top-banner.jpg (1)

Guide til billig TV-pakke

Hvordan vælger jeg en TV-pakke? 

 

Valget af tv-pakke kan være svært, da der er en lang række udbydere på markedet. I nutidens samfund, hvor mange har et ønske om at have adgang til en række forskellige programmer og streaming-tjenester som eksempelvis Netflix, HBO og Viaplay, kan det være svært at overskue, hvordan man vælger den rette og hvilken pris man kan forvente. I de fleste tilfælde er TV-pakker og streaming-tjenester ikke en del af din lejekontrakt og huslejen, men udgør en fast månedlig pris ved siden af dine andre faste udgifter. Derfor kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle holde trit med hvad der sker rundt omkring i verden eller catche up på det nyeste afsnit af sin yndlingsserie. For at der er plads til det i budgettet, er det vigtigt at vælge den rette løsning og TV-pakke. Vi forsøger at give dig valgmuligheder, så du kan træffe det rigtige valg for netop dig og din husstand. 

 

I Danmark er der mange forskellige udbydere af TV-pakker, og det kan derfor være svært at overskue, hvilken udbyder der kan tilbyde den helt rette løsning for dig og din husstand. Ofte kan man stirre sig blind på alle de muligheder som vi har nu, hvor der er kommet flere og flere streaming-tjenester til henover de seneste par år. Hos BoligDK ved vi, at TV, TV-pakker og streaming-tjenester er en vigtig del af stort set alle hjem, og det er lige gyldigt om husstanden er på én person eller fire personer. Vi har et ønske om at bidrage med informationer om dine valg som lejer, således at du kan træffe den helt rigtige beslutning når der skal købes TV-pakke til din nye lejebolig. Vi kan nemlig godt selv huske, hvor svært det var at finde rundt i!  

   

I dag findes der en række forskellige online pris-sammenligningstjenester, herunder blandt andet samlino.dk, tvpriser.dk mv., som er med til at skabe et overblik over markedet for TV-pakker. Disse forbrugertjenester henter data fra hver enkelt udbyder, og er således også med til at skabe konkurrence, hvilket er positivt for dig som forbruger. Det betyder nemlig, at du, som forbruger, kan være med til at presse prisen. Markedet for TV-pakker er komplekst, og derfor er det især vigtigt at undersøge hver enkel udbyder for de forskellige tilbud. Der står ofte ting skrevet med småt, som er nemt at overse, og det kan være en dyr fornøjelse, hvis man ikke er opmærksom på eventuelle gebyrer, bindingsperioder og oprettelsespriser. Vi vil forsøge at guide dig igennem markedet for TV-pakker, så DU kan træffe den rigtige beslutning for dig. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være regler i din lejekontrakt for, hvilken udbyder du skal vælge. Som oftest er der frit valg på alle hylder. 

 

Der er en række væsentlige parametre, som du skal være opmærksom på ved valg af TV-pakke: 

  • - Pris 

  • - Mindstepris 

  • - Oprettelse 

  • - TV - kanaler / kanalsammensætning 

  • - Bindingsperiode 

  • - Tilvalg 

Nedenstående angiver de mest brugte udbydere inden for TV-pakker og tjenester. 

 

Full Rate – pris/md. 99 kr.  

Mindstepris: 993 kr. 

Oprettelse: 399 kr. 

TV - kanaler: 19 stk. 

Bindingsperiode: 6 måneder 

Tilvalg: Flere muligheder 

 

Stofa – pris/md. 259 kr.  

Mindstepris: 259 kr. 

Oprettelse: 0 kr. 

TV - kanaler: 30 stk. 

Bindingsperiode:  1 måned 

Tilvalg: Flere muligheder 

 

Ovenstående løsninger er blandt de billigste på markedet lige i øjeblikket, men der findes et hav af muligheder og løsninger fra forskellige udbydere, og det er oftest individuelt, hvad der passer bedst i forhold til TV-pakke. Hvis du ikke har fundet noget interessant i de to ovenstående, anbefaler vi at du kigger forbi samlino.dk eller tvpriser.dk. Her kan du nemt og overskueligt finde den udbyder, som passer bedst til dine ønsker og behov; hvad end det så er den billigste pris eller de fleste muligheder! 

 

For streaming-tjenester gælder det, at der ligeledes er en lang række udbydere som eksempelvis Netflix, HBO eller Viaplay. Disse tjenester er meget populære, da de har mange forskellige funktioner, alt fra serier og film til sport og Live TV. Alle tjenester har forskellige priser og ligger mellem 99kr. til 399kr. alt afhængig af, hvorvidt man ønsker Live TV og sport eller blot adgang til film og serier. Streaming-tjenesterne har ingen bindingsperiode, hvilket gør det nemt og fleksibelt for dig, såfremt du på et tidspunkt har et ønske om at mindske dine omkostninger; her er streaming-tjenester et godt produkt og alternativ til TV-pakken, som ofte har enten bindingsperioder eller gebyrer for afmelding. 

 

Den billigste TV-pakke i Danmark 

MoreTV er en ny tv-distributør i Danmark, som tilbyder tv-pakker til Danmarks billigste pris. 

Boxer, hvor du selv kan vælge dine kanaler, tilbyder en pris på 79 kr. om måneden for et TV 2-kort, og ønsker man at bygge en pakke selv, koster TV-2 49 kr. om måneden. Hos tv-distributøren YouSee koster grundpakken 299 kr. pr. måned, men nu chokerer den nye tv-distributør i branchen med en pris billigere end konkurrenterne. 

Figur 

 

Bedste tv-pakke til prisen i 2019 

MoreTV tilbyder lige nu Danmarks billigste tv-pakke til kun: 

49 kr./måned – uden binding. 

Det skal dog siges, at det kun er denne ene grundpakke, og herudover er der ikke apps med i pakken. Det betyder, at man enten skal se med fra nettet eller købe en tv-boks, som man kan installere i boligen. 

Pakken indeholder kanalerne: DR1, TV 2, DR2, DR3, DR Ultra, DR K, Ramasjang, TV 2-regionerne, NRK1, NRK2, NRK3, TV2 Norge, TV2 Nyhedskanalen, SVT1, SVT3, SVT24, TV4 Sverige og Kundskabskanalen (svensk). Disse tv-kanaler er de mest almindelige kanaler brugt i Danmark, og derfor er MoreTV en god løsning til at dække dit behov for at se TV. For personerder ikke synes at dette opfylder deres behov, vil dette ikke være en udbyder som anbefales. Der vil man i stedet se mod Full Rate eller Stofa, som har et bredere tilvalg af kanaler. 

 

 

Online tv-pakker i HD 

MoreTV tilbyder deres Tv-signal i fuld HD-kvalitet til forbrugerne. Dette kræver dog en stabil internetforbindelse på minimum 7 Mbit/s, hvilket er normalt i mange husstande. Hvis man vælger ikke at bruge tv-pakken gennem online streaming, men derimod gennem en tv-boks, er det vigtigt, at man har en ordentlig tv-boks. Hos MoreTV kan der købes en tv boks til 649 kr. hvilket er nødvendigt, hvis man ikke vil streame kanalerne over internettet. Det er dog den billigste løsning at streame over nettet, hvis prisen er afgørende. 

 

Hvilken tv-boks er bedst? 

Nødvendigheden af en TV-boks er ikke som den var i gamle dage. Mange husstande er begyndt at streame Tv-kanaler, og har derfor ikke længere brug for en TV-boks. Mange TV-udbydere kræver dog stadig en tv-boks for at kunne udnytte dit tv-abonnement og få den fulde oplevelse af dit køb. Dette afhænger dog af, hvilken tv-udbydere du gør brug af. Det kan derfor være svært at give et bud på, hvilken tv-boks som er debedste. Det bedste svar vil derfor være, at det afhænger afhvilken tv-udbyder som bruges. Hvis du eksempelvis benytter dig af Canal Digitals tv-boks er denne essentiel til at modtage Viasat-programmer og omvendt. 

Du skal også være opmærksom på, hvorvidt du ønsker funktioner som muligheden for at optage tv. 

Disse oplysninger som står nedenfor vil hjælpe dig til at vælge den rigtige udbyder for DIG. 

  • - Først skal du finde ud af hvilken tv-udbyder, du vil anvende til din tv-bokse. 

  • - Skal tv-boksen kunne optage tv? 

  • - Hos MoreTV koster en tv-boks 699kr. - denne kan ikke lejes. 

  • - Det koster 99 kr. i oprettelse, hvis man skal have adgang til MoreTV web. 

  • - Herefter koster MoreTV 49 kr. om måneden. 

  • - Der er ingen binding. 

 
Vi samarbejder med Pricebutler, som har Danmarks bedste samarbejdsaftaler indenfor mobil, el, bredbånd m.m.