top-banner.jpg (1)

Søger du lejebolig i København N?

Søger du lejebolig i København N?

Find din nye lejlighed eller værelse her!


Blegdamsvej - 2200 København N

Vi befinder os på Blegdamsvej 26, en misundelsesværdig adresse, som placerer sig 300 m. fra Sankt Hans Torv, 450 m. fra søerne og lige ved Fredens Park. Gadebilledet udfolder sig med spændende spisesteder og hyggelige cafeer, der står klar til at forkæle lækkersulten og tørsten. På den anden side af søerne finder I Botanisk Have, Østre Anlæg og Kongens Have, der ligger i samme omfang med flere museer, Torvehallernes gastronomiske oplevelser og Nørreports tog- og metroforbindelser. Strøget og de mange stemningsfyldte sidegader udfolder sig inden for få minutters cykelafstand, hvor I også kan opleve Københavns farverige natteliv og mange spændende arrangementer. Her oplever I hovedstaden, hvor den er allerbedst.

Rantzausgade - 2200 København N

Er er tale om en rigtig bylejlighed, med hvad der dertil hører, er denne lejlighed selvfølgelig også placeret i de rette omgivelser. Lejligheden ligger nemlig blot et stenkast fra Nørrebrogade, som gemmer på alt mellem himmel og jord. Fra lejligheden har du grønne omgivelser på tætteste hold med gåafstand til Assistens Kirkegården og Hans Tavsens Park, du har alverdens indkøbsmuligheder lige ved hånden og så er du tæt på Griffenfeldsgade, som har en bred vifte af hyggelige ølbarer, cafeer, restauranter og spændende små butikker. Derudover befinder du dig under 10 minutter fra Indre By – det bliver ikke bedre end her. 



Ågade - 2200 København N

Vi befinder os på Ågade, en super god adresse, som placerer sig lige på grænsen til Frederiksberg. Her har I Rantzausgades levende miljø 350 m. fra hoveddøren, hvor spændende spisesteder og hyggelige cafeer ligger side om side med hinanden. Imens udfolder Falkoner Allé sig lige rundt om hjørnet og forbindes til Godthåbsvej og Rolighedsvej, hvor der ligeledes er et utal af spisesteder og cafeer, specialforretninger og butiksliv. Assistens Kirkegårdens grønne omgivelser, søerne og Landbohøjskolens Have bliver også en del af jeres nye nabolag, ligesom at der både er bus-, tog- og kommende metroforbindelser lige ved hånden, hvis I trænger til luftforandring. Her skal I hverken gå på kompromis med bolig eller beliggenhed.

 

Rådmandsgade  - 2200 København N

Den centrale adresse på Nørrebro sætter jer i kort gåafstand til Fælledparkens frodige natur, der breder sig som et grønt frirum midt i det pulserende byliv. Imens byder det stemningefyldte gadebillede på handlemuligheder i Netto, Føtex, Irma og Fakta lige rundt om hjørnet, flere spisesteder på Jagtvej og et levende miljø på Nørrebrogade, der udfolder sig med autentiske restauranter og spændende specialforretninger. I samme omfang ligger Superkilen, Nørrebros bypark, som byder på flere uderum, hvor der afholdes et utal af aktiviteter hele året rundt. Med denne adresse vil I aldrig mangle noget, heller ikke transportmuligheder med bus, tog eller den kommende metro, der alt sammen kan nås til fods eller på få minutters cykeltur. Bedre bliver det ikke.


Tagensvej - 2200 København N

Område:Vi befinder os tæt på Nørrebrohallen og byparken Superkilen, Nørrebro Bycenter og Nørrebrogadens stemningsfyldte handelsmiljø, hvor bydelens livlige atmosfære virkelig kommer til udtryk. Nørrebro har det hele, selv transportmuligheder med bus, tog og den kommende metro, der alt sammen ligger inden for gåafstand. Til de cyklende er vi blot få tråd fra den grønne Nørrebroroute, som hyggeligt og hurtigt forbinder Nørrebro med resten af København. Her skal I ikke indgå kompromisser. BaNanna Park befinder sig også et tæt på lejligheden og inviterer til hygge og afslapning hele året rundt. Inden for få hundrede meter findes diverse indkøbsmuligheder såsom Netto, Irma og Føtex. Ligeledes byder Nørrebros mange madsteder på uendelige muligheder, hvis man vil spise ude. Den centrale placering byder på let adgang til indre by, som kun tager 10 minutter på cykel Den kommende metro-ring vil medvirke til endnu hurtigere adgang til forskellige områder af København. Den nærmeste station vil være til at nå på gå minutters gang.

 

Hørsholmsgade - 
2200 København N

Her kommer du ikke meget nærmere bydelens pulserende og charmerende liv med en kort afstand til Jægersborggade kvarteret, der udfolder sig med flere skønne caféer og bugner af spændende små forretninger. Derudover er Stefansgade også en populær destination på Nørrebro-ruten med sine lækre spisesteder. Dette er dog langt fra det eneste, der gør området særligt attraktivt, da der også er kort gang til Assistens Kirkegård, Nørrebro Station, kommende metro og under ti minutter på cyklen til Nørreport.

 

Peblinge Dossering - 2200 København N

Kvarteret: Boligen har en super attraktiv placering. I gåafstand ligger de hyggelige gader, der har det bedste, Nørrebro kan byde på. Her er små butikker, gode restauranter,hyggelige cafeer, Nørrebro Bryghus, legepladser, boldbaner, Sankt Hans Torv og meget mere. En tur ind til city klares på få minutters cykeltur og der er 8 minutters gang til Forum metro station.


Lundtoftegade 93, 1. tv.
2200 København N

Men når I får brug for byens mange goder, så venter de få skridt fra hjemmet. I har 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed og Hillerødgade Svømmehal, mens der er under fem minutters gang til Nørrebro Station, hvor metroen er lige på trapperne.



Hamletsgade - København N

Beliggenheden er super central på Nørrebro lige ved den kommende Metro station på Skjolds Plads, samt tæt på Nørrebro Station. I nærområdet er der et utal af spisesteder, cafeer og barer der kan udforskes, og man kommer lyn hurtigt rundt på cykel til både Sankt Hans Torv og Stefansgade kvarteret. Ønsker man grønne områder er der nem adgang til fælledparken, og som studerende kan man cykle eller tage Metroen til alle byens uddannelsesinstitutioner.

 

 

Dette var et lille udsnit af nogle gode adresse i 2200 København N.

Søger du bolig? Kan du finde din drømme lejebolig her!

Klik her for at se vores store udvalg