Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Lejebolig Randers

Skal du flytte til Randers eller omegn, og mangler du en lejebolig? Så skal du kigge med her. Randers er en skøn by, som undervurderes af mange. Du finder både et spændende byliv spækfyldt med kultur og en smuk og varieret natur lige uden for døren. Randers er Danmarks 6. største by. Det er altså en af de større byer i Danmark, men det er ikke en lige så vild og intens by som fx København. Du har naturen udenfor døren, hvilket er et stort plus. Du er også tæt på supermarkeder, caféer, restauranter, fritidsaktiviteter osv. Samtidig er der ikke for meget larm og forurening, som du tit ser i de større byer.

Placeret midt i Østjylland har Randers også en fordelagtig placering. Du kommer hurtigt og gnidningsfrit til byer som Aarhus, Viborg, Hobro og Silkeborg med bus og tog. Hvis du er pendler, er det en nem by at bo i pga. de mange forbindelser. Læs meget mere her, hvis du overvejer at finde en lejebolig i Randers!

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Randers - en by i strygende udvikling

Med godt 62.000 indbyggere er Randers den næststørste by i Østjylland efter Aarhus. Randers Kommune har 100.000 indbyggere, hvilket gør den til en betydningsfuld plet på landkortet. Randers Kommune har de sidste mange år haft et stort fokus på byens udvikling. Der har bl.a. været et stort fokus på at skabe et rigt kulturliv i byen. Med mange initiativer og støtte til forskellige projekter er Randers den dag i dag en by med et spændende kulturliv. Der er mange temadage og mindre festivaler, hvilket skaber liv i byen.

Randers Kommune står også bag en udviklingsplan, som inddeler byen i 6 områder. Den skal bl.a. sikre, at det historiske centrum fortsat vil være byens kerne med restauranter, handelsliv osv. Ligeledes skal andre områder i byen være center for institutioner relateret til kultur og uddannelse. Som et led i byplanlægningen er lejeboliger også prioriteret højt på listen. I Randers har de alle slags boliger til leje med stor variation i størrelse og pris.


Vær omringet af natur

Lige uden for Randers er der en smuk og meget varieret natur. Mest kendt er Randers nok for Gudenåen, som er Danmarks eneste flod. Den slutter i Randers, hvor den munder ud i Randers Fjord. Gudenåen er et populært sted for roning i kajak og kanoer. Ligeledes er det også populært at fiske i åen.

I området omkring Gudenåen og Randers Fjord finder du generelt smuk natur, naturparker og mange fine vandreruter. Der er en rig flora og fauna for dig, som er interesseret. Der er bl.a. gode muligheder for at kigge på fugle, hvis det er noget, du interesserer dig for.

Randers Kommune grænser ud til vand på flere sider. Du finder Randers Fjord, Mariager Fjord og Kattegat indenfor rækkevidde.

Hvis du er glad for vand og åbne vidder, er det altså noget, du nemt finder i Randers og omegn.


Hvorhenne i Randers skal du jagte en bolig?

Det har betydning for din hverdag, hvor du ender ud med at bo i byen. Ligesom alle andre byer er Randers inddelt i forskellige kvarterer, som tilbyder dig forskellige ting. Du kan her læse mere om de enkelte bydele:


Randers Centrum

Er du et rigtigt bymenneske, er Randers C stedet. I kernen af Randers finder du alt, hvad hjertet kan begære: Der er masser af shoppingmuligheder og steder at gå ud for at finde spise og drikke. Der er bl.a. en del delikatesseforretninger midt i Randers. Du vil være der i byen, hvor der er flest mennesker og mest liv. Du har svømmehal, biograf, bibliotek, osv. indenfor gåafstand af din bolig.


Randers N

Randers Nord har et stort udbud af fritidsaktiviteter, og det er et af områdets kendetegn. Her finder du diverse sportsklubber, som du kan melde dig ind i. Det er også her Randers Klatrepark er placeret. Hvis du holder af fællesskab og elsker at være aktiv, kan Randers Nord være et oplagt sted for dig. Nordøst er mere tilbagetrukket og roligt end nordvest.


Randers Syd

Randers Syd er særligt kendetegnet ved at huse mange af byens kulturelle institutioner. Det præger bydelen, som udstråler kreativitet og ungdom. Randers Syd har nogle rigtig gode busforbindelser, som kan bringe dig til centrum på få minutter. Det er altså et oplagt kvarter for dig, som gerne vil have fred og ro, men som også gerne vil have mulighed for at komme hurtigt ind til centrum.


Seværdigheder i Randers

Hvilke seværdigheder findes der i Randers? Måske kender du dem ikke, men der findes faktisk en del seværdigheder i og uden for Randers.

Blandt de mest populære er bl.a. Randers Regnskov og naturparken ved Randers Fjord. Du kan også besøge Randers Kunstmuseum. Gudenåen er også i sig selv en seværdighed og et besøg værd.

Randers har spillet en væsentlig rolle op gennem Danmarkshistorien. Du kan stadig mærke, at byen er en gammel købstad, når du går igennem gaderne i den historiske bykerne. Her kan du bl.a. følge Stjerneruten, som giver dig historien bag 15 forskellige steder i byen. Du kan også lære mere om Randers og Østjyllands historie på Museum Østjylland og Håndværksmuseet.


Det er prisen for en lejebolig i Randers

Der er selvfølgelig stor forskel på prisen af de forskellige lejeboliger i Randers. Prisen varierer alt efter, hvor i Randers du befinder dig. Samtidig ændrer lejen sig selvfølgelig også med boligens størrelse og kvalitet. Det har også betydning, om det er en lejlighed, et værelse eller et hus, du gerne vil leje.

En lejebolig i Randers koster i gennemsnit ca. 5200 kr./mdr. Du kan finde lejeboliger i Randers, som koster et par tusinde kroner, og boliger, som koster titusinde kroner. Du kan hurtigt danne dig et overblik ved at tage et kig på forskellige boligsider.


Guide: Kom godt i gang med din boligjagt

Skal du flytte til Randers, eller vil du gerne finde en ny bolig i Randers? Det er vigtigt, at du får en god start på din boligjagt, så du kan holde motivationen høj. Hvordan skal du gribe det an? Vi har lavet en guide, så du hurtigt og trygt kan finde en lejebolig:


Kom i gang på en boligside

Du kan starte din boligjagt mange steder. Det nemmeste er nu engang at starte på internettet. Med en enkelt søgning kan du finde diverse hjemmesider, som viser dig udvalget af ledige lejeboliger i Randers.

Der findes en del forskellige boligsider. Du kan sagtens holde udkig på flere af gangen. Nogle boligsider kræver betaling, mens andre er helt gratis. Ofte er de gratis lige så gode, som dem du betaler for.

En boligside er smart, fordi den hurtigt giver dig et overblik over de ledige lejeboliger i et bestemt område. Du kan hurtigt få en idé om, hvor stort udbuddet er, og hvor prislejet ligger. Samtidig giver de fleste boligsider dig mulighed for at komme direkte i kontakt med lejeren.


Sådan gør du din søgning mere præcis

De fleste bruger en boligportal, når de skal finde en lejebolig. Det har bl.a. den fordel, at du kan gøre din søgning mere præcis. Du kan indstille forskellige filtre. Det kan som eksempel være, om du gerne vil bo i et hus, en lejlighed eller noget tredje. Det kan også være størrelsen på lejeboligen. Et filter kan også være antal værelser i boligen, og om fx husdyr er tilladt.

På samme måde kan du også indstille en ramme for dit budget. Ved at præcisere din søgning får du computeren til at sortere dine resultater for dig. Det sætter speed på processen i længden. Det er derfor noget, som vi kraftigt opfordrer dig til at gøre.


Brug sociale medier til at holde øje

Udover de traditionelle boligsider har du også mulighed for at tage sociale medier i brug. Det er noget, som de seneste år er blevet mere og mere udbredt. Her kommer du nemt i kontakt med forskellige udlejere og andre, som søger efter en bolig.

Det kan være smart at række ud i dit netværk, når du skal søge bolig. Måske kan det hjælpe dig til at finde en genvej ind i boligmarkedet. Ofte vil det dog også være tilstrækkeligt at holde øje på en boligside.


Opret en gratis boligagent

Mange boligsider tilbyder, at du kan oprette en gratis boligagent. Boligagenten husker dine præferencer og specifikke søgninger. Hver gang der bliver slået noget nyt op, som matcher dine præferencer, vil boligagenten give dig besked. Det sker typisk med en e-mail.

Du kan sige, at en boligagent "holde øje" for dig. Du får en notifikation med det samme, når der er et aktuelt boligtilbud. Så kan du hurtigt handle og tage kontakt til den, der har slået boligen op. Samtidig behøver du selv gøre mindre arbejde. Boligagenten holder øje for dig og give dig besked ved relevante tilbud.


Tålmodighed betaler sig

Når du skal søge bolig, gælder det altid, at tålmodighed betaler sig. Medmindre du er tvunget til at finde en lejebolig så hurtigt som muligt, er det godt at have tålmodighed. Det øger chancerne for, at du finder det helt rigtige sted at bo.

Når du skal finde en ny lejebolig, er det et nyt hjem, du skal finde. Derfor er det alt andet end ligegyldigt, at du finder det rette sted. Nogle gange er det selvfølgelig også vigtigt bare at slå til. Generelt er det dog bedst, hvis du tager din tid og ikke laver forhastede beslutninger. Det bedste du kan gøre, er at mærke efter i maven. Føles det rigtigt, er det nok også rigtigt. Så gælder det bare om at slå til.


Overvej om du skal udleje et værelse eller to

Har du fået fingre i en lækker lejlighed, men er den for stor til bare dig? Så må du ikke glemme, at du har mulighed for at udleje værelser. Det er typisk nemt at finde en roomie, og det kræver ikke den største indsats.

Du skal selvfølgelig have lyst til at bo sammen med andre.
Hvis du har det, har det mange fordele. I kan dele huslejen, og I er også fælles om fx rengøring og evt. indkøb. Det er tit en god idé at lære hinanden at kende, inden I flytter sammen. Det fungerer også tit godt at lave forskellige husregler, som alle er enige om i husstanden.