Top banner

Lejeboliger til leje i Aalborg

Så vores store udvalg af ledige lejemål i Aalborg. Du kan se hele listen nedenfor.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Lejebolig i Aalborg

 

I Nordjylland finder du Nordens Paris, Aalborg, som for mange er ”the place to be”, hvis man ønsker at bosætte sig i netop Nordjylland. Særligt for unge studerende, som netop er blevet optaget på et studie i eller omkring Aalborg by, vil have stor interesse i at finde en lejebolig i Aalborg. De mange studerende som søger mod Aalborg, gør også byen til en af Danmarks største studiebyer med sine flere tusinde uddannelsesmuligheder. Når valget så er faldet på en af de mange tusinde muligheder, så bliver det straks sværere at finde en lejebolig, hvor du kan falde til i det nordjyske. Det har vi gjort lettere og mere enkelt for dig ved at samle et bredt udvalg af lejeboliger!

 

Nye oplevelser hver dag Aalborg by tilbyder talrige oplevelser, som spænder fra flere forskellige kulturelle oplevelser, til dejlig natur og adskillige lækre restauranter. Dertil kan du også opleve en ny og moderne havnefront, som er blevet forvandlet til en stor plads for liv og glade dage, og samtidig tilbyder alt fra skøn natur til sportspladser. De kulturelle oplevelser kommer til udtryk i form af kunstmuseer og f.eks. Musikkens Hus, som bare er ét af flere steder, som huserer diverse kunstnere indenfor musik, drama og foredrag. Hvis du er taget til byen med børnene, så vil det være oplagt for jer at tage et smut forbi Zoologisk Have, eller tage endnu yderligere nord på for at opleve karrusellernes sus gennem luften i Fårups Sommerland. Aalborg er fyldt med altid spændende hverdage, som måske endda vil tiltrække dig mere end du aner.

 

 

Aalborg er for alle

Mulighederne er mange. Om end du er jobsøgende, nyligt optaget studerende, eller gerne vil sætte tempoet ned og bosætte dig i længere tid, så kan Aalborg som by tilbyde det hele. Omgivelser som den nymoderne havnefront, det gamle og charmerende Vestbyen, samt diverse skønne naturområder vækker muligheder og oplevelser i alle. Dertil er det muligt for dig at finde lejeboliger her på siden, da vi har samlet et bredt udvalg, hvor alle prisklasser og andre behov fremgår. Du har derfor mulighed for at finde alt fra studieboliger, rækkehuse eller et hus med have, alt efter hvad dit behov er.

 

Find lejebolig i Nordjyllands eftertragtede hovedstad

Aalborg vil for mange være anset som Nordjyllands hovedstad. Det er den Danmarks fjerde største by, og dermed Nordjyllands største. Aalborgs status som hovedstad i Nordjylland gør den også til et populært sted at bo. Det gør samtidig Aalborg dyr at bo i, når man sammenligner byen med andre omkringliggende nordjyske byer. Har du søgt længe efter en lejebolig i Aalborg, men har ikke haft held, så vil det være oplagt for dig at brede din søgning længere ud. Enten mod omkringliggende byer, eller så mod de yderligere områder af byen. Her kan du være heldig, at lejeboligerne passer dine krav og behov, således du kan få et sted at bo. Men hvis du brænder for at finde en lejlighed nær centrum, så kan du være heldig at finde din kommende lejebolig, hvis du ofte holder dig opdateret, og skynder dig at kontakte udlejer i det en ny lejebolig bliver tilføjet siden!

 

 

Boligområder i Aalborg

Aalborg byder på mange forskellige boligområder, som tilbyder hver sin charme og fordele. Med en lejlighed ved havnefronten eller i centrum holder du dig tæt på byens travle hverdag, hvor du holder dig tæt på bylivet, og dermed ikke går glip af noget. Hvis du på den anden side ønsker fred og ro, men stadig ønsker at bosætte dig tæt på centrum af Aalborg, så vil områder som Vestbyen og Øgadekvarteret være oplagt for dig at søge lejeboliger i. Lige over broen finder du bydelen Nørresundby, som ligger lige et smut over broen – her er der også adskillige lejeboliger, som ligger tæt på centrummets byliv.

 

Fuldt blus på kulturen i Aalborg

Aalborg rummer mange oplevelser, som gør byen endnu mere interessant for mange. Oplevelserne kan bestå i den smukke natur, hvor du kan opleve Vestre Fjord Parken i Vestbyen, Østre Anlæg i Øgadekvarteret, eller Kildeparken som tættest på centrum. Derudover kan du opleve den moderne havnefront, hvor mange mennesker samles, hygger og har det sjovt sammen. Steder som Musikkens Hus, Kultur- og kongrescenteret og Aalborg Teater ligger scener til mange forskellige og spændende kulturelle indslag.

 


Lejeboliger til leje i Aalborg

 

Herunder har vi lavet en samlet beskrivelse af de forskellige områder i Aalborg, for at gøre søgningen for dig nemmere. Med de forskellige beskrivelser af områderne vil du få et bredere kendskab til disse, og samtidig af Aalborg by, som vil gøre det lettere for dig at finde ud af, hvilket område af byen, der tiltrækker dig mest.

 

Aalborg Centrum! Her finder du størstedelen af byens travle hverdag, som tager udgangspunkt i byens store boulevarder Vesterbro og Boulevarden. På disse store veje gennem indre Aalborg finder du diverse shoppingmuligheder, lækre restauranter og den nok mest kendte gade i Aalborg, nemlig Jomfru Ane Gade. I Netop Jomfru Ane Gade samler mange af byens beboere sig hver weekend til øl, fest og glade dage. Er du mere til en stille og rolig gåtur i weekenden, så er der mulighed for at tage i Kildeparken, som ligger i udkanten af centrum. Parken ligger blandt andet også adresse til det store aalborgensiske Karneval hvert år til maj, hvor flere end 60.000 mennesker samles for at klæde sig ud og feste. Tager du et stykke længere ud i udkanten af centrum finder du byens eksotiske dyreliv, hvor Zoologisk Have befinder sig.

 

Vestbyen byens ældre arbejderkvarter, hvor du bliver mødt at en mere rå side af Aalborg by. Her kan du gå gennem små og charmerende gader, hvor man bor en anelse tættere, end f.eks. i Øgadekvarteret. Dette tiltrækker især en del unge studerende, som finder netop denne del og charme af byen attraktiv. Yderligere kan i Vestbyen finde adskillige spændende madsteder, hvor størstedelen af disse finder sted i Rebenbansgade. Vil du tage din nykøbte salat eller sandwich fra Reberbansgade med ned i en park med vennerne, så vil det oplagte være at besøge Vestre Fjord Park. Her samles mange af Aalborgs unge til spil, leg og hyggeligt selskab. Hvis disse ting lyder som noget for dig, så skal du søge efter lejebolig i Vestbyen!

 

Øgadekvarteret har som de resterende områder sin helt egen charme. I denne del af byen har du muligheden for at finde en lejebolig, hvor du kan holde lidt afstand til centrummets larm, men samtidig befinde dig i kort afstand til netop dette. I Øgadekvarteret finder du også et stigende antal af unge studerende som beslutter sig for at bosætte sig hér, fordi dette område bl.a. ligger tættere på Aalborg Universitet. Derudover kan området tilbyde grønne arealer som f.eks. Østre Anlæg, som er sted hvor unge, særligt om sommeren, samles omkring engangsgrill, øl og boldspil. Hvis du er mere til en gåtur med kæresten, venner eller alene, så kunne du tage turen rundt om søen i Østre Anlæg, hvor du vil kunne få mulighed for at se ænder og andre interessante fugle. En anden af de grønne arealer i dette område er det gamle tivoli Karolinelund, som den dag i dag ligger adresse til skateboardbaner, grønne græsarealer og små køkkenhaver. Dertil kan du også opleve streetart på væggene, som giver Øgadekvarteret et mere råt look. Ønsker du sang og fest har du muligheden for at opleve koncerter om sommeren i Karolinelund til Fredagsfest hver fredag om sommeren. 

 

Aalborg Havnefront denne del af Aalborg er én af flere moderniserede områder i Aalborg. Med den nye og flotte havnefront har Aalborg fået sig endnu et samlepunkt for byens beboere. Havnefronten er blevet tilføjet flere nye sportsbaner, hvor sportsentusiaster nu har muligheden for at spille bl.a. basketball og streetfodbold. Yderligere er havnefronten blevet tilføjet grønne arealer i form af Jomfru Ane Parken, hvor flere unge slår sig ned med en øl eller to. Ved den østlige del af havnefronten ligger Musikkens Hus som kan tilbyde alt fra foredrag og teater til smukke musikalske indslag fra landets musikere. Sidst men ikke mindst vil du blive beriget med den smukke udsigt ud over Limfjorden, hvis du vælger at bosætte dig ved Havnefronten i Aalborg. Lyder alt dette som noget for dig, så skynd dig ind og find en lejebolig beliggende ved Aalborg Havnefront!

 

Aalborg Øst I den yderste del af Aalborg mod øst finder du Aalborg Ø. Hovedattraktionen i den del af byen er Aalborg Universitet, hvorfor dette område af byen er særligt attraktivt for unge studerende at bosætte i. Med en lejebolig her vil du have en fordel i forhold til transport til og fra universitetet, hvilket sparer dig mange penge. Hvis en dag gerne vil ind til Aalborg Centrum for at shoppe eller snuppe en kaffe med en ven eller veninde, så går der direkte busforbindelser til og fra. Aalborg Øst lægger også adresse til det velkendte Gigantium, hvor du kan opleve Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates spille hhv. håndbold og ishockey. Gigantium kan også tilbyde mange andre sportsaktiviteter, hvor du selv har mulighed for at deltage, og ikke bare kigge på. Har du bil og ønsker hurtigt adgang til motorvejen, så vil området også være noget for dig, da du på få minutter efter afgang hjemmefra kan cruise på e45. Hvis du ønsker kort afstand til studiet og ikke har noget mod at tage bussen til centrum, så er Aalborg Øst lige noget for dig!

 

Nørresundby som ligger overfor Aalborg Havnefront. Med en kortgåtur over Limfjordsbroen så havner du i her. Dette område er oftest overset af mange, fordi det for mange virker til at ligge lidt fjernt i forhold til f.eks. centrum. Men det er ofte en bred misforståelse, eftersom det er muligt at komme fra Nørresundby til centrum på 10 minutter på gåben. Grundet den manglende interesse for dette område kan du være heldig at finde en lejlighed som både er større og billigere end de lejligheder som har adresse på den modsatte side af fjorden. På denne side af fjorden finder du også adskillige spændende restauranter og shopping muligheder, og hvis dette ikke stiller din shopping-træng, så er der kun 10 minutters gåafstand til Aalborg centrum. Området byder også på uddannelsesinstitutionen Nørresundby Gymnasium og HF. Derudover ligger området tættest på Aalborg Lufthavn, hvilket vil være oplagt at bosætte sig for dig, der benytter sig af denne ofte.

 

 

En typiske månedlige husleje i Aalborg er på omkring 1.978. kr. og op til 17.800 kr. Den gennemsnitlige leje pr. m2 er 81 kr.

Hos BoligSkift finder du 1084 ledige lejeboliger i Aalborg. Vi har samlet 12696 boliger til leje i hele Danmark.

På Boligskift kan du nemt og enkelt udleje din bolig 100% gratis. Opret gratis annonce allerede i dag.

Det bedste råd er at komme i dag hurtigst muligt, vi ser en tendens til at storbyer i aalborg har en et stigene antal tilflytter. Du kan oprette en Gratis boligagent som sender dig de nyeste ledige lejeboliger i Aalborg.

Lejligheder Hus Rækkehuse Værelser Studieboliger