Top banner

Find ledige lejligheder til leje i Aarhus - Omegn

Få markeds bedste overblik over ledige lejeboliger i Aarhus & omegn

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Ledige lejligheder til leje i Aarhus


Kunne tænke dig tænke dig at leje en lejlighed midt i Aarhus men udsigt til åen eller på strøget med direkte adgang til byen fede butikker og spisesteder. Aarhus bliver også kaldt for smilets by og er blevet en af de mest populære byer at bo i både for dem med fast arbejde men også for studerende. Der er gode jobmuligheder indenfor alle brancher, som studerende kan du komme lige på den uddannelse du vil på om det er videregående, bachelor eller en kandidat. Til dagligt er tempoet højt og minder meget om København som heller aldrig står stille. Med en lejebolig i Aarhus kan man udover en dagligdag hvor tempoet er højt kan man nyde de mange naturområder hvor du kan finde din indre ro.

Selvom der er fuld fart på århusianerne, kan det også være attraktivt for børnefamilie at finde en ledige lejlighed i byen der også byder på legepladser, gode børnehavner og meget mere. Det kan være svært at udvælge hvilket område man gerne vil bosætte sig i, da Aarhus C er forskelligt fra Aarhus V, det gælder om at tage ud se en masse områder og finde det sted hvor man føler sig tilpas.


1-værelse lejlighed til leje i Aarhus

Har du brug for en 1-værelses lejlighed i Aarhus? Hos BoligDK har vi et stort udvalg af 1-værelses lejligheder i Aarhus, som du kan finde i vores boligkartotek. Vi hjælper dig på din vej i din boligsøgning mod en 1-værelses lejlighed i Aarhus. Vi har et af Danmarks største udvalg af ledige lejligheder og 1-værelses lejligheder i Aarhus, som blot venter på at blive udlejet. Så står du og mangler en 1-værelses i Aarhus, så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig sikkert og trygt igennem boligsøgningen, så du kan finde din næste 1-værelses lejlighed i Aarhus hurtigst muligt. Gennem filtreringssystemet kan du nemt finde din næste lejlighed, som lever op til dine ønsker og krav til din næste 1-værelses lejlighed i Aarhus. Du kan blandt andet filtrere i antal kvadratmeter, husleje og om boligen har husdyr tilladt. Så bliver det altså ikke nemmere at finde din næste 1-værelses lejlighed i Aarhus!

Eller er du på udkig efter en 2-værelses lejlighed i Aarhus? Du kan nemt, hurtigt og sikkert finde din næste 2-værelses lejlighed i Aarhus hos BoligDK. Vi holder dig i hånden hele vejen igennem boligprocessen og hjælper dig, når du har brug for det. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg og får opfyldt dit ønske om at finde en 2-værelses lejlighed i Aarhus hurtigst muligt. De mindre lejligheder i storbyerne og i Aarhus er meget populære, og der er især rift om 2-værelses lejligheder i Aarhus, som passer perfekt til de studerende eller den lille familie. Hvis du vil være sikker på at finde en 2-værelses lejlighed i Aarhus, handler det om at være hurtig! Der er stor rift om lejlighederne i Aarhus og dette gælder også for de 2-værelses lejligheder, som lejes rigtig hurtigt i øjeblikket. Hos BoligDK vil vi gerne hjælpe dig nemt, hurtigt og sikkert igennem din boligsøgning, så du til sidst står med en 2-værelses lejlighed i Aarhus i hånden og klar til at flytte ind. 


3-vær lejlighed til leje

3-værelses lejligheder i Aarhus er meget populære for tiden, men hos BoligDK har vi helt sikkert en 3-værelses lejlighed i Aarhus, som matcher dig og dine behov for antal kvadratmeter, max husleje eller muligheden for at lejligheden er delevenlig. Så står du og mangler en 3-værelses lejlighed i Aarhus? Så er du kommet til det rette sted!

Vores store boligkartotek er fyldt med 3-værelses lejligheder i Aarhus, hvor der er hurtig indflytning. Hos BoligDK hjælper vi dig trygt, nemt og sikkert igennem hele processen ved at finde en bolig. Vi står behjælpelig med gode råd, hjælp til kontakt til udlejer og sørger for, at alle udlejere er certificeret som udlejer. Dette gør, at du kan føle dig tryg hele vejen igennem, og at du kan finde din næste 3-værelses lejlighed i Aarhus uden at være usikker på, om udlejeren er reel og troværdig. Skal vi hjælpe dig med at finde din næste 3-værelses lejlighed i Aarhus? Så klik ind på siden og find din næste drømmebolig.

 

Hvordan er Aarhus inddelt? 


Aarhus C, Denne bydel er ideel for dig som skal læse på Århus universitet, musikkonservatoriet, arkitektskolen, kunstakademiet eller kaospilot uddannelsen. Især hvis du søger en bolig som ligger helt tæt på dit uddannelsessted.
Aarhus N, overvejer du at søge ind på Aarhus tech, VIA University, Universitetshospital eller går du med drømmen at blive journalist kommer du også til at bo tæt på journalisthøjskolen, der vil både være mulighed for at finde en billig lejlighed til leje men også et værelse hvor man kan bo sammen med en roomie.
Aarhus Ø, er for dem som både har hænder og hoved skruet ordentlig på og søger ind på maskinmesterskolen er Århus Ø det helt rigtige sted at bosætte sig for den studere. Området har gennemgået en kæmpe forandring i industrikvarter og færgefarts hvor der har været fokuseret på en flot arkitektur.
Aarhus S, er det oplagte valg til ham eller hende som altid har haft en drøm om at komme ind op erhvervsakademiet i Århus eller Jordbrugets uddannelsescenter, du kan allerede i dag se hvilket ledige leje boliger området byder på ved at søge på vores boligportal.

Aarhus V, som ligger i den vestlige del et lille stykke væk fra mange uddannelsessteder. Som århusianer ved man at området er kendt for at være ekstremt multikulturelt, hvor der er plads til alle kommer man fra København vil man nok samle bydelen med Nørrebro.

 

Filtrér i din søgning

Hos BoligDK har vi et smart filtreringssystem, som gør, at du kan søge efter din næste lejlighed efter netop dig og dine ønsker. Du kan indstille på søgemaskinen, så du finder en lejlighed som matcher dig i husleje, antal kvadratmeter og antal værelser. Så bliver det altså ikke nemmere at finde en lejlighed i Aarhus, som matcher dig og dine behov. Så hvad venter du på? Din næste lejlighed i Aarhus kan være blot et klik væk. 

 

 

Lejeboliger Hus Rækkehuse Studieboliger Værelser