Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Lejebolig Kolding

Kolding ligger nr. 7 på listen over Danmarks største byer, og byen kendes især for at være rig på kunst og kultur samt smukke landskaber. Overvejer du, om du skal lede efter en lejebolig i Kolding? Mange lejeboliger er placeret i Kolding og de omkringliggende byer. Priserne kan variere meget, men ligger generelt lavt sammenlignet med andre danske byer. Kolding er en gammel by, som er opstået i slutningen af 1100-tallet. Byen rummer omkring 60.000 indbyggere, mens der er knap 95.000 indbyggere i hele kommunen.
De sidste par år har byen oplevet en stigning i tilflytningen - det betyder, at der er tale om en by i udvikling. Placeret i Trekantområdet og centralt i Danmark har Kolding også en god placering geografisk. Der er mange forbindelser med offentlig transport, som kan bringe dig hurtigt til byer som Vejle, Fredericia og Billund. Lyder en lejebolig i Kolding som noget for dig? Så er siden her det rette sted for dig!

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Placeret i centrum af landet

Kolding er en del af Trekantsområdet og ligger altså meget centralt i landet. Fra Trekantsområdet er der nogenlunde lige langt til Sjælland og København, som der er til Nordjylland.

Har du en bil, er der praktisk taget ikke noget sted i landet, som du ikke kan komme til indenfor et par timer. Kolding er placeret tæt på Lillebæltsbroen, som tager dig til Fyn på ingen tid. Herfra er det nemt at komme til Sjælland. Kolding ligger også tæt på en række motorvejsforbindelser, som kan fører dig til andre jyske byer som Aarhus og Aalborg.

Der er også gode forbindelser med offentlig transport i og fra Kolding. Togforbindelsen, som kører fra Aalborg til København, stopper i Kolding. Der er også gode muligheder for offentlig transport til de nærliggende byer i Trekantsområdet.


Kolding som studieby

Kolding er med årene blevet en studieby og det i stigende grad. Du finder bl.a. Syddansk Universitet og IBA Erhvervsakademi i Kolding. Det betyder også, at der i kommunen er et fokus på, at der skal være mange og billige studieboliger i byen.

Du finder også Designskolen i Kolding. Den er med til at skabe et kreativt miljø i byen og holder hvert år forskellige udstillinger, som er åbne for byens beboere og turister.

Er du studerende, kan du finde en studiebolig eller et værelse til leje i Kolding. Du kan også gå sammen med én eller flere andre studerende om en større lejlighed. Selvom du ikke har råd til eller ikke vil prioritere at betale meget i leje hver måned, kan du sagtens finde et sted at bo i byen.


Det sker: Et levende by- og kulturliv

Kolding byder på et overraskende by- og kulturliv. I bymidten finder du en lang række caféer, butikker, restauranter, parker, barer, osv. Kolding har også flere teatre, ligesom byen også byder på et fint bibliotek. Hvis du er interesseret i kunst og kultur, kan du også lægge et smut forbi Nicolai, som arrangerer diverse kulturelle arrangementer forskellige steder i byen. De laver arrangementer for både børn og voksne.

Koldinghus Slot ligger i Kolding og trækker hvert år mange historieinteresserede til sig. Slottet er i dag et museum. Trapholt er også placeret i Kolding, og det er et museum for moderne kunst. Af andre seværdigheder kan nævnes Geografisk Have og Kolding Miniby.


Oversigt over Koldings bydele

Hvor vil du gerne bo i Kolding? Måske ved du det ikke endnu, og så er det første step at lære de forskellige bydele at kende. Kolding er ikke en storby, men alligevel er der forskellige områder med forskellige særpræg og fordele. Vi har lavet en oversigt over, hvad der kendetegner de forskellige områder i Kolding:


Bo i centrum af Kolding

Som mange andre danske byer har Kolding en lang historie bag sig, som trækker tråde til middelalderen. Det kan du stadig fornemme i byens centrum den dag i dag. I Centrum finder du byens gågader, som er fyldte med butikker og spisesteder. Du vil komme til at bo blandt mange af de smukke og gamle bygninger, som er med til at skabe stemning og atmosfære i byen.

Hvis du elsker liv og gerne vil være tæt på alting, anbefaler vi dig en lejebolig i Kolding Centrum.


Kolding Vest

Kolding Vest ligger væk fra fjorden og længere inde i landet. Her finder du utrolig smuk natur, som bl.a. er centreret omkring Kolding Å. Kolding V er for dig, som er naturglad og jordnær og sætter pris på stilhed og ro. Samtidig har du ikke langt til Centrum, hvilket selvfølgelig er bekvemt.


Kolding Syd

Kolding Syd er kendt for, at det er her, de fleste uddannelsesinstitutioner er placeret. Både universitetet, Designskolen og IBA Erhvervsakademi er placeret i Kolding Syd. Hvis du skal gå på en af de uddannelser, kan det derfor være et godt sted for dig at bo. Du finder også en del studieboliger i Kolding Syd.


Lejebolig i Kolding Nord

Kolding Nord er mest kendt for at fungere som et slags bindeled til de andre byer i Trekantsområdet. Det er fx Vejle, Fredericia og Billund. Skal du pendle til en af de byer, er Kolding Nord det nemmeste sted at bo. Du er stadig tæt på byens centrum og diverse supermarkeder, sportscentre, osv.

 

En by tæt på natur

Som by er Kolding også kendt for at være placeret midt i nogle meget naturskønne områder. Byen er omgivet af skove, strande, kyster og ådale. Her finder du et spændende og rigt dyre- og planteliv, som du kan udforske.

Selvom du bor i Kolding Centrum, vil du have kort til natur. Du kan bl.a. nemt komme til Marielundskoven. Du vil også være tæt på Kolding Ådal og Slotssøen.

Hvis du har børn, er Kolding også en god by pga. de mange legepladser. Der er også mere roligt end i storbyen, hvilket er noget, som passer godt til familier. I behøver ikke at købe bolig, selvom I gerne vil bo i et hus. Der udlejes både huse og rækkehuse i Kolding.


Hvilken lejebolig skal jeg vælge?

I Kolding finder du forskellige typer lejeboliger: Lejligheder, studieboliger, enkeltværelser, villaer og rækkehuse. Læs mere om nogle af de forskellige typer her:


Lejlighed til leje

Der er mange lejligheder til leje i Kolding. Du finder lejligheder i mange størrelser og med et forskelligt antal værelser. Er du studerende, eller har du et mindre budget, kan en et- eller toværelses lejlighed måske være et godt valg til dig. Er I flere, som skal bo sammen, kan I leje en større lejlighed. Det er også typisk billigere.


Rækkehuse i Centrum

De senere år er rækkehuse til leje i Centrum blevet mere populære. Det skyldes forskellige ting: Husenes fordelagtige placering og deres praktiske og hyggelige placering. Hvis I er en mindre familie, som holder af byliv og kultur, kan et rækkehus midt i byen være et godt valg til jer.


Boliger til studerende

Skal du gå på en uddannelse i Kolding? Så skal du holde øje med boliger særligt til studerende, som tit har en lav og SU-venlig husleje. Du finder bl.a. studieboliger til leje i Kolding Syd, hvor Syddansk Universitet også er placeret.


Gode råd til dig der skal finde en lejebolig i Kolding

Vi vil gerne hjælpe dig til at komme godt i gang med din boligsøgning. På vores hjemmeside finder du en stor oversigt over lejeboliger i Kolding. Derfor kan du starte med at kigge her. På den måde kan du danne dig et overblik over udbuddet og prislejet, hvilket er en god forudsætning, når du skal i gang med at søge bolig.

Du kan starte mange steder, når du skal søge lejebolig. Vi anbefaler, at du benytter dig af boligsider, fordi det uden tvivl er det nemmeste og mest effektive. Her er mange lejeboliger samlet, og du har mulighed for at få direkte kontakt til lejer. Mange kigger også efter boliger på et socialt medie som fx Facebook. Her kan du læse vores 3 bedste råd til, hvordan du sikres en succesfuld boligsøgning.


Tilpas din søgning til lige netop dig

Vores første råd er, at du tilpasser din søgning efter dine ønsker, når du kigger efter lejligheder på en boligportal. For eksempel kan du indstille i din søgning, hvor meget du vil betale i leje månedligt. På den måde undgår du at blive vist lejeboliger, som du alligevel ikke har råd til at betale for.

Et andet eksempel er en indstilling for, hvilken slags lejebolig du kigger efter. Vil du gerne bo i et parcelhus eller en lejlighed? Og hvor stor skal boligen være? Er der et minimum antal kvadratmeter, som du har brug for? Et andet eksempel på et nyttigt filter er, om husdyr skal være tilladt.

Du skal tilpasse søgningen efter dine ønsker til din fremtidige bolig, fordi du så undgår at få vist tilbud, som ikke er relevante for dig. I stedet bliver du kun vist de boliger, som faktisk kunne være en mulighed for dig.


Opret en boligagent

Mange boligsider giver dig også mulighed for at oprette en boligagent. En boligagent er en smart mulighed, hvis du ikke selv har så meget tid til at holde øje på diverse boligsider og kigge dem igennem.

En boligagent husker din tilpassede søgning med diverse filtre og indstillinger. Når nye boliger sættes til leje, vil du få besked på e-mail, hvis de er et godt match.


Hav tillid til din mavefornemmelse

Det er en stor ting, når du skal finde et nyt sted at bo. Du skal kunne se dig selv i boligen, og du har sikkert nogle bestemte krav og forventninger. Nogle ting kan du måske gå på kompromis med, og andre ting er du nødt til at have i din fremtidige bolig.

Vi anbefaler, at du gør dig umage for at lytte til din mavefornemmelse. Vi tror nemlig på, at det tit er den, der har svaret, når det kommer til at finde den rigtige lejebolig. Når du er ude at se på en lejebolig, får du tit en umiddelbar følelse af at være i boligen. Denne følelse er ikke altid rationel, men det betyder ikke, at du ikke skal lytte til den.

Vi anbefaler også, at du væbner dig med tålmodighed. Den ideelle bolig viser sig ofte efter lidt tid. Det er dit fremtidige hjem, du leder efter, og derfor skal det helst føles godt og rigtigt.