Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Frederikshavn - Sådan finder du en lejebolig

Er du gået på jagt efter en lejebolig som du kan kalde hjem? Her på siden finder du vores store udvalg af lejligheder og værelser til leje. Uanset om du søger en 1 eller 2-værelses lejebolig, finder du det, du søger hos os. Nedenfor kan du se alle muligheder for lejeboliger i 9900 Frederikshavn. Længere nede på denne side kan du læse mere om, hvilke tanker du skal gøre dig, før du snupper en lejebolig.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find en ledig lejebolig i Frederikshavn 

På denne side ser vi på, hvordan du finder en lejebolig i Frederikshavn og omegn. Frederikshavn ligger i Frederikshavn kommune i region Nordjylland i Vendsyssel, helt ud til Kattegat med direkte færgeforbindelse til Læsø, Danmarks nordligste ø. Derudover er der et strandareal langs den østlige side af byen, som hedder Palmestranden. 

Hvis man deler bynavnet op, får man Frederiks Havn. Hvilken Frederik er der så tale om? Der er tale om Kong Frederik den 6, der var konge i Danmark fra 1808 til 1839. I denne regeringsperiode fik Frederikshavn købstadsrettigheder i 1818. Før byen fik sit navn som værende Frederiks Havn, hed den faktisk Fladstrand.

Den ligger lige ud til Kattegat med et stort strandområde øst for byen. Med en lejebolig i dette område er man dermed både tæt på by, strand, natur og en direkte færge linje til unikke Læsø, der har et unikum på verdensplan med hensyn til natur i form af det område, der hedder Rønnerne. Her gør ebbe og flod, at området er oversvømmet i vinterhalvåret, mens det trækker sig tilbage i foråret og sommeren, hvor man så kan ride, vandre og køre med traktor på området. 

På denne side finder du dermed et samlet udvalg af lejeboliger i Frederikshavn, der ligger både i centrum af byen samt i nærområdet og de mindre byer omkring Frederikshavn. Bolig søgningssiden er altid opdateret og helt aktuel, og derfor har du gode forudsætninger for at finde en lejebolig herigennem. 

Lav et filter for din søgning 

Er din nysgerrighed blevet vakt omkring søgning efter lejebolig i og omkring Frederikshavn, kan du her se det store udvalg af lejligheder, rækkehuse, huse, værelser, studieboliger. Der er både med ubegrænset leje samt begrænset og midlertidig leje alt efter hvad dit behov og din livssituation er.

Har du nogle særlige behov, kan du også bruge en filter funktion, hvor du filtrerer din søgning ud fra en masse kriterier, som du har valgt er vigtige for dig i dit valg af lejebolig. Disse kriterier kan for eksempel være:  

▪ Mulighed for altan

▪ Lovlig at holde husdyr - kat og hund 

▪ Antal rum

▪ Antal kvadratmeter 

▪ Geografisk beliggenhed

▪ Maksimum husleje 

▪ Tæt på offentlig transport 

▪ Tæt på læge, hospital eller speciallæge 

▪ Ubegrænset lejemål 

Hvilket område af Frederikshavn vil du finde lejebolig i?

Med en lejebolig i Frederikshavn bor du i region Nordjylland i Vendsyssel lige ud til Kattegat. Der er gode togforbindelser til større byer som Aarhus, Aalborg samt Fyn og Sjælland. Man tager regionaltoget fra Frederikshavn til Aalborg og dernæst intercity toget til Aarhus, Fyn eller Sjælland. Herfra er der forbindelser til lufthavnen, Sverige samt øvrige Sjælland. Der går færge fra Frederikshavn til Læsø samt en færge til Gøteborg, Sverige. 

▪ Frederikshavn centrum

Du kan vælge at bo i lejlighed eller på et værelse eller en studiebolig i centrum af Frederikshavn. Her finder du alle fornødenheder som transport, bymidte, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, forenings og sportsliv samt kulturliv med teatre og biografer samt koncertsteder. 

▪ I periferien af Frederikshavn 

Det er mest almindeligt at finde lejligheder, studieboliger og værelser i centrum af Frederikshavn, mens du finder rækkehuse og huse uden for byen i de mindre, omkringliggende byer som: 

▪ Kvissel 

▪ Stenhøj 

▪ Lendum 

▪ Strandby 

▪ Jerup 

▪ Haldbjerg 

▪ Sæby 

Ønsker du for eksempel at være tæt på Kattegat, kan du søge efter en lejebolig ved Palmestranden i Strandby. Søger du efter at bo i en anden lidt større by, kan du søge syd for Frederikshavn i Sæby. I de mindre byer finder du ofte mere fred og ro og naturskønne områder, til dig, der ønsker et aktivt fritidsliv i naturen eller som har mindre børn. Samtidig vil du være tæt på Frederikshavn by, hvor der findes skoler, gymnasium, supermarkeder, fritidsliv, kulturliv, sportsforeninger samt et hav af restauranter og cafeer. 

▪ Læsø

Det er også muligt at bosætte sig på Læsø, hvor der er direkte færge Frederikshavn - Læsø. Arbejder eller studerer du for eksempel i Frederikshavn eller omegn og samtidig ønsker unik natur at bo i, kan en lejebolig på Læsø være en mulighed, hvor du kan pendle med færgen frem og tilbage. 

En lejebolig Frederikshavn til den rideglade

Det kan synes mærkeligt at søge efter at bo i en større dansk by, hvis du er glad for at ride, men det giver mening, fordi færgen til Læsø går fra Frederikshavn. På Læsø finder du flere steder, hvor der er islandske heste, man kan ride på. De afholder både rideferier samt enkeltstående events, hvor man kan tilmelde sig en ridetur i det unikke Læsøske område og natur. 

Den nemmeste vej til en lejebolig i Frederikshavn 

Der kan være mange grunde til, at du søger efter en lejebolig. Der kan både være opmuntrende grunde som nyt studie, nyt job eller at have fundet kærligheden. Der kan også være mindre behagelige grunde som skilsmisse, fyring eller at børnene er flyttet hjemmefra. Alle disse forskellige livssituationer, der ændrer hverdagen og de behov, man har, kan være stressende, hvis man står i en uafklaret boligsituation. Det har vi fuld forståelse for, og her gælder det om, at bolig søgningsprocessen er så nem, effektiv og smertefri, som overhovedet muligt. derfor finder du på disse boligportal sider en masse smarte søgefunktioner og andre digitale services, der gerne skulle gøre dit liv meget lettere, hvad boligsøgningen i hvert fald angår. 

Her kan du for eksempel bruge filter funktionen, hos Boligskift finder du den i venstre side af skærmen, hvor du indsnævrer dine søgekriterier væsentligt, så du ikke skal scrolle unødigt igennem en masse irrelevante hits. 

Opret en søgeagent 

Når du har lavet dit filter, kan du herfra lave en søgeagent, der søger efter lejeboliger, der har netop disse ønsker og krav til din næste lejebolig. Når der er et match, vil du få en advisering om det, så du ikke skal bekymre dig om at sidde klinet til skærmen for at opdage de gode lejeboliger hurtigt - det sørger boligsøgning agenten for! 

På boligsiden Boligskift kan du klikke øverst til venstre, hvor du finder en orange boks. Her aktiverer du din bolig agent og du vil automatisk få en besked, når der er et match mellem dine søgekriterier og den enkelte lejebolig i Frederikshavn. 

Hvilken type lejebolig leder du efter?

Alt efter om du for eksempel gerne vil have en have, en førstesal, et vist antal kvadratmeter eller rum, kan der være god grund til at overveje, hvilken type af lejebolig, du søger efter. Her finder du både rækkehuse, huse, lejligheder, værelser, studieboliger og ældreboliger i og omkring Frederikshavn. Leder du på Læsø findes der både lejligheder, huse og rækkehuse med store grunde og god plads til den pladskrævende børnefamilie. Dette gør sig også gældende i de mindre byer omkring Frederikshavn. 

Gå efter drømmeboligen, selvom den er for stor 

Der er god chance for at finde en større bolig i form af et hus eller et rækkehus i de nærliggende mindre byer ved Frederikshavn, Sæby eller på Læsø. Hvis den rette lejebolig kommer forbi, og den viser sig at være for stor,  er det vigtigt at vide, at du har mulighed for og ret til at udleje et eller flere rum. Hvis du for eksempel har søgt efter en tre værelses lejlighed, men der viser en lejlighed, der matcher alle dine ønsker, som har fire rum, så anbefaler vi, at du overvejer at tage den alligevel. Her kan du nemlig leje et værelse ud og dermed få penge ind på husleje – såfremt lejeaftalen tillader det.

På Boligskift kan du se meget mere om, hvordan du griber det an rent praktisk, så formalia er på plads. Her kan du downloade en digital lejekontrakt, hvori der står beskrevet alle de emner og regler, I skal komme ind på og afgøre i forbindelse med lejemålet. Der kan også downloades en fraflytnings og tilflytningsrapport, som også har noget at gøre med betaling og tilbagebetaling af depositum og øvrige regler for flytningen til og fra lejemålet.