Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sorter søgning

Boligtype

  • {{type.name}}

Pris

Værelser

Areal

Andet

  • Husdyr tilladt
  • Ubegrænset lejeperiode

Esbjerg

Her finder du vores udvalg af lejebolig i Esbjerg og omegn. Om du leder efter en lejlighed eller et værelse kan du finde alle de nyeste lejeboliger på markedet lige her. 

Nedenfor kan du se vores boliger som er tilleje. I bunden af siden kan du læse mere om hvordan du finder din nye drømmebolig.

Ud fra dine kriterier har vi fundet
{{propertiesCount}} mulige boliger til dig.

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye boliger der matcher dine ønsker?
Opret en boligagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det skal du vide inden du flytter hjemmefra

Hos Boligskift.dk finder du mange spændende og fristende lejeboliger. I vores udvalg kan du med sikkerhed finde en lejlighed som fanger din interesse. Der er dog nogle ting, som du skal vide før du springer fra reden og ind i en ny bolig. Når du flytter hjemmefra, er der pludseligt en masse ting som du selv skal have styr på. For at skabe det bedste overblink anbefaler vi at man sætter sig ned og laver et budget for at kunne finde ud af hvilket husleje man har råd til at betale.

Nogle gode bud på hvordan du lægger et budget, er først at fremmest at finde ud af din indkomst. Er du på SU, deltid eller har du et fuldtidsarbejde, vær opmærksom på udeboende SU er højere end den hjemmeboende. Google dig til dine svar hvis du gerne vil vide den præcise sats for dig.

Når du kender din indkomst, skal du skrive alle dine faste udgifter ned. mobil, internet, stramning tjenester, spotify m.m. Når du har fundet frem til dem alle, skal du regne ud hvor meget du kommer til at bruge på mad, toiletartikler osv. Nu står du tilbage med dine faste udgifter som du minusser med din indtægter og så står du tilbage med dit huslejebudget. 

Bo alene eller samme med roomie

Det kan være en god ide at flytte sammen med en eller andre mens man er studerene. Udover det er superhyggeligt at bo sammen med andre, kan man spare utrolig mange penge ved at vælge den løsning. En lejebolig er dog betydeligt billigere end i København og derfor kan det godt være behovet ikke er nødvendigt når man bosætter sig i Esbjerg eller omegn.

Køb eller lej en lejlighed fordele og ulemper

Har du overvejet at købe en 2-værelses lejlighed i Esbjerg kan det være du skal genoverveje om du heller burde lejeboligen. Er du fast besluttet på hvor du skal opholde dig de næste mange år kan det være en fordel at købe en bolig eftersom at renten ved banken er utrolig lav og boliger altid stiger på sigt. Men er du i tvivl om hvad fremtiden bringer og har du måske overvejet at flytte til en stor by, vil det smarteste være at leje en bolig. På den måde kan du hurtigt opsige den og komme videre fremfor at du skulle stå overfor et salg som kan tage mange måneder i nogle tilfælde år. 

Gå altid efter din egen mavefornemmelse men snak med venner og familie. Det kan være de har nogle gode vinkler på din situation som du ikke selv havde tænkt over. Men husk på det er dig som bestemmer og du skal gøre hvad der føles rigtigt.

Hvad siger vores kunder om os?

På Boligskift.dk er sætter vi altid vores kunder i førsterække og en god boligsøgende starter altid ved os. Står du som udlejer og mangler en seriøs samarbejdspartner kan du med sikkerhed oprette dine boliger på vores portal, det er helt gratis af udleje sine lejligheder, huse eller værelser her.

Opret en gratis annonce. Vi hjælper med at finde de mest kvalificeret lejer til dine boliger.