Top banner

Lejeboliger til leje i Odense - Omegn

Find din næste lejebolig på Boligskift.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 


Lejeboliger i Odense


Det er ikke nemt at finde lejebolig i Odense, det kan derfor være et stort arbejde at finde den rigtige bolig som opfylder alle ens behov om det er lejlighed, hus, værelser, studieboliger eller andre typer lejeboliger. Derfor har vi lavet en nem og enkel søgefunktion hvor kan søge efter præcis hvilken type, størrelse, husleje pris du søger. Vi ser flere lejer søge væk fra Odense centrum for at øge deres muligheder i jagten om den perfekte lejebolig. Det kunne være byer som Otterup, Ringe, Assens eller Glamsbjerg som er byer hvor udvalget er stort og huslejen er billig, med en bolig i et af disse områder er man fortsat tæt på Odense centrum og man har alt indenfor rækkevide.

 

 

Populær studieby


Odense C har altid været et populært valg for studerende da byen byder på mange gode uddannelsesmuligheder så som Syddansk Universitet, Euv, videregående uddannelser og meget mere. Fordi tilflytning er så stor, er udbuddet af lejeboliger også begrænset og unge studerene er villige til at gå meget langt for at få fingre i en bolig og vi ser hvert år at folk udnytter dette derfor har vi lavet en guide med nogle råd for at undgå at blive snydt.

Depositum: Overfør aldrig hele eller en del af depositummet før du har besigtiget boligen og valideret ejeren.

Id: Når du er til fremvisning kan det være en god ide at få udlejer til at fremvise gyldig id for at kunne validere at det er personen som ejer boligen, dette fungere bedst hvis udlejer er en privat person og ikke en ejendomsadministration. Hvis man går på ejerbolig.dk kan du søge den præcise adresse op og se hvem der ejer boligen på den måde, kan du sikre dig at personen er hvem han eller hun udgiver sig for at være.

 

Lejekontrakt & indflytningssyn af lejebolig: Gennemgå lejekontrakt og vær særlig opmærksom på § 11 som er særlige vilkår.
til indflytningssyn skal du være opmærksom på at rapporten bliver udfyldt korrekt og har du nogle punkter du gerne vil have på, skal udlejer skrive disse på, dokumentere gerne med billede. Det kan være hvis du ser en rids i en låge eller karmene er ødelagt af skurer fra gardiner fra forringe lejer.

 

Sund fornuft: Det vigtigste punkt, brug din sunde fornuftigt og vær gerne skeptisk.

 

 

Ny lejebolig

Søger du en 3 værelses lejlighed eller 2 værelses i skibhuskvarteret i Odense C. Nu kan du leje netop det lejemmål som passer til dig og din families behov på siden finder du husleje fra 3000 kr opm til 12.000 kr om måneden. 

Skibhuskvarteret er et område, der udgør den nordligste del af postdistrikt 5000 Odense C. Kvarteret afgrænses mod syd af jernbanen Fynske hovedbane og mod vest af Odense Indre Havn og Odense Kanal. Kvarteret har ry for at være meget selvstændigt og være en by i byen. Bydelen har fået sit navn efter Skibhusvej, der fører ud til landsbyen Skibhusene, der tidligere var Odenses havneby.

 

Skibhusvej blev anlagt i 1600-tallet som et bindeled mellem havnebyen Skibhusene og Odense by. I dag er gaden en hyggelig, lokal handelsgade med både dagligvarebutikker, specialbutikker og cafeer - suppleret med Bazar Fyns tilbud fra hele verden.

Den månedlige husleje i Odense er fra 2.576 kr. til 25.000 kr. Den gennemsnitlige husleje pr. m2 er 107 kr.

Hos boligskift har vi 841 ledige lejeboliger i Odense. Se hele vores udvalg med 12696 lejer i hele Danmark.

På Boligskift har du mulighed for at udleje din bolig 100% gratis.  Klik her og lav en gratis annonce allerede i dag.

Ved at starte din boligsøgning allerede i dag, søg blandt vores 12696 ledige lejerboliger i hele Danmark. Gør det nemt for dig selv og opret en gratis boligagent, som giver dig besked når der kommer nye boliger i Odense.

Lejligheder Hus Rækkehuse Værelser Studieboliger