Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Find den perfekte lejebolig i Fyns næststørste by, Svendborg

Er du på udkig efter en lejebolig i Svendborg, så kan du ovenfor finde et bredt udvalg af lejeboliger i byen. Svendborg er alene overgået af Odense på Fyn, hvis man måler på størrelse og indbyggertal, og derfor er der også gode forudsætninger for at finde en lejebolig i det sydfynske hos os. Udover det er vi hos BoligSkift Danmarks største platform for både udlejning og leje af boliger.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvor ligger prislejet for en lejebolig i Svendborg?

Den månedlige leje for lejeboliger i Svendborg varierer efter lokation og størrelse, men i gennemsnit ligger lejen på ca. 6.800 kr om måneden. Denne pris er et gennemsnit af alt fra værelser til huse, så for at komme det lidt nærmere, er lejen for lejligheder oftest mellem 2.500 kr og 12.500 kr rundt regnet. Søger du værelser eller huse, vil du finde, at priserne kan variere fra omkring 2.000 kr - 14.500 kr. Der er med andre ord mulighed for at finde en lejebolig for både studerende og for de personer med større råderum.

Præciser din søgning gennem filtrering

Med så stor forskel i pris på lejeboliger på BoligSkifts platform kan du med fordel præcisere din søgning efter, hvilke ønsker du har til sin fremtidige lejebolig. Det første du kan regulere, er antallet af værelser, du ønsker i boligen.  Udover det kan du til- og fravælge boligtyper som lejligheder, værelser, huse og rækkehuse. Endnu flere muligheder finder du længere nede, hvor du kan indtaste maksimal husleje, du vil betale. Her har du også muligheden for at skrive det minimale antal kvadratmeter, lejeboligen må være. Jo længere du kommer ned gennem listen, vil du finde, at du kan fravælge ting som begrænsede lejeperioder, hvis du leder efter en lejebolig over længere tid. Skal det gå hurtigt med overtagelsen, eller ønsker du omvendt først at overtage den om lang tid, så kan du også søge efter den ønskede overtagelsesdato. En sidste mulighed du har for at præcisere din søgning er faciliteter. Det kan være du ønsker en altan eller terrasse, en elevator, en parkeringsmulighed, eller at du må have din firbenede ven med. Der er med andre ord utroligt mange muligheder for at præcisere, hvad du leder efter, hvilket kan indsnævre antallet af lejeboliger.

En bolig agent hjælper dig med at finde lejebolig

Efter du har lavet den filtrerede søgning, på baggrund af de kriterier du har valgt, kan du vælge at oprette en bolig agent. Det kan være en stor hjælp, hvis du er boligsøgende. bolig agenten er ganske gratis og ved at aktivere den, vil du modtage beskeder, hver gang der kommer en ny bolig på platformen, som opfylder dine ønsker. For at aktivere bolig agenten skal du øverst til venstre klikke i den orange boks. Efter du har gjort dette, vil du modtage beskeder på mail, hvilket betyder, at du altid vil være den første til at få besked, hvis den idéelle lejebolig dukker op.

Hvilket område af Svendborg skal du finde lejebolig i?

Svendborg er som nævnt tidligere en dejlig by, som også har en rigtig god størrelse. Hvis du ikke har det store kendskab til Svendborg i forvejen, så kan det være en fordel, at kende til de forskellige områder i byen. Derfor kommer vi med tre bud på, hvor du eventuelt skal kigge mod. Her har vi prøvet at ramme noget for alle, så du vil i de følgende tre afsnit kunne læse om områder i midten af Svendborg, helt uden for Svendborg og i en forstad til Svendborg.

Hjertet af Svendborg - for dig der søger bylivet

Det første område vi vil anbefale at kigge hen, er i hjertet af Svendborg. Svendborg centrum er utroligt hyggeligt, og har både butikker og caféer, der medvirker til, at der er en masse liv omkring dig. Samtidig er det et godt sted at kigge på lejebolig, hvis man er ung og gerne vil benytte sig af bylivet. Hvis man ønsker at være tæt på vandet, så kan man kigge efter en lejebolig i centrum, men som ligger ned mod havnen. Ved Svendborgs havn vil man kunne nyde godt af det maritime miljø, og i dette område vil man også kunne bruge meget af tiden til sommer.

Tåsinge - for dig der trives med ro og natur

Fra hjertet af Svendborg tager vi en tur væk fra byen, vi skal nemlig til Tåsinge. På Tåsinge vil du finde mere ro og mere natur omkring dig, dog er du aldrig længere end en kort køretur væk fra Svendborg. Tåsinge hører stadig under Svendborg kommune, men du er alligevel et godt stykke væk fra den larm, der også kan være omkring gågaden og havnen. Hvis du finder en lejebolig på Tåsinge, skal det være for dig, der nyder godt af ro, lokalsamfund og natur. Kan du sætte kryds disse tre steder, kan Tåsinge måske være det perfekte sted at søge efter lejebolig.

Tved - by og ro i én

En mellemvej mellem hjertet af Svendborg og Tåsinge kunne være Tved. Fra at have været en lille landsby, er Tved vokset sig så stor, at det i dag er en forstad til Svendborg. Hvis man finder en lejebolig i Tved i dag, vil man bo i den nordlige del af Svendborg kommune, men tættere på Odense, sammenlignet med de to førnævnte steder. De fleste lejeboliger i Tved er placeret i hyggelige boligkvarterer, hvor der ligesom på Tåsinge er et godt og tæt nabofællesskab. Du skal søge efter lejeboliger i Tved, hvis du stadig vil nyde godt af bylivet, men har det fint med stadig at bo med distance til det. Ved at bo i Tved har du samtidig Odense tættere på, hvilket muliggør hurtige ture til Fyns hovedstad, hvis man vil til en større by.

Er lejligheden for stor - lej et eller flere værelser ud

Har du fundet drømmeboligen i Svendborg, som indfrier alle dine ønsker, bortset fra huslejen er for høj, måske fordi der er flere værelser, end hvad du behøver. Overvej da om du i denne sammenhæng skal være åben over for at invitere andre til at dele lejligheden med dig. Det kan godt være, at du har  fundet og skrevet under på lejligheden hos BoligSkift, men du kan også selv udleje et eller flere værelser, på den måde kan andre se, at du søger roomies. Fra du opretter en annonce, får du hjælp fra BoligSkift i processen omkring selve udlejningen og de detaljer, der hører med. På platformen er der digitale services, som kommer til at hjælpe dig rigtig godt på vej.

Blandt andet hjælper BoligSkift med en digital lejekontrakt, hvor der kan udformes en kontrakt, der er juridisk korrekt, og hvor alle de nødvendige paragraffer og formuleringer er i. En anden digital service er digitalt flyttesyn. Denne service hjælper dig med at lave en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport, når den tid skulle komme. Du bliver altså hjulpet rigtig godt på vej fra før du flytter ind, og indtil den dag du flytter ud igen.

BoligSkift sørger for sikkerheden

Ved boligsøgning er der også en masse tillid forbundet mellem potentielle udlejere og lejere. Hos BoligSkift ønsker vi, at du skal føle dig helt tryg i processen. Derfor arbejder vi dagligt hårdt for at validere alle boligannoncer manuelt, inden de lægges op på vores side. Dette gøres for, at du kan føle dig tryg, når du tager fat på en udlejer gennem os. Hos BoligSkift sørger vi blandt andet også for at passe på dine data. Alle GDPR-regler overholdes, og du kan derfor færdes trygt på vores side.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde lejebolig i Svendborg

Med en masse ny information vil vi ønske dig mange gange held og lykke i jagten efter drømmeboligen i eller omkring Svendborg. Vi ved der er mange ting at tage stilling til, og måske sidder du stadig tilbage med spørgsmål efter at have læst ovenstående. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig hver dag i vores kundeservice. Du er velkommen til at kontakte os over telefon, mail eller chat. Vi vil her gøre vores bedste for at besvare eventuelle spørgsmål med kompetent viden inden for alt om leje og udlejning.