Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Find din næste lejebolig i Skive 

Find ledig lejebolig i Skive - Søger du efter en lejebolig i eller omkring Skive, kan du her på siden finde et bredt udvalg af lejeboliger, der både tæller lejligheder, huse, rækkehuse, studieboliger og værelser. Står du for eksempel i en situation, hvor du har fundet arbejde i Skive eller omegn eller skal begynde at læse på læreruddannelsen eller går i gymnasiet i 3. G, kan det være, at du søger efter en lejebolig i dette område. Her på siden finder du mere information om, hvad der findes af muligheder samt hvilke typer af lejeboliger, du kan søge efter og hvordan du kan gribe det an, hvis du finder en større bolig end det, der er behov for. 

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Skive geografisk set

Skive er en by med cirka 20.000 indbyggere, der ligger i Nordjylland, og grænser lige op til den sydlige del af Limfjorden. De nærmeste større byer er Struer og Viborg, ligesom der er en række mindre byer, der ligger i nærområdet til Skive. Det er et meget naturskønt område med Limfjorden i baghaven, hvor der er et dejligt område, hvor man kan gå ture, have en båd liggende eller dyrke sejlads. 

Her på siden finder du et samlet udvalg af de lejeboliger, der kan søges i dette område, der historisk er opkaldt efter navnet "Skifa", der betyder palisadeværk, og nærmere betegnet forsvarsværk. 

Udvalget i denne Limfjordens by bliver opdateres løbende, og derfor har du gode chancer for at finde aktuelle opslag, der matcher dine ønsker, livssituation og behov for en fremtidig ønskebolig. 

Indsnævr din søgning via et filter

Det kan være en stor jungle at begynde at søge efter lejeboliger, i det der er mange forskellige "hits", når man søger bredt. Derfor anbefaler vi, at du bruger et filter, hvor du indsnævrer dine søgeresultater væstentligt ved at markere de kriterier og ønsker for en lejebolig, som er vigtige for dig. Disse kan for eksempel være:

▪ Skal der være en altan 

▪ Skal der være mulighed for at holde kæledyr

▪ Skal det ligge tæt på offentlig transport

▪ Skal boligen være på et minimum antal rum? 

▪ Skal boligen være på et minimum og et maksimum antal kvadratmeter

▪ Hvad er maksimal pris for huslejen

▪ Skal det være en midlertidig leje eller en ubegrænset leje rent tidsmæssigt

▪ Har du lyst til at bo alene eller lave et bofællesskab

▪ Skal der være plads til, at et eller flere børn på et tidspunkt får deres eget værelse i boligen

▪ Skal boligen ligge tæt på læge, speciallæge, hospital eller tandlæge

▪ Skal der være en have til boligen

▪ Skal der være en førstesal til boligen

▪ Skal der være et fælleslokale i forbindelse med ejendommen

▪ Skal der være fælles vaskeri

Når du har afgrænset din søgning af lejebolig til disse ovennævnte kriterier, vil det være noget nemmere at overskue, når du får et søgeresultat. Her vil du i højere grad få de hits, som reelt er noget for dig. 

Hvad skal typen af lejebolig være?

Når du søger efter en lejebolig i og omkring Skive, kan du både søge efter huse og rækkehuse med haver til eller lejligheder, værelser eller studieboliger. Der er et fint studieliv i Skive i kraft af de forskellige uddannelsesinstitutioner, der ligger, for eksempel VIA University College, Læreruddannelsen, Erhvervsakademi Dania eller Skive Gymnasium. Derfor er der mange, der søger efter værelser og bofællesskaber i forbindelse med deres studieliv, så her er der et fint udbud af lejebolig muligheder. 

Søger du uden for Skive centrum finder du også muligheder for at leje en lejebolig i de mindre byer, der grænser op til Skive. Her er der større chance for at finde enten rækkehuse eller huse til leje. 

 

Filtrer din søgning og opret en bolig agent 

Du kan starte med at afgøre med dig selv, hvilke kriterier for en lejebolig, som vi allerede har nævnt, er særligt vigtige for dig. Når det er gjort via Bolig Portalens filter funktion i venstre side af hovedsiden på websitet, kan du oprette en bolig agent, der giver dig en melding, når en lejebolig viser sig, som matcher disse søgekriterier. På denne måde behøver du ikke at sidde klar ved boligsiderne hver eneste dag, hvilket kan være meget tidskrævende og opslidende, men i stedet bare vente på, at bolig agenten finder de rette boliger til dig. Du får en automatisk advisering, når der viser sig en mulig lejebolig, og herefter har du mulighed for at handle hurtigt på den. 

Du skaber en mere præcis søgning ved at markere/krydse af, om du for eksempel ønsker, at der skal være mulighed for at holde husdyr eller der skal være en altan. Der er her mange muligheder for at nærme sig drømmeboligen, og vælg blot alle de filtreringer, som du synes, er vigtige for dig og din familie. 

Bolig agenten kan du aktivere ved at klikke på den orange boks, som befinder sig øverst til venstre på siden. Nemmere bliver det ikke! 

Hvilket område af Skive vil du finde en lejebolig i?

Med en lejebolig i Skive befinder du dig i det nordlige Jylland, naturskønt beliggende lige ud til det sydlige Limfjorden. Her er Skive som by at bo i, meget centralt i forhold til by, handels og kulturliv, ligesom det ligger ved fjord, hvor der er mange vand - og friluftsaktiviteter.

Med en lejebolig i Skive har du mange ting lige indenfor rækkevidde, når du studerer eller arbejde i Skive eller omegnen. Der er mange muligheder for at slå sig ned i forskellige dele af byen, som har hver deres force. Her kan du se nogle af de fordele, der er ved at bo i centrum eller i periferien af Skive, hvor du kunne overveje at leje en bolig, i i form af et rækkehus, et hus, en lejlighed eller en studiebolig: 

▪ Det centrale Skive har alt at byde på, som en større by i Jylland med butiksliv, supermarkeder, kulturliv og sportsliv, Ligeledes findes der en række uddannelser i byen, hvoraf Læreruddannelsen, Erhvervsakademi Dania og Skive College samt ungdomsuddannelser som Skive gymnasium trækker en del studerende. Fra Skive centrum er du også tæt på fjorden, som også har mange muligheder for vandsport, et aktivt fritidsliv samt vandring og cykling. I disse områder finder du primært lejligheder samt værelser og studieboliger. 

▪ Ønsker du at nyde godt af naturen omkring Skive, kan du også bosætte dig i en af de mindre byer i området, som for eksempel: Bårup, Bilstrup, Vinde, Hvidbjerg, Rønbjerg, 

▪ De større byer i nærheden er Struer, Holstebro, Viborg og Randers samt Nykøbing Mors, hvor du også med fordel kan søge efter en lejebolig, alt efter, hvor du arbejder eller studerer henne. 

 

Lav dit eget bofællesskab 

Er du studerende eller en enlig mor eller far, hvor huslejebudgettet er smalt, kan du også vælge at lave et bofællesskab Finder du den helt rette lejebolig i Roskilde, som passer på dine drømme og ønsker, handler det om at slå til. Er lejeboligen lidt for stor, kan du i den sammenhæng overveje, om den alligevel er relevant: Det kan for eksempel være, hvis du er åben overfor tanken om at bo sammen med en eller flere andre.

Via boligsiden Bolig Portal kan du leje et værelse eller flere ud, helt lovligt, hvor du kan finde en række digitale services på siden, som hjælper dig godt på vej i denne proces. Her finder du det, der kaldes for et digitalt eftersyn, ligesom der forefindes en lejekontrakt, der overholder alle formalia omkring udlejning af lejebolig. 

Står du derfor i den situation, at du får et match via bolig agenten, hvor alle dine søgekriterier og ønsker for en bolig matcher, på nær størrelsen af boligen, hvor der er for mange rum eller kvadratmeter, ja, så anbefaler vi, at du overvejer, om det kunne være en bolig for dig alligevel. Der er nemlig mulighed for at leje et eller flere værelser ud, og på denne måde også få penge ind på huslejen, og dele udgifter som strøm, varme, vand og internet samt andre udgifter til husholdningen som vask, avis, rengøringsmidler, toiletpapir, krydderier, salt, olie osv. 

 

God vind fra Limfjorden med boligsøgningen 

Der er ingen tvivl om, at det kan være en stressende affære at søge efter et nyt sted at bo. Der kan også være mange gode grunde til, at man skal flytte, som både indeholder de mindre behagelige som skilsmisse, børn, der flytter hjemmefra eller dødsfald fra en partner, men også de mere positive som nyt studie, nyt job eller ny kæreste eller familiesituation eller familieforøgelse. Uanset hvilken situation, der kræver, at du søger efter en ny lejebolig håber, vi, at disse digitale services her på siden omkring bolig søgning i form af en bolig agent, de digitale dokumenter til udlejning samt filter funktion til indsnævring af dine søgeresultater, gør, at du finder din næste lejebolig nemt, hurtigt og smertefrit.

Vi ønsker dig i hvert fald god vind fra Limfjorden med projektet, som også kan være en meget spændende ny livsfase, som begynder. Jo mere klar over dine ønsker og krav, du er, jo større er chancen for, at du ender med at bo i din drømmebolig i mange år fremover. Såfremt du har nogle spørgsmål, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe via chat, mail eller telefonisk med det juridiske, det praktiske og ved tvivlsspørgsmål.