Top banner

Velkommen til Boligskift

Se vores udvalg af ledige lejligheder i Aalborg

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 


Lejligheder til leje i Aalborg

Vi har samlet et bredt udvalg af ledige lejligheder til dig, som er på udkig efter dette! Nedenfor har vi prøvet på at gøre valget nemmere og mere enkelt for dig ved at hjælpe dig gennem nogle af de vigtige skridt under boligsøgningen.

 

Hvorfor lejlighed? En lejlighed vil være den oplagte lejebolig for dig, som lige er flyttet hjemmefra, eller for dig, som har boet i hus, men ønsker noget mindre, fordi børnene netop er flyttet hjemmefra. Med en lejlighed i Aalborg har du rig mulighed for at vælge, hvor og hvordan din lejlighed skal være. Byen er i rivende udvikling, hvorfor lejeboliger i form af lejligheder er mange. Det er af den grund vigtigt for dig at finde frem til, hvilket område af byen der tiltrækker dig mest. Hvis du er i tvivl om dette, så har vi samlet en række beskrivelser af de forskellige områder under ”Lejeboliger til leje i Aalborg”, som vi håber vil hjælpe dig frem til en beslutning. Det er samtidig væsentligt at pointere, at du ved at leje en lejlighed, har den fordel, at du ikke binder dig økonomisk til noget gastronomisk beløb – dette vil være oplagt for dig, som er i tvivl vedrørende boligkøb, eller for dig som bare midlertidigt skal opholde sig i Aalborg.

 


Succesfuld boligsøgning

Først og fremmest er det vigtigt når du søger lejebolig, at du præciserer din søgning så nøje som muligt, sådan du kun finder den lejlighed der har interesse for dig. Når du har fundet din drømmelejlighed, kan du ofte være i tæt kapløb med en anden boligsøgende. Derfor er det vigtigt for dig og dine chancer, at du lægger vægt på dit førstehåndsindtryk, når du skal kontakte eller skrive en ansøgning til udlejer. Dette gør du ved at beskrive dig selv, og hvorfor netop du vil være den ideelle lejer til lejligheden. Det kan yderligere være en ide at sætte et billede ind af dig selv i ansøgningen, således udlejeren har en fornemmelse af, hvem du er som person.

 

En roomie kunne være en mulighed. Har du brugt en stor mængde tid på at søge efter lejligheder til leje, og har du endnu ikke fundet frem til en interessant og spændende lejlighed, som samtidig er økonomisk overkommelig at leje? Så vil vi foreslå, at du genovervejer situationen og måske breder din søgning lidt ud, ved f.eks. at finde en anden person, som du kan dele en lejlighed med. På den måde har I tilsammen mulighed for at slå jeres budgetter sammen, og har nu muligheden for at søge efter lejligheder i en større prisklasse. Netop dette kan være springbrættet til din nye lejebolig – og hvem ved? Det kan være, at din nye roomie bliver din nye bedste ven.

 

 

 

Aalborg har mange fede bydele læs herunder om dem

 

I centrum af Aalborg finder du et stort udvalg af skønne spisesteder, sportsaktiviteter samt kulturoplevelser, som danner rammen for aktiviteter og seværdigheder i byen. Byen tilbyder en nordisk ånd og en masse flotte historiske bygninger, som er et besøg værd. Stedet har fået flere verdenskendte kunstnere til at male flere bygninger, som har været med til blandt andet at tiltrække udenlandske turister. Herudover er Aalborg midtby kendt for dens hyggelige gader, og dens festlige gade ved navn Jomfru Ane Gade. Blandt de unge bliver Jomfru Ane Gade omtalt ”gaden”, som er blandt Europas største festgade. Ønsker du at finde en lejlighed i Aalborg Midtby, så vil du have let tilgængelighed til en masse aktiviteter, og herudover nem adgang til offentlige transportmidler med eksempelvis bus og tog.

 

I Aalborg Vestby finder du et stort udvalg af studieboliger, men også delevenlige lejligheder. Området tilbyder et stort udvalg af forskellige faciliteter, blandt andet caféer, svømmehal og handlemuligheder. Herudover rummer Vestbyen også flere skoler, kulturfaciliteter, sygehus, togstation, bibliotek, fitnesscenter, lokale butikker og meget mere. Bydelen har en skøn natur med grønne arealer, som de fleste agter at benytte på de lune sommeraftener. Hertil er Vestbyen også blevet utrolig populær på grund af den tætte afstand til Limfjorden, hvor der er mulighed for at gå nogle skønne ture langs havnen. Vestbyen byder også på nogle lækre restauranter og caféer som f.eks. Vestre Baadelaug, Kystens Perle og Café Ulla Terkelsen London. Bydelen er mere råt end resten af Aalborg, hvor det gamle arbejderkvarter har markeret sit præg på denne del. Dette er med til at give Vestbyen en skøn charme og hyggelig stemning.

 

Aalborg Havnefront er et utroligt populært sted i Aalborg centrum, som gennem det seneste stykke tid har været igennem en stor forvandling fra trist industrikvarter til pæne, grønne områder og vandbassin. I dag kan du opleve verdensklasse arkitektur, anmelderroste gastronomioplevelser, og en hyggelig storbystemning. Havnefronten tilbyder også sportslige faciliteter såsom fodbold- og basketballbane og er dermed byens oase. Om sommeren er havnepromenaden et meget attraktivt sted, hvor der også er mulighed for at hoppe i havnebadet. Langs havnen er der blevet bygget helt nye boliger, som ligger perfekt, hvis man ønsker en lejlighed med flot udsigt ud over Limfjorden.

 

I Aalborg er Nordkraft blevet et rigtig attraktiv sted for både unge og ældre at bosætte sig. Nordkraft er for nylig blevet ombygget til et fantastisk kultur- og aktivitetshus, hvor der tilbydes aktiviteter som teater, populære koncerter i Skråen, film i biografen og flotte kunstudstillinger. Herudover tilbydes der en række sportsaktiviteter som kickboxing, sportskarate, MMA, badminton, fitness og meget mere. I og omkring Nordkraft finder man også mange lækre spisesteder som Azzura og Cafe Mumbai.

 

Lidt uden for Aalborg ligger Øgaden, som er et bykvarter med mange lejligheder og faciliteter som skole, offentlige institutioner, fitnesscenter og lokale indkøbsmuligheder. Området er kendt for at være lidt billigere end hvis man ønsker en lejlighed inde i Aalborg centrum, men her kan man også komme ud for, at lejlighederne er en del ældre end i eksempelvis centrum. Ønsker man at gå til øgadekvarteret, så ligger det ikke så langt væk fra Limfjorden, hvor der er flotte områder til spadsereture eller en frisk løbetur. Herudover ligger Aalborg Universitet også tæt på denne del af byen. Øgaden har også en af Aalborgs flotteste parker ved navnet Østre anlæg, hvor der er mulighed for at nyde den skønne natur.

 

Ønsker du at finde en bolig i Nørresundby, så er denne del af Aalborg, igennem tiden blevet mere og mere attraktiv. Nørresundby tilbyder en attraktiv havnepromenade, hvor der er kommet en række nye boliger langs havnen og hvor der fortsat bygges. Der er god mulighed for at nyde den dejlige natur langs havnen eller de grønne områder, som denne del af byen også tilbyder. Nørresundby har også en masse faciliteter som badminton, fodbold, svømmehal, wellness, fitnesscentre og mange andre spændende faciliteter. Søger du lejlighed i Nørresundby, vil huslejen generelt også ligge en smule lavere, end hvis man ønsker en lejlighed i Aalborg centrum.

 

 

Hold dig opdateret

Når du benytter dig af søgefunktionen, så har vi udarbejdet en boligagent, som gør det nemmere for dig at holde dig opdateret om boligmarkedet. Ved at oprette denne boligagent kan du få direkte besked, når en lejebolig, som matcher dine søgekriterier, kommer til leje. På den måde vil du aldrig gå glip af din drømmelejebolig.

 

 

 

 

 

 

Lejeboliger Hus Rækkehuse Studieboliger Værelser