top-banner.jpg (1)

Søger du en lejebolig i København K - omegn?

Søger du en lejebolig i København K - omegn?

Vi har lavet et blogindlæg om udlejning i København, hvor du kan læse alt der er at vide om byen.

København er Danmarks hovedstad hvor der bor over 613.000 indbyggere. Hvis man med regner Frederiksberg kommune er indbyggertallet omkring 717.698.
Grundet det store indbyggertal, kan det være svært at finde en ledig bolig i København K, og det kan derfor tage op til flere måneder, før du er heldig at blive tilbud en. Vi har hos boligdk har en lang række samarbejdspartnere, som tilbyder lejeboliger i København K, og kan dermed gøre boligsøgningen for dig nemmere i København K.

 

Skal du flytte fra Jylland til øen for at arbejde eller studere dit drømmestudie?

Når man kommer fra Jylland og flytter i lejebolig i København bliver man lidt chokeret over lejepriserne, de er noget helt andet end man er van til og man skal være parat til at få en mindre lejlighed som højest sandsynligt er dyre end den man bor i. Grundet de studerende er lejeboliger bliver dyre fordi tilflytning er blevet markant over de sidste mange år. Værelser, kollegier, 2 værelset, 3 værelset lejligheder har lange ventelister og det kan virke som en umulighed sag at finde en lejebolig i København K.

Men til gengæld når du finder en har byen en masse at byde på en masse spænende seværdigheder og man keder sig aldrig i storbyen. Det fede er det hele er indenfor overkommelig gåafstand. De mest kendte er:
Den lille havfrue, Tivoli KBH, Fristaden Christiana.
Dette er bare en brøkdel af hvad KBH kan tilbyde!

Skal du Studere i KHB og søger du en 1 værelset lejlighed eller et værelse med nogle roommates i?
Er muligheder rigtig gode!
Hos Boligdk finder du massere af delevenlige boliger med søde roommates i.
Skal det være centralt tæt på strøget eller vil du bo på Amager kan du med fordel søge her og finde dit næste lejebolig.

 

Hjælp til boligsøgende i KBH

Hos Boligdk har vi gjort det nemt at finde din næste bolig, med vores boligagent kan du gratis få tilsendt en mail med boliger der passer efter dine behov.
Det er nemt, hurtigt og enkelt.

Søg bolig her.