Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Leder du efter et nyt sted, du kan kalde for hjem?

Hos Boligskift.dk har vi alle former for lejeboliger. Du finder alt fra lejligheder, huse til værelser, som udlejes gennem vores boligportal. Nedenunder kan du se hele annonceoversigten af boliger som udlejes i 2750 Ballerup. Brug filtreringen i venstre side til at søge netop den bolig op du leder efter.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvilken boligtype skal jeg vælge?

Måske du allerede har bestemt dig for hvilken lejeboligtype du gerne vil leje. Hos Boligskift er mulighederne mange - du finder alle typer af lejeboliger i Ballerup på portalen. Om det er et værelse, rækkehus, hus eller en 3-værelses lejlighed du søger. Lad dig inspirere af vores store udvalg og vælg netop den bolig som passer til dig og dine behov. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med sine krav til ens nye bolig. Se alle lejeboliger i Danmark, Region Hovedstaden her.

Benyt vores filtrering til nemt at danne dig et overblik. Du kan vælge hvor mange værelser, kvadratmeter, hvilke områder og meget mere. Du kan finde alt hvad hjertet begærer, af store som små lejeboliger til leje i Ballerup.

Tips og trick til din boligsøgning

Hos Boligskift har vi lavet nogle små tips til at sikre din boligsøgning.

- Opret en gratis BoligAgent på siden, som sender dig mails hver gang der kommer en ny lejebolig som passer til dine behov. På denne måde sparer du meget tid og du sikrer dig at være en af de første til at kunne skrive til udlejer.

- Tilmeld dig lejebolig foreninger, det kan være en god idé at starte tidligt med at komme på venteliste ved et boligselskab. Ofte er der mange års ventetider, men huslejen er altid rimelig og udlejer behandler dig juridisk korrekt.

- Lejer du en bolig af privatperson skal du sikre at personen rent faktisk ejer boligen. Det kan du gøre ved at slå navnet op på boligejer.dk. Her kan du se, hvem der står som ejer af boligen. Udover det, skal du være vågen ved indflytningssyn. Få gennemset lejeboligen ordentligt og dokumenteret alt med billeder.

Hos boligportalen Boligskift.dk sikrer vi dig som lejer, at oplevelsen er i top. En god boligsøgning starter her. Ønsker du som udlejer at leje din bolig ud, kan du oprette en gratis annonce her, så hjælper vi dig med at finde en kvalificeret ny lejer. Det er altid gratis at lave en annonce for din udlejningsbolig på siden og du kan være i gang på ca. 5 minutter. Så hvad venter du på?