Top banner

Se alle vores ledige lejligheder i Odense

Leder du efter en lejebolig i Odense eller omegn - Kan du nemt og hurtigt få et overblik over alle ledige på BoligDK.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Er din næste drømmebolig en lejlighed i Odense? Hos BoligDK giver vi dig et af Danmarks største udvalg af ledige lejligheder i Odense på en nem, hurtig og overskuelig måde. Din næste lejlighed i Odense er kun få klik væk, så hvad venter du på? Søg dig gennem vores store og brede boligkartotek her på siden.

Lejlighed i Odense

BoligDK har et stort udvalg af ledige lejligheder i Odense, så der er meget stor sandsynlighed for, at der også er en lejlighed til dig, som opfylder alle dine krav og ønsker om blandt andet beliggenhed, antal kvadratmeter, antal værelse, max husleje og hvorvidt lejligheden skal være delevenlig og med husdyr tilladt. Her på siden finder du et smart søgeværktøj som gør det nemt og overskueligt for dig som lejer at filtrere i netop de krav og ønsker, som du har. På den måde har vi gjort det nemmere for dig som lejer at finde din næste lejlighed i Odense, som matcher dine krav og ønsker. 

Med en lejlighed i Odense er du sikret et aktivt og pulserende byliv, hvor der er også er mulighed for at trække sig tilbage og nyde roen i lejligheden, selvom at denne eventuelt er placeret i centrum. Selvom at Odense ikke er den største by i Danmark, så rummer byen alt det, som en storby skal have! Den har både charme, en række forskellige seværdigheder og kulturelle oplevelser, et hav et shoppingmuligheder og caféer samt grønne arealer, som er dejlige at benytte sig af, når vejret er godt. Der er stor mulighed for at finde en lejlighed i Odense, som lever op til dine krav om, hvad en lejlighed skal indeholde. Odense er nemlig kendt for at have flotte lejligheder med en lav husleje i forhold til storbyer som eksempelvis København og Aarhus.


Din næste lejlighed i Odense er lige her

Med vores store boligkartotek er din næste lejlighed i Odense ikke langt væk; faktisk får du et af Danmarks aller største udvalg af ledige lejligheder i Odense lige her hos BoligDK. Vi vil gøre hvad vi kan for at gøre det så nemt, overskueligt og trygt for dig som lejer at finde din næste drømmebolig i Odense. Vores søgefunktion med filtreringssystem har gjort det enkelt at udvælge, på hvilke parametre, man ønsker at lejligheden skal indeholde. Her kan man vælge alt fra antallet af værelser til en max husleje og begrænset lejeperiode. Så bliver det altså ikke lettere!


Populære områder omkring Odense

Hvis du ikke har behov for at bo inde i midten af centrum, hvor der kan være støj og larm, findes der flere populære områder i nærheden af Odense by. Du finder blandt andet ledige lejligheder hos BoligDK i områder som Vollsmose, Bolbro og Killerup, som alle er populære for eksempelvis børnefamilier, voksne, unge, ældre og studerende. Killerup er placeret tæt på Syddansk Universitet, så hvis du er studerende, kan det være fordelagtigt at bosætte dig her, hvor transporten til uddannelsesinstitutionen er kort.

 

2-værelse lejlighed Odense

Søger du efter en 2-værelses lejlighed i Odense? Så er du kommet til det rette sted! Hos BoligDK hjælper vi dig sikkert videre i din boligsøgning, så du kan finde den perfekte 2-værelses lejlighed i Odense til indflytning hurtigst muligt. Vi gør meget ud af vores kundeservice og har ønske om at hjælpe dig sikkert, trygt og nemt i din boligsøgning efter din næste 2-værelses lejlighed i Odense.

Her hos BoligDK har vi et stort udvalg af lige netop 2-værelses lejligheder i Odense, som alle bare venter på at blive udlejet! Så hvis du står og mangler en 2-værelses lejlighed i Odense, så er du kommet til det helt rette sted; hos BoligDK hjælper vi dig med at finde din næste 2-værelses lejlighed i Odense, så du kan flytte ind hurtigst muligt. Du kan nemt finde din næste 2-værelses lejlighed i Odense gennem filtreringssystemet, som filtrerer i lejligheder alt efter kvadratmeter, antal værelser, max husleje og delevenlig eller husdyr tilladt. Din næste 2-værelses lejlighed i Odense kan være blot et klik væk!

 

3-værelse lejlighed Odense

3-værelses lejligheder i Odense er meget populære. Hos BoligDK har vi en række forskellige 3-værelses lejligheder i Odense, som er klar til at blive udlejet af netop DIG! Så står du og mangler en 3-værelses lejlighed i Odense? Så er du kommet til det helt rette sted!

Vi har et stort boligkartotek, hvor du også finder 3-værelses lejligheder i Odense med hurtig indflytning. Hos BoligDK hjælper vi dig trygt, sikkert og nemt igennem i hele processen af boligsøgningen. Vi står behjælpelig med gode råd, hjælp til kontakt til udlejer og sørger for, at alle udlejere er certificeret som udlejer. Dette gør, at du trygt og sikkert kan finde din næste 3-værelses lejlighed i Odense gennem BoligDK. Skal vi hjælpe dig med at finde din næste 3-værelses lejlighed i Odense? Så klik ind på siden og find din næste drømmebolig i Odense.

 

Lejeboliger Hus Rækkehuse Værelser Studieboliger