Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Lejebolig Horsens

Er du på udkig efter en lejebolig i Horsens? Så er du havnet det rette sted. Uanset om du er på jagt efter en lejlighed til leje, et værelse til leje, et hus til leje eller et rækkehus til leje, kan du finde det her. Hvis du er studerende, har du også mulighed for at finde en studiebolig i Horsens.

Horsens er Danmarks 8. største by. Den er centralt placeret i Jylland med gode forbindelser med offentlig transport til byer som Aarhus, Skanderborg, Vejle og Billund. Samtidig er Horsens placeret tæt på E45, som kan tage dig hurtigt igennem hele landet.

Drømmer du om at slå dig ned i en stille og rolig by, som er omgivet af smuk natur, og som også har byliv og kulturelle oplevelser at byde på? Så er en lejebolig i Horsens et oplagt valg til dig. Find den perfekte lejebolig i Horsens her!

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Fra fængselsby til kulturby

Horsens er særligt kendt for Horsens Statsfængsel, som den dag i dag er omdannet til museum og kulturhus. Fængslet blev grundlagt i 1853 og var det første fængsel i Danmark, som fungerede efter de moderne strafferetslige principper, som vi kender i dag. I mange år var Horsens kendt som en fængselsby - det har dog ændret sig den dag i dag, hvor Horsens i højere grad anses som en kulturby.

Horsens er især kendt for at afholde mange koncerter. Der er mange spillesteder i Horsens, når man sammenligner med byens størrelse. Der afholdes også flere festivaler i byen. I byen finder du også Danmarks eneste industrimuseum. Horsens er en by i udvikling, og det betyder bl.a., at du kan bo forholdsvis billigt i Horsens. Lyder det som noget for dig, så tag et kig på vores mange lejeboliger i Horsens.


Et miks af natur og kultur

Som mange andre danske, mindre byer tilbyder Horsens det helt særlige miks af natur og kultur, som mange holder så meget af. Du finder bl.a. Horsens Fjord i byen, som er et godt badested. I området omkring fjorden finder du også et væld af vandreruter og cykelstier. Hvis du vælger at finde en lejebolig i Horsens, kommer du også til at bo tæt på Gudenåen, Danmarks eneste flod. Selve åen er i sig selv en stor oplevelse, og det er et populært område at fiske og sejle i kano eller kajak. I områderne rundt om åen finder du også et spændende plante- og dyreliv, som du kan udforske.
I bydelen Stensballe finder du også Husodde Strand. Her kan du bade, spise is eller spille et spil minigolf. Om sommeren hersker der her en helt særlig feriestemning.


Find en studiebolig i Horsens

I Horsens finder du både VIA University College, Horsens Sundhedsakademi og Erhvervsakademiet Dania. Det betyder også, at der er en del studerende i Horsens og dermed også et studiemiljø. Der er ca. 60.000 indbyggere i byen, og det er en by under stor udvikling. Derfor bygges der også en del nyt i Horsens.

Hvis du er studerende i Horsens, kan du finde en studiebolig. Der findes en del studieboliger til leje i Horsens. Med en studiebolig har du mulighed for at bo billigt som studerende og typisk også tættere på din uddannelse. Derfor er det værd at undersøge muligheden for at finde en studiebolig i Horsens.


Hvor i Horsens skal jeg finde en lejebolig?

Vil du gerne flytte til Horsens? Så er det ikke ligegyldigt, hvor i byen du slår dig ned. Selvom Horsens ikke er en storby, er der stadig forskel på, hvad du får, alt efter hvor du vælger at bo. De forskellige områder af byen har forskellige fordele og ulemper, og du skal vælge et sted, som passer til dig. Læs mere om de forskellige boligområder i Horsens her:


Horsens Midtby

I Horsens Midtby er du tæt på alt, hvad byen har af tilbud. Du kommer til at bo midt i et hyggeligt byliv med restauranter, caféer og butikker. Har du børn, vil du være tæt på skoler og daginstitutioner. Der er også mange jobs placeret i Horsens Midtby, så hvis det er her, du skal arbejde, er det selvfølgelig ideelt at være tæt på.

Hvis du pendler, er Horsens Midtby også et oplagt sted for dig at bo. Herfra kan du hurtigt komme med offentlig transport til fx Silkeborg, Aarhus eller Vejle.


Havnefronten i Horsens

Havnefronten i Horsens er en ung bydel, som tidligere har huset et væld af bygninger relateret til industri. De senere år er der blevet bygget en masse nyt på havnefronten. Det betyder, at du i dag kan få en lejebolig på Havnefronten, som er tæt på Lystbådehavnen og vandet. Du får en smuk udsigt, som ikke fås andre steder i byen.


Campus Horsens

Campus Horsens er særligt oplagt for dig, som er studerende. VIA University College er placeret i Campus Horsens, så hvis du skal gå her, vil du have meget kort til din uddannelse, hvilket selvfølgelig er en luksus.

Området huser mange studerende og er derfor præget af en frisk og ungdommelig atmosfære. Du kan her finde et stort udvalg af studieboliger og almindelige lejeboliger, som er gode til dig, der er på et budget. Hvis du er studerende, har du også mulighed for at benytte områdets faciliteter, som bl.a. byder på fitness, crossfit mm. Campus Horsens er også kendt for at huse mange internationale studerende.


Find en lejebolig i en af de omkringliggende byer

Hvis du ikke har lyst til at bo i Horsens by, men gerne vil længere ud på landet, er Horsens omringet af mindre byer. Det er fx byer som Stensballe, Lund, Brædstrup og Østbirk. Her kan du finde en billig lejebolig og komme til at bo tæt på skøn natur og indgå i et mindre byfællesskab. Samtidig har du kort til Horsens, hvor du bl.a. kan nyde godt af transportmuligheder, restauranter og shopping.


Sådan finder du en lejebolig i Horsens

Skal du i gang med at lede efter en lejebolig i Horsens, men ved du ikke helt, hvordan du skal starte? Så læs med her. Det er ikke altid nemt at finde den helt rigtige lejebolig, men med lidt tålmodighed og dedikation skal det nok lykkes.

Vi anbefaler, at du starter med at kigge på nettet. Her finder du et væld af boligportaler som vores. Boligportaler er smarte, fordi du hurtigt kan danne dig et overblik over dine muligheder. Det er altid godt at have en idé om boligmarkedet der, hvor du skal finde en lejebolig. Det giver dig en bedre forudsætning for at finde den helt rigtige bolig, fordi du ved, hvad du kan forvente. Det mindsker også chancerne for, at du bliver snydt.

Ved at kigge på en boligportal får du hurtigt en idé om udbuddet og prisen på lejeboliger.


Opret filtre på din søgning

Når du søger efter lejeboliger i Horsens på en boligside, anbefaler vi, at du opretter filtre på din søgning. På den måde kan du præcisere din søgning og søge mere effektivt efter den rigtige lejebolig. Du kan bl.a. oprette filtre omhandlende:

- Typen af lejebolig: Leder du efter et værelse, en studiebolig, en lejlighed, et hus eller et rækkehus?

- Størrelsen på boligen

- Antal værelser

- Prisen på den månedlige leje

- Om lejeboligen skal være møbleret

-  Lejemålets varighed

- Om husdyr skal være tilladt


Præcis din søgning så meget som muligt. Så får du resultater, som passer bedre på det, du rent faktisk leder efter. Det kan i længden spare dig en del tid og kræfter i forbindelse med din boligjagt.


Forhør dig i dit netværk

Måske kender du nogen, som kender nogen, som udlejer en bolig? Det kan også være, at du kender nogen, som kender en lejer, som de tidligere har haft gode erfaringer med. Det er altid en god idé at række ud i sit netværk, når man skal i gang med en boligjagt. Det kan du fx gøre ved at benytte dig af sociale medier.


Hold øje med nye boliger

Det gælder om at være hurtig, hvis du gerne vil have fingre i din drømmebolig. Ofte er der rift om de bedste lejeboliger. Derfor er det en fordel, hvis du er en af de første til at tage kontakt til lejeren. Så kan du hurtigere komme ud at se boligen, og du kan måske være den første til at sige ja til lejeboligen.

Derfor er det en fordel, hvis du er lidt intensiv i din boligsøgning. Sørg for jævnligt at opdatere de forskellige boligportaler for at se, om der er blevet slået nye lejeboliger op. Du kan også oprette en boligagent, som vil give dig besked per mail, hver gang en ny lejlighed bliver slået op, som passer til dine behov.


Mærk efter i maven

Inden du siger ja til en lejebolig, er det vigtigt, at du mærker efter i maven. Underligt nok er det tit den, der fortæller dig, om noget er rigtigt eller forkert. Sådan er det også tit, når du skal finde en lejebolig.


Læs lejekontrakten grundigt igennem

Lejeboligen er fundet, og det eneste I mangler, er at underskrive lejekontrakten... Det er jo fantastisk! Her er det dog vigtigt, at du stopper op og læser lejekontrakten grundigt igennem. Lejekontrakten er fundamentet for hele lejemålet, og derfor er det vigtigt, at alting er, som det skal være. Sørg for at tjekke, at alle de angivne tal, datoer, osv. er korrekte.

Ofte får du tilsendt lejekontrakten, og så har du mulighed for at læse kontrakten grundigt igennem derhjemme. Det anbefaler vi, at du gør. Når du så mødes med lejer senere, er du sikker på alt, der står i kontrakten, og du kan trygt og roligt skrive under.


Hvad er indflytningsprisen på en lejebolig i Horsens?

Indflytningsprisen på en lejebolig i Horsens kan variere meget. Du skal altid betale første måneds husleje og et depositum. Depositum bliver typisk dyrere, jo dyrere den månedlige leje er. I nogle tilfælde skal du også betale en måneds forudbetalt husleje. Det er altså ikke unormalt, at indflytningsprisen bliver noget ala 5 gange den månedlige leje.
Du skal dog tænke på, at du får mange af disse penge igen. Det er forskelligt, hvor meget af depositum du får tilbagebetalt. Det afhænger bl.a. af, om lejligheden skal afleveres nymalet og istandsat.

Begynd din jagt efter den perfekte lejebolig i Horsens allerede i dag!