Top banner

Find ledige lejeboliger i Esbjerg og omegn

På BoligDK finder du fleste ledige lejeboliger i Esbjerg. Kig herunder for at finde din næste drømmebolig.

Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Vi fandt {{propertiesCount}} ledige lejeboliger på denne søgning.

 

Lejeboliger i Esbjerg


Danmarks 5. største by Esbjerg ligger ud til den smukke og vilde danske vestkyst. Adskillige nye bygningsinitiativer ses rundt omkring i byen, som er i en storslået udvikling i form af f.eks. en moderniseret havnefront. Har du netop fået arbejde i eller omkring Esbjerg, eller skal du til at studere i byen, så har vi samlet et større udvalg, hvor der er bred mulighed for at tilpasse søgningen til dine behov. Når du søger efter boligen, har vi tilføjet adskillige beskrivende tekster, som skal være med til at give netop dig et bedre indblik i, hvad du kan forvente af Esbjerg.

Når du begiver dig ud i at søge efter lejebolig i Esbjerg, så er det vigtigt, at du tilpasser din søgning, således denne bliver mere enkel og lige til for dig. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvorledes pris, størrelse og beliggenhed har betydning for dit valg. I forhold til prisen har Esbjerg meget at tilbyde i forhold til de større byer i Danmark. Prismæssigt er det nemlig mere overkommeligt at bo i Esbjerg, hvilket gør byen endnu mere attraktiv. 

 

 

Tæt på havet og naturen

Den specielle ting ved at bosætte sig ved vestkysten, og særligt Esbjerg er, at du har naturen og havet lige i baghaven. Du er altså i gåafstand til vestkystens friske vindpust, og Esbjerg omegns adskillige smukke naturomgivelser. Én af disse er Nationalpark Vadehavet, som ligger langs Esbjerg havnefront, og kysten syd for byen. Det hav er det eneste af slagsen i Danmark, hvilket gør det til en ganske særlig oplevelse. Her har du adskillige muligheder for at opleve de mange dyr som opholder sig netop hér. Det kan være alt fra sæler som ligger og sover, eller de mange stær, der samles i marsken i enorme flokke, som danner fænomenet ”sort sol”. En sejltur fra Esbjerg ud i Vesterhavet, så havner du på Fanø, som specielt om sommeren, er en attraktion i sig selv, hvor talrige turister bruger en del af sin sommerferie. Hvis du hellere vil holde dig til Esbjerg by, kan du tage et kig ind i det nationale svømmestadion i Danmark, hvor du kan være heldig at opleve toppen af dansk svømning.

Vil du hellere holde dig væk fra vandet, og bevæge dig ind mod tørt land, så tilbyder Esbjerg centrum et hav af interessante og lækre shopping- og madoplevelser. Esbjerg ligger adresse til Danmarks længste gågade, hvor shopping-mulighederne er talrige. Tæt på gågaden kan du finde Vestjyllands største shoppingcenter BROEN Shopping, som har alt fra butikker og lækre restauranter til gode parkeringsmuligheder. Byen er rig af muligheder for dig, som ønsker lidt af hvert. Så hvis alt dette lyder som noget for dig, så start søgningen efter din lejebolig nu!

 

 

Hvor i Esbjerg finder man lejlighed til leje og hus til leje?

Om det er hus eller lejlighed, så er mulighederne i Esbjerg mange! Vi har hos BoligDK samlet et bredt udvalg af lejligheder og huse, som netop nu er til leje. Udvalget består af mange forskellige lejeboliger, som passer til enhver smag. Yderligere er det prismæssigt billigere at bosætte sig i Esbjerg, hvor du får en del mere for pengene, hvis du sammenligner med de større byer i Danmark. Hvis priserne på lejligheder og huse stadig er overskuelige for dig, så vil det være oplagt at bosætte sig i et kollegium, hvor du har dit eget værelse, og slipper for at betale en hel husleje. Du kan også selv finde roomies, og sammen finde en lejlighed, hvor i hver især har et værelse for sig, samt en stue og køkken til deling. Det er især relevant for dig, som ønsker nye bekendtskaber i en ny by, men også bare for dig, som ønsker et større økonomisk råderum.

Esbjerg centrum tilbyder som mange andre centrummer i Danmark en travl hverdag, hvor der hele tiden er fart over feltet. Ved at bosætte sig her går du aldrig glip af noget, og har kort afstand til bylivet, restauranter og shopping-muligheder. Har du dog et behov for at bosætte dig med afstand til centrum, og ønsker derimod mere kontakt til naturrige omgivelser, så vil de små byområder Fovrfelt og Gjesing berige dig med sådanne. Her har du nær kontakt til natur, og samtidig lidt afstand til centrummets travle hverdag. Vil du lidt længere væk, så kan små landsbyer som Varde og Bramming stadig tilbyde dejlig natur, butikker, og skole til familier med børn. Ønsker du derimod at bevæge dig nærmere vand og vind, så skal du tage et kig på de nærliggende øer, Rømø og Fanø, hvor du også har mulighed for at bo – dog med lidt længere ventetid, grundet deres store popularitet.

Ønsker du bare et sted at bo vil det være en god ide at rette søgningen mod Esbjerg, hvor ledige lejeboliger og prisen for det er overkommelige. Udvalget er stort, hvorfor der er muligheder for alle, lige fra studerende med et beskedent økonomisk råderum, til etablerede familie med lidt flere penge mellem hænderne. Skynd dig ind og benyt dig af søgefunktionen, så du kan finde din kommende lejebolig allerede i dag!

 

 

En gennemsnitlig månedlig husleje ligger på 1.400 kr. til 14.500 kr. Den gennemsnitlige husleje pr. m2 er 79 kr.

På Boligskift finder du 63 ledige lejeboliger i Esbjerg. Find din næste drømmebolig her.

 

 

På Boligskift kan du oprette din lejebolig gratis. Klik her for at oprette en annonce, opret dig i dag og udlej din bolig allerede i morgen.

Der er ekstrem høj efterspørgsel på lejeboliger flere steder i Danmark, derfor er det vigtigt du kommer i gang med din boligsøgning hurtigst muligt. Du kan med fordel oprette en gratis Boligagent som sender dig besked hver gang der er ny bolig til leje som matcher dine behov.

Lejligheder Hus Rækkehuse Studieboliger Værelser