åen som har alt fra lækker take away til Michelin restauranter.

Skulle man have en svaghed for at bruge penge på tøj kan mange tage en tur på strøjet som er fyldt med gode butikker, stormagasiner og meget mere. I din søgende om at finde en bolig som opfylder ens kriterier skal du være opmærksom på det kan være utroligt svært da der er mange om buddet og derfor skal man være hurtig til at slå til hvis man skulle være heldig at blive tilbud en lejebolig. 

Vi har et stort og bredt boligkartotek, og der er helt sikkert også en lejebolig i Aarhus til dig! Aarhus rummer mange lækre, ledige lejeboliger, og der er stor sandsynlighed for at finde en, som passer til netop dig og dine behov. Som bosiddende i Aarhus i en lejebolig er du tæt på alt det, som rører sig og alt det, som en storby skal have; du bliver bosiddende i en moderne by med flotte, arkitektoniske bygninger, masser af kunst og kulturoplevelser samt en by, som summer af liv. Derudover er du lovet en nem adgang til shoppingmuligheder og cafébesøg, som ikke ligger længere end et stenkast væk. Aarhus er en by, som SKAL opleves! Med en lejebolig i Aarhus er du dermed tæt på det pulserende liv samtidig med, at du kan trække dig tilbage og nyde roen i din næste lejebolig.


Find din næste lejebolig i Aarhus

Vi er eksperter i at finde den næste drømmebolig til vores lejere, og du er naturligvis ingen undtagelse! Vi har stor ekspertise og erfaring inden for ejendoms- og lejebranchen, og de forskellige kompetencer i vores team kommer til fordel for dig som lejer. Det gør nemlig, at du er sikret en tryg og nem måde at finde din næste lejebolig beliggende i Aarhus lige her hos BoligDK. Drømmen for os er, at du skal føle dig tryg i hele processen fra start til slut. Når du skriver dig op til vores boligkartotek, er du sikret, at alle udlejere er troværdige og sandfærdige. Vi udvælger nemlig kun de aller bedste udlejere, som præsenteres her på siden. Dette gør, at du som lejer får de bedste forudsætninger for at finde din næste drømmebolig som lejebolig i Aarhus. Hos BoligDK ønsker vi, at du finder din næste drømmebolig og ønsker at benytte os igen ved anden lejlighed. 

 

I Aarhus ligger en månedlige husleje mellem 1.995 kr. og 19.895 kr. En gennemsnitlige husleje pr. m2 er 114 kr.

Hos BoligSkift har vi 452 ledige lejeboliger i Aarhus. Du kan se hele vores udvalg som indeholder 8500 lejeboliger i Danmark.

På BoligDK og boligskift.dk kan du udleje din lejebolig 100% gratis. Du kan oprette en gratis annonce alllerede i dag.  Klik her

Det bedste man kan gøre, er at starte sin boligsøgning allerede i dag. Du kan tilmelde dig vores gratis boligagent som sender dig lejebolig tilbud som matcher dine kriterier.

Lejligheder Hus Rækkehuse Værelser Studieboliger