Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Aalborg lejebolig

Går du med tankerne om at skifte din bolig ud med ny?

Hos Boligskift.dk har vi alle former for lejeboliger. Du finder alt fra lejligheder, huse til værelser som udlejes gennem vores boligportal. Nedenunder kan du se hele udvalget af boliger som udlejes i Aalborg. Brug filteringen i venstre side til at søge netop den bolig op du leder efter.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvilken boligtype skal jeg vælge?

Måske du har allerede har bestemt dig for hvilket lejlighedstype du gerne vil leje. Hos BoligSkift er mulighederne mange, du finder alle typer af lejeboliger i Aalborg på portalen. Om det et værelse, rækkehus, hus eller en 2-værelses lejlighed du søger. Lad dig inspirerer af vores store udvalg og vælg netop den bolig som passer til dig og dine behov, det er vigtigt ikke at gå på kompromis med sine krav til en lejebolig.

Brug vores filetering til nemt at kunne danne dig et overblik, du kan vælge hvor mange værelser, kvm, hvilket områder og meget mere. Du kan finde alt hvad hjertet begærer af store som små lejligheder til leje i Aalborg C.

Gode tips til at finde den rette bolig

Hos BoligSkift har vi lavet nogle små tips til at sikre din boligjagt.

- Opret en gratis boligagent på siden som sender dig mails hver gang der kommer en ny lejebolig som passer til dine behov, på den måde spare du enormt meget tid og du sikre dig at være en af de næste til at kunne skrive til udlejer.

- Tilmeld dig boligselvskaber, det kan være en god ide at starte tidligt med at komme på venteliste ved et boligselvskab ofte er der mange år ventetider men huslejen er altid rimelig og udlejer behandler dig fair. 

- Lejer du en bolig af privatperson skal du sikre at personen ret faktisk ejer boligen, det kan du gøre ved at tjekke boligejer.dk, her kan du se hvem som står som ejer af boligen. Udover det skal du være vågen ved indflytning syn få gennemgået lejligheden ordentlig og dokumenteret alt med billeder.

Hos Boligskift sikre vi dig som lejer at oplevelse er i top. En god boligsøgning starter her.

Ønsker du som udlejer at leje din bolig ud, kan du oprette en gratis annonce her, så hjælper vi dig med at finde en kvalificeret ny lejer. Det er altid gratis at lave en lejeannonce på siden og du kan være i gang på under 5 minutter, så hvad venter du på.