Top banner

Find dit nye hus eller din nye villa til leje i Aarhus her.

Se alle vores ledige lejemål i Aarhus & omegn

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

 

Find ledigt hus til leje i Aarhus


I Aarhus kan du finde mange ledige huse til leje både i Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V er udvalget stort af ledige villaer, parcelhuse m.m.

Søger du udlejnings hus til hele din familie eller leder du efter et sted man kan lave et kollektiv, kan dette også findes i vores bolig sortiment, på BoligDK finder du en liste over alle ledige huse i Aarhus som giver dig et godt overblik. Med bopæl i Århus kommer du til at bo i Danmark næststørste by hvor gaderne er fyldt med liv og glade dage, den jyske by er meget populært både for unge studerende men også børnefamilier som søger større huse eller lejlighed til leje, området byder på nogle af lands bedste skoler og daginstitutioner hvor man trygt kan sende sine børn i og vide de har det godt. Har man større børn er et godt udvalg af skoler, gymnasier, universiteter eller andre videregående uddannelser, mulighederne er mange.

Der er masse af gode jobmuligheder indenfor detail, indkøb og meget mere.

Storbyen huser  mange spænende oplevelser heriblandt er det værd at nævne ARoS som er et af landets mest kendte kunstmuseum som er anderledes i forhold til det traditionelle museum og ligesom Aalborg har aalborgtårnet har Århus også ARoS som nok er mest kendt for ”Your rainbow” hvor man kan gå i den farvestrålende cirkel med panoramaudsigt udover byens tage.

Byen er livlig og står aldrig stille men skulle du få lyst til at slappe af kan du tage på stranden og slikke sol dagen lang, du finder også mange skovområder hvor man kan tage på picnic heriblandt er det værd at nævne Marselisborg Dyrehave hvor du kan komme helt tæt på hjorte. 

Besøg også Den Gamle By som tager dig på en tidsrejse tilbage i tiden, I bydelen finder du mange gamle huse som er indrettet fra gamle dage dette giver dig en eventyrlig stemning som du ikke finder andre steder. Dette indlæg berører blot en lille del af de mange spænende ting Aarhus byder på.

 


Er det nemt at finde hus til leje


Aarhus er en ny i rivende udvikling og der bliver bygget både lejligheder men også ekstremt mange huse til udlejning. Derfor er udvalget godt og det kan godt lade sig gøre at finde et 3-værelses huse, 4-værelses huse eller 5-værelses, der kan dog være langt imellem dem hvis man søger centralt og huslejen er høj. Vi ser mange børnefamilier som flytter ind i hus når børnene bliver lidt større hvor de kan få en have og et sted hvor der også er andre familier med børn. Parkeringsforhold plejer også altid at være en vigtig faktor så man ikke skal gå flere km efter man har hentet børnene fra skole eller hverdagsaktivitet, derfor er det ideelle at flytte ind i et ledigt hus til leje i Aarhus eller omegn, hvor man ofte får en fin carport eller i nogle tilfælde en garage med. Man skal dog være vide hvis man vil have hus tæt på centrum kan huslejen være omkring 17.000 pr. måned. Hvis ikke budgettet er dertil skal man kigge mod 8220 Brabrand og 8260 Viby hvor huslejen er en del billigere.  

 


Er byen ikke kun for studerende


Selvom Aarhus er kendt for at være en af Danmark bedste og største studiebyer betyder det på ingen måde at der ikke er plads til børnefamilier og flytter man dertil finder man ud af det, se vores liste af ledige villa og parcelhus til leje. Er du i tvivl om byen er børne venlig kan man gå en tur i byens gader hvor man hurtigt finder ud af der er mange gode legepladser og børnevenlige oplevelser. Tag en tur på DOKK1 eller børnenes Jord hvor ens børn kan få timerne til at fordrive.

Om du leder efter privatskole eller offentlige er der også et bredt udvalg, om du så er bosat i de omkringliggende postnumre; Højbjerg, Viby, Åbyhøj, Aarhus N, Aarhus V og Risskov er der fortsat stadigvæk gode muligheder og alt indenfor rækkevide.

 

 

 

 

 

Lejeboliger Lejligheder Rækkehuse Studieboliger Værelser