top-banner.jpg (1)

Boligudlejning i København NV

Boligudlejning i København NV


Drømmer du om at bo i Københavns Nordvest kvarter.
Området byder på en masse spænede gader og aktivt byliv.

Vi har skrevet nogle små indlæg hvor vi beskriver nogle forskellige gader i området.


Gråspurvevej 

OMRÅDET: 
Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser med kun kort afstand til bådeindkøb og offentlig transport. Herfra er gåafstand til Genforeningspladsen, Grøndalscenterets mange sportsfaciliteter og grønne områder såsom Utterslev Mose eller City opnås ligeledes på få minutter.Diverser uddannelsesinsttutioner ligger indenfor cykelafstand.

Nattergalevej 

Denne gade ligger tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Til de daglige indkøb har du flere forskellige butikker at vælge imellem inklusiv de mange frugt- og grønt butikker, som pryder Nørrebro. Er du i humør til en omgang shopping, kan du lægge vejen forbi butikkerne i og omkring Nørrebro Bycenter, som ligger en lille kilometer fra lejligheden. Området byder også på en masse spændende spisesteder, og så er det desuden let at komme til og fra hjemmet med offentligt transport. 900 meter fra din kommende hoveddør ligger nemlig Nørrebro Station, og her kan du både komme med bus eller S-tog ud til resten af Danmarks smukke hovedstad.

 

Frederikssundsvej 

Denne gade ligger tæt på Nørrebro. Der er faktisk ikke andet end ca 700 meter til Nørrebro St., hvor du er forbundet med busser, S-tog og kommende metro, og i en radius af ca. 1 kilometer har du alt fra dagligvarebutikker, spisesteder og cafeer til specialforretninger og værtshuse. Som prikken over i’et er der ikke andet end ca. 3 kilometer til indre by.    

 

Lundedalsvej 

Beliggenheden i Emdrup er bare skøn med blot et par hundrede meter til de grønne parkanlæg ved Emdrup Sø, Dyssegårdsparken og Utterslev Mose og med kort afstand til skoler, institutioner og dagligvareforretninger. Der er også kort gåafstand til S-tog, og man kan fint cykle til resten af København samt til Hellerup og Søborg.

 

Tranevej 

Kvarteret: Centralt hovedstrøg med mange spændende butikker og restauranter. Blandt andet ligger et af kvarteret bedste spisesteder i nærheden af lejligheden. Både Nørrebro Station og den kommende metro i 2019 ligger blot 5 minutters gang fra adressen, hvorfra også grønne arealer som Utterslev mose og Bispebjerg Kirkegård er let tilgængelige. Københavns Nordvest kvarter er blevet det nye sort, og har de senere år været særlig attraktiv for unge børnefamilier og studerende, som gerne ville bo tæt på indre by. En kort cykeltur gennem kvarterets multikulturelle charme leder dig på blot få minutter til diverse uddannelsessteder, hvilket gør adressen særlig attraktiv for unge studerende.

 

Provstevej 

Med Provstevej som base får du desuden unik adgang til det mangfoldige København med alle dets mange fristelser såsom nærområdets barer og pizzeriaer. Foruden den nærmeste indkøbsmulighed, REMA 1000, der ligger fem minutters gang væk, vil du efter kun få skub i cyklens pedaler nå Nørrebro - et kvarter, der bugner af specialforretninger, grøntsagsbazarer og restauranter.

På kun en fem minutters cykeltur befinder du dig på indre Nørrebro, hvor du for eksempel kan nyde åndehullet Nørrebroparken eller drikke en øl med vennerne på den unikke Assistens Kirkegård, der på paradoksal vis summer af liv året rundt. Eller hvad med at slentre langs pulserende Nørrebrogades farverige eksplosion af mennesker og kreativitet? Her søger især unge og kunstneriske sjæle hen for at få en bid af Københavns mest interessante bydel, og med din placering i Nordvest kan du nemt få glæde af det hele, samtidig med at du har mulighed for at trække dig tilbage i din rolige base, når der er fyldt op på den sociale konto.

Som en ekstra bonus kører 5C-bussen lige til døren, så du vil på ingen tid kunne komme rundt i byen uden sved på panden. For eksempel tager det kun 20 minutter at nå Københavns Universitets Nørre Campus og 30 minutter at nå Søndre Campus på Amager - meget bedre bliver det ikke for den unge studerende, der ønsker at bo centralt i hovedstaden.

 

Frimestervej  

Bydelen Nordvest-Emdrup er en bydel i rivende udvikling. En del af de gamle erhvervs bygninger er blevet erstattet af nye bolig ejendomme samt en ny offentlig park. Bydelen kan ligeledes byde på mange kreative virksomheder i et kreativt miljø indenfor film, design, tøj m.v.

I nærheden er der 5 S-togs stationer: Nørrebro st., Emdrup st. Bispebjerg st., Fuglebakken st., og Grøndal st.. Derudover er der naturligvis et hav af by-busser.

 

Frederiksborgvej 

Lejligheden er beliggende lige på grænsen mellem Nordvest og Nørrebro. Der er kun ca. 350 meter til Nørrebro Station, hvor du er forbundet med gode bus- og togforbindelser – og med kommende metro, der lynhurtigt vil forbinde dig med de andre københavnske bydele. På Frederikssundsvej ligger alt fra indkøbsmuligheder til specialforretninger og spisesteder. Det samme gælder naturligvis for hele Nørrebrogade, der strækker sig ind til indre by. Som en ekstra fordel gemmer Nørrebro på mange grønne oaser, hvor de lune sommerdage kan tilbringes under åben himmel.


Theklavej 

Her er I landet i et af Nordvests mest charmerende kvarterer, der giver jer alt mellem himmel og jord i gåafstand. De offentlige transportmuligheder er perfekte med busser lige nede på gaden og Nørrebro St. i gåafstand, hvor også snart metroen kan tage jer rundt 24 timer i døgnet. I har Nørrebro Bycenter kun 700 meter væk med butikker i massevis, men også lokale barer, spisesteder og cafeer ligger omkring jer.

 

Peter Ipsens Allé 

Område: 
Lejligheden er beliggende på en smuk allé. Du befinder dig yderst centralt og kan hurtigt tilgå både bus og tog(metro), ligesom indkøb foretages små 50 meter fra ejendommen, samt fitnessfaciliteter lige rundt om hjørnet. På cykel kan du hurtigt komme til City, ligesom naturskønne og indbydende områder som f.eks. Genforeningspladsen og Utterslev Mose, er en kort cykeltur fra adressen.

 

Hulgårdsvej

Centralt beliggende på kanten mellem NV, Frederiksberg og Brønshøj/Vanløse. Herfra er der nem adgang til såvel indre by som omfartsvejene ud af byen. Endvidere gode rekreative områder som Genforeningspladsen, og den kulturelle højborg Grøndalscentret i nabolaget. På bagsiden af huset støder haven op til et hyggeligt og gammelt villakvarter.

 

Se vores ledige lejligheder 

Kunne du tænke dig at bo i populære Nordvest kan du klikke her og se vores store udvalg!

Se ledige lejligheder i København NV