Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Lejebolig Holbæk

Overvejer du at finde en lejebolig i Holbæk? Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du se alle de lejeboliger i Holbæk, som pt. er ledige. Udvalget varierer meget afhængigt af andre lejeres præferencer, så det gælder nogle gange om at være hurtig. Bliv ved med at læse, hvis du har brug for gode råd og tips til at finde den helt perfekte lejebolig i Holbæk til dig og din eventuelle familie.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hus, lejlighed eller værelse?

Når du skal finde en lejebolig i Holbæk, skal du først beslutte dig for, om det skal være et hus, en lejlighed eller bare et værelse. Hvis du ikke indsnævrer dit valg i søgningen, vil du opleve, at der kommer en masse resultater, som du ikke kan bruge til noget. Det vil formentligt gøre din søgning langt mere uoverskuelig og forvirrende. Hvis du er i tvivl, om du skal have et hus eller en lejlighed, kan du vælge at søge efter begge ting.

Det kan være en fordel at leje et hus, hvis du har en stor familie og/eller dyr. En hund har for eksempel ofte brug for en have at løbe rundt i. Hvis du ønsker at bo mere centralt, kan det dog ofte være en god idé med en lejlighed i stedet for.

Størrelsen betyder ofte ikke så meget. Du kan sagtens finde store lejligheder og små huse. Generelt er huse dog ofte en smule større end lejligheder. Det er oftest billigst at leje et værelse. Hvis du er studerende, kan det derfor være gavnligt at leje et værelse. Det giver dig også muligheden for at bo sammen med andre mennesker og opbygge sociale relationer. Du kan også leje et værelse som et pendlerværelse.

Holbæk har både gamle og nye lejeboliger

Holbæk har lidt forskellige lejeboliger at byde på. Inde i Holbæk bymidte kan du for eksempel finde nogle rigtig flotte lejligheder, som er af lidt ældre dato. Disse slags lejligheder er ofte rigtig charmerende. Hvis du til gengæld er mere interesseret i en ny og moderne lejlighed, kan du i stedet prøve at leje dig ind i en af de nybyggede lejligheder nede på Havnen.

Hvis du er mere interesseret i et hus, kan du sagtens finde både gamle og nye lejeboliger i Holbæk. Du kan indstille din søgning, så du kun søger på huse fra en bestemt tidsperiode.

Her kan du leje en lejebolig i Holbæk

Holbæk er den største by på Nordvestsjælland. Der findes derfor flere forskellige områder, som du kan vælge at bo i. Fordelen ved at leje en lejebolig i Holbæk fremfor at købe en bolig er, at du kan flytte rundt, som det passer dig. Du kan derfor prøve at bo i lidt forskellige områder før, at du vælger at slå dig ned. Der findes selvfølgelig langt flere områder end dem, som bliver nævnt her.

Centrum

Du kan selvfølgelig vælge at leje en lejebolig i Holbæk centrum. Hvis du gerne vil bo tæt på alting, vil du sandsynligvis komme til at leje en lejlighed eller et værelse. Det er lækkert at bo i Holbæk centrum, da du vil være i gåafstand til langt de fleste ting. Du kan nemt nå hen til Holbæk station, slentre ned ad Ahlgade eller nyde en is på havnen.

Du skal dog være klar på, at det ofte er lidt dyrere at bo i centrum, da det er mere eftertragtet. På den anden side vil du spare penge på offentlig transport, da du formentlig kan gå hen til din destination.

Grønneparken

Grønneparken er et område, som ligger i Østholbæk. Området består flere små områder såsom Agervang, Havevang og Engvang. Hvis du er interesseret i at bo et grønt område, er Grønneparken det perfekte sted for dig. Det ligger nemlig tæt på Holbæk Fælled. De primære lejeboliger i Grønneparken i Holbæk er lejligheder. Det er dog ikke nødvendigvis små lejligheder. Du kan sagtens finde en med plads til dig og din familie.

Strandparken

Her vil du ofte finde nogle af de mere dyre lejeboliger i Holbæk. Mange af boligerne ligger helt nede ved vandet. Det betyder selvfølgelig, at du vil få en helt fantastisk udsigt. Der er også gode muligheder for gåture nede ved vandet. I området omkring strandparken kan du desuden finde dagligvarebutikker, takeaway steder og de lækre tyrkiske bade.

Allerup

Allerup ligger i den vestlige del af Holbæk. Det er blandt andet her, at Stenhusområdet ligger. Her er flere privatskoler og gymnasier. Desuden vil du komme til at bo tæt på Omfartsvejen og Holbæk Mega Center.

Du vil også bo tæt på den nyligt byggede Sportsby. Der er både fitnesscenter, svømmehal, samt forskellige baner til fodbold, håndbold og lignende.

Området er perfekt til dig, som gerne vil bo centralt uden, at huslejen bliver for dyr, og der er for mange mennesker. Her er god mulighed for at finde et flot hus, som du kan leje dig ind i.

Holbæk har den perfekte placering

På mange måder har Holbæk faktisk den perfekte placering. Mange, som arbejder rundt omkring på Vestsjælland, vælger at finde en lejebolig i Holbæk. Der er gode muligheder for at tage offentlig transport rundt eller selv køre.

60 minutter til København

Hvis du bor i Holbæk, kan du for eksempel komme til København på omkring 60 minutter. Du kan køre på motorvej hele vejen derind, hvis du selv har bil. Hvis du er afhængig af offentlig transport, kan du faktisk komme derind på lige under en time, hvis du tager det hurtige tog. Der går flere tog i timen mod både København og Kalundborg. Togene stopper også i for eksempel Roskilde og Høje Tåstrup.

35 minutter til Odden

Samtidig tager det bare 35 minutter at køre op til Sjællands Odde. Her kan du tage Molslinjen til enten Ebeltoft eller Aarhus. Der er altså gode muligheder for at tage en tur til Jylland. Det kan være for at besøge familie, tage på weekendtur eller tage i sommerhus på den jyske vestkyst.

Perfekt by til par, familier og singler

Holbæk er på mange måder den perfekte by, hvis du leder efter en by med lidt liv i. Holbæk er ikke lige så stor som for eksempel Roskilde, men det gør den bare endnu hyggeligere. Der er gode muligheder for lejeboliger i Holbæk.

Shopping

Du finder langt de fleste af byens butikker på Ahlgade. Her er der alt fra tøjbutikker til apoteker. Hvis du vil ud til lidt større butikker, kan du i stedet besøge Holbæk Megacenter. Her kan du for eksempel finde butikker såsom Bauhaus og Elgiganten.

Hyggelige caféer

Der findes også et stort udvalg af hyggelige caféer og restauranter rundt omkring i Holbæk. Caféerne er især placeret tæt på Ahlgade, så det er nemt at nyde en kop kaffe i løbet af shopping turen.

Gode skolemuligheder

Har du børn, og overvejer du at finde en lejebolig i Holbæk, så kan du være helt rolig. Der er nemlig rigtige gode muligheder for både pasning og uddannelse. Holbæk har for eksempel flere kommuneskoler, samt privatskoler. Derudover findes der også flere ungdomsuddannelser. Det indebærer både STX og HHX.