Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Sådan finder du nemt din næste lejebolig i Ringsted

Find ledig lejebolig i Ringsted - Der kan være mange grunde til, at man søger efter en lejebolig. Det kan være at man har ændret livssituation, hvor man enten er blevet flere mennesker i husstanden eller færre mennesker. Det kan også være, at man geografisk er blevet nødt til at flytte, fordi man har fået nyt arbejde eller skal studere i en anden by. Uanset hvilken årsag der er til at du søger efter lejebolig, kan vi her guide dig til, hvordan du nemmest finder den næste lejebolig i Ringsted.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Gør op med dig selv hvad du leder efter

Når du søger efter en lejebolig i Ringsted, skal du først gøre op med dig selv, hvad du leder efter. Der kan være mange kriterier på spil, som gør, at du indsnævrer dine krav til nogle helt bestemte kriterier for, hvad du har brug for ved den næste lejebolig.

Disse kriterier kan f.eks. være:

▪ Geografiske beliggenhed ved lejeboligen. Skal den ligge i centrum er Ringsted eller må den gerne ligge i periferien af Ringsted eller må den gerne ligge i et tilstødende mindre by nær Ringsted?

▪ Antallet af værelser. Det kan være at du har brug for masser af plads fordi du har en eller flere børn eller i er en sammenbragt familie hvor der er delebørn. Her er det vigtigt at de kan få hver deres værelse og er der samtidig er et fælles rum og et stort badeværelse og et stort køkken. Her skal du søge efter minimum antal værelser i søgekriterierne.

▪ Udendørsarealer. Det kan være at du har en hund eller det kan være at du har en barnevogn eller ikke ikke mindre barn hvor du ønsker at der er nogle udendørs arealer tilknyttet lejeboligen. Her kan du f.eks. lege på en legeplads med dit barn eller stille barnevognen og lavet dit barn sove her. Det er også her du kan lufte din hund eller bare slikke sol på græsset på et picnictæppe.

▪ Tæt på offentlig transport - Det kan også være et vigtigt kriterium for dig med den næste lejebolig i Ringsted, at den ligger tæt på offentlig transport. Det kan være fordi, du pendler hver dag frem og tilbage til en af de omkringliggende byer i Ringsted eller til København.

▪ Mulighed for at kæledyr. Det er ikke alle lejeboliger, hvor det er tilladt at holde husdyr. Derfor skal du aktivt søger efter en lejebolig, hvor det er tilladt at have et eller flere husdyr såsom en kat eller en hund. Det er her vigtigt at pointere, at din hund ikke må larme og gø, så naboerne hele tiden bliver forstyrret men at du samtidig godt kan være tilladt at have en hund i boligen.

▪ Antal kvadratmeter. Lejebolig en størrelse kan du også det er finere ud fra kriteriet antallet af kvadratmeter. Her kan du taste et minimum antal kvadratmeter og et maksimum. Hvis i f.eks. er en stor familie er det vigtigt med masser af plads ud over antallet af værelser.

▪ Tæt på læge eller sygehus - Det kan også være vigtigt for dig, at bo tæt på din egen læge eller det Nærmeste hospital. Dette kan f.eks. skrive, hvis du har en kronisk sygdom, hvor du har brug for at gå til kontrol oftere end normalt. Det kan også skyldes, at du bare er ældre og jævnligt har brug for at gå til din egen læge eller gå til kontrol på hospitalet.

 

Ringsted er mulighedernes by

I Ringsted Kommune har de lavet et slogan, som hedder "Midt i mulighederne". Dette skyldes, at Ringsted ligger geografisk lige midt på Midtsjælland, hvorfra du kan nå en masse andre større byer på Sjælland så som Holbæk, Køge, Næstved, Slagelse og Roskilde. Der ud over ligger Ringsted naturskønt og meget tæt på for eksempel Bidstrup skovene og Skjoldenæsholm, Hvalsø, Lejre og Valsølille sø og Haraldsted Sø.

På turistkontoret i Ringsted har de også udarbejdet noget, som de kalder for "oplevelsesstien". Det er en sti, der går rundt i Ringsted og på tværs af byen, hvor du oplever enten på gåben eller på cykel alle de naturskønne områder, der er i og omkring Ringsted. Her kommer du både gennem skoven, søer og bakkede landskaber. Det er en sti, der både er lavet til børn og voksne, for at I kan komme ud i naturen og opleve den sammen. I kan enten opleve hele stien på en gang eller i kan tage den i små bidder, når vejret og lysten byder sig.

Gode transportmuligheder fra Ringsted

Når du søger efter en lejebolig i Ringsted, kan det være vigtigt for dig, at den ligger tæt på offentlig transport. Her er Ringsted en ideel by at bo i, fordi der fra Ringsted station både går busser, regionaltog, intercitytog til Fyn og Jylland og tog til København H, Østerport og Helsingør. Der er derfor mulighed for at nå rundt til hele Danmark fra Ringsted. Arbejder du i København kan du nemt pendle frem og tilbage Ringsted- København, fordi de har lavet den nye Ringsted-bane, som gør, at du kan tage fra Ringsted til København H på cirka en halv time. Herfra har du også forbindelse til metroen, der  går til Københavns lufthavn.

Lejebolig i Ringsted eller nærområdet

Du kan både vælge at søge efter et lejet rækkehus, en lejlighed, et hus eller en studiebolig i Ringsted centrum eller i periferien af Ringsted by eller i en nærliggende mindre by. 

Centrum af Ringsted:

I centrum af Ringsted finder du både butikker, læger, sygehus, bibliotek, svømmehal, outlet center med en masse forskellige butikker, samt kulturliv i Ringsted kongrescenter, hvor der både spilles koncerter og afholdes teater. Derudover er der den nye biograf Movie House i Ringsted, outlet centret samt en masse restauranter og cafeer både i centrum af byen og lidt udenfor i Outlet centret. Her er du tæt på byens forretnings-og kulturliv. Dyrker du sport, er der også en stor sportshal og en tilknyttet svømmehal, hvor der er et hav af forskellige sportsforeninger, der holder til.

De omkringliggende byer i Ringsted:

Ønsker du at bo i en lille by nær Ringsted kan du også vælge at flytte til f.eks. Benløse, Hvalsø, Haraldsted Sø, Jystrup, Skjoldenæsholm eller Lejre. 

De større byer omkring Ringsted:

Søger du efter en lejebolig i naturskønne områder tæt på Ringsted, kan du også vælge at søge mod Holbæk, hvor der er en havn og Roskilde Fjord, Køge, hvor der også er en havn og Køge Bugt, Næstved, Slagelse eller Roskilde, der ligger ud til Roskilde Fjord. Søger du vandet og enten fjord eller hav, er der dermed rig mulighed for at bo lige tæt op ad vandet i disse byer i en skøn lejebolig. Du skal blot taste dette geografiske kriterium ind i dit søgefelt. 

Lej et eller flere værelser ud

Hvis den ideelle lejebolig i Ringsted dukker op på alle dine søgekriterier, men viser sig at være for stor i kvadratmeter eller antallet af værelser, anbefaler vi, at du lejer den alligevel. Den skal selvfølgelig hænge sammen i budgettet, men her kan du vælge at inkludere indtægten fra, at du lejer et eller flere af værelserne ud. Det er tilladt i en lejebolig at leje et værelse ud, formalia skal bare være på plads, hvilket en side som vores gerne hjælper til med, både praktisk og juridisk. Her skal selvfølgelig udarbejdes en formel fremlejekontrakt mellem dig og lejer, mens der også skal indbetales depositum og aftales andre ting som istandsættelse ved indflytning og fraflytning, betaling og tilbagebetaling af depositum osv. Internt mellem jer kan der også aftales hvordan strømforbruget bliver betalt, ligesom andre udgifter som brug af vaskemaskine, tørretumbler osv. I kan også aftale regler for rengøring på fælles arealerne samt have en fælles kasse til udgifter som toiletpapir, rengøringsmidler, opvaskemiddel, krydderier etc. 

Når din livssituation ændrer sig

Summa summarum kan du sagtens vælge en lejebolig med "for mange rum", når du ved, at der er mulighed for at udleje et eller flere værelser. Det kan også blive et behov, midlertidigt eller mere permanent, efter at du har fået lejeboligen, hvis din livssituation ændrer sig. Det kan være, at du får et barn, bliver skilt, får en kæreste med flere børn, hvor I bliver en sammenbragt familie, at et eller flere børn flytter hjemmefra eller at du får en ekstra i husstanden, fordi dit store barn har fået en kæreste. Alt sammen noget, der kan kræve, at du får brug for mere plads, og dermed kan du både vælge at leje et værelse ud midlertidigt eller med ubegrænset leje. 

Opret en søgeagent 

Lad vores portal for lejeboliger arbejde for dig, når du vælger at oprette en søgeagent. Her kan du taste en masse forskellige kriterier for din næste lejebolig, og når en sådan, der matcher disse kriterier dukker op, får du en advisering på mail om det. På denne måde kan du hurtigt handle på det når den ideelle drømmebolig dukker up. Her behøver du ikke at sidde og holde øje med nye opslag, men blot lade søgeagenten arbejde for dig. Nemmere bliver det ikke!

Pøj pøj med at søge efter din næste lejebolig i Ringsted

Herfra er der blot tilbage at sige, at vi håber, at du finder din næste drømme lejebolig i Ringsted på en nem og behagelig måde, så den matcher dine søgekriterier, din hverdag og dine behov. Med Boligskift bliver det som regel meget nemmere at indsnævre de kriterier for en lejebolig, som man har, så man ikke skal scrolle side op og side ned for at lede efter det rigtige. Det kan være meget tidskrævende i forvejen at se efter en ny lejebolig.