top-banner.jpg (1)

Skal du bo i Aalborg?

Skal du bo i Aalborg? Udlejning i Aalborg 

 

Søger du en lejebolig, studiebolig eller en udlejningsbolig, kan du med sikkerhed finde hvad du søger hos BoligDK.dk. Vi har en masse ledige lejligheder i Aalborg, og vi kan helt sikkert også finde en bolig, som passer til dig og dine behov. Vi har alt fra delevenlige lejligheder til lejligheder med plads til husdyr, og hvis du skal bo alene eller med en roomie kan vi helt sikkert finde det perfekte match.  

Vi samarbejder med alle de store udlejningsvirksomheder i Danmark, hvilket betyder, at vi har et stort sortiment, og derfor kan tilbyde lejligheder til en masse forskellige behov. Med vores søgefunktion kan du finde boliger i Aalborg, som matcher dit eller jeres krav om maks husleje, antallet af kvadratmeter, antal værelser, beliggenhed, boligtype og ubegrænset lejeperiode.  

På BoligDK har vi samlet boligudlejningsfirmaer over hele landet, hvilket er grundetil, at vi kan tilbyde over 5.000 ledige lejligheder i hele Danmark 

 

Du kan søgelejeboliger her 

 

Studerende? 

Er du studerende? Hos BoligDK har vi et stort udvalg af studieboliger i Aalborg. Kampen om studieboligerne kan være stor især i de større universitetsbyer, og det kan derfor være vanskeligt at finde en studiebolig i netop det område, hvor du skal studere. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde en lejebolig, og derfor har vi udviklet en boligagent, som giver dig besked, når vi får nye boliger der opfylder dine kriterier. Det er helt gratis at oprette sig, og du skal først betale, når du vil kontakte en udlejer. 

 

Bydele i Aalborg 

BoligDK har en masse attraktive lejligheder i Aalborg Vestby, som ligger tæt på fjorden med gode indkøbsmuligheder. Aalborg Vestby tilbyder gode busforbindelser, hvis du ikke har en bil. Hvis du har en bil, er vestbyen også kendt for sine gode parkeringsmuligheder, hvor der er en række gratis p-pladser rundt omkring i de små gader. Vestbyen tilbyder også lækre spisesteder som eksempelvis Aalborg Streetfood, Vestre Baadelaug og Ulla Therkelsen. Vestbyen har en også nogle rigtig fine udefaciliteter ved friluftsbadet og havefronten. Dertil kommer det, at der er beliggende en Fitness World i det centrale vestbyen 

 

Søger du lejlighed i Aalborg Vestby? Vi har samlet en masseher 

 

Boligudlejning i Aalborg øgaden er blevet meget populær de seneste år, og det er især de studerende, som finder lejlighederne meget interessant. Området ligger nemlig tæt på Aalborg Universitet, og samtidig ligger det en lille cykeltur væk fra Aalborg Midtby. Vælger man at cykle ind til Aalborg midtby, kan man nyde en hyggelig gåtur ved Aalborg havnefront, eller tage ind og spille pool og udforske den kendte festgade ved navn Jomfru Ane Gade. Hvis du har valgt at leje en bolig i Aalborg, her har du altid mulighed for at cykle hen til din destination, hvad enten det er i øgaden, midtbyen eller vestbyenCykelmulighederne er nemlig rigtige gode, og der er stort set cykelstier over alt i Aalborg. Aalborg er en hyggelig lille by, hvor der kommer flere og flere studerende til. Dette har betydet, at der er blevet bygget rigtig mange studieboliger igennem de seneste år. Aalborg er derfor blevet en af de største studiebyer med tusindvis af studerende.

 

Vil du gerne bo i midtbyen? 
 
Det er blevet rigtig populært at bo centralt inde i Aalborg midtby. Folk vælger at flytte til Aalborg Midtby, da det ligger blot få sekunder væk fra gågaden, som tilbyder et stort udvalg af butikker, caféer og barerDer er såfremt mulighed for at få en bid mad fra de mange caféer eller en kop kaffe fra eksempelvis Starbucks. Hvis man godt kunne tænke sig at leje en bolig i Aalborg Midtby, er der er også parkeringshuse, hvor man har mulighed for at parkere sin bil. Der er dog nogle steder i Aalborg midtby, hvor man skal have en p-licens. En p-licens i Aalborg koster 1.000 kr. for 12 måneder. 

 
Hvorfor bo i Aalborg? 
Aalborg er en by i stor udvikling, som tilbyder en masse lejligheder til både kærestepar, vennepar, alene eller studerende. Der er noget for enhver smag, og en masse fede attraktioner! 

 

Find din udlejningslejlighed her! 


Populære udlejningsområder i Aalborg - 6 mest populære steder at bo i Aalborg: 
1. Udlejning i Aalborg Midtby 
2. Udlejning i Aalborg Vestby  
3. Udlejning i Aalborg Øgade kvarteret 
4. Udlejning i Aalborg i Nordhavnen 
5. Udlejning i Aalborg SV 
6. Udlejning i Aalborg Øst  
 
Klik her for at se alle lejeboliger i Aalborg  

 

Bo tæt på storbyen 
Vi udbyder også lejligheder i Aalborg omegn. Er du mere til natur og stilhed i nabolaget, vil vi anbefale Gistrup. Byen ligger 10 km fra Aalborg centrum, hvor der er perfekt mulighed, for at slå sig ned, hvis du gerne vil have en billigere husleje end der tilbydes i Aalborg centrum, og hvor kvadratmeterprisen er billigere. Bussen går direkte ind til Kennedy, hvor du kan tage i biografen eller shoppe løs i de mange butikker. En fordel ved at bo i Gistrup eller omegn er, at Aalborg Universitets østlige del er beliggende kun to kilometer derfra. 

 

Vil du bo tæt på Uni? 

Hvis du gerne vil bo tæt på Aalborg Universitet, kan vi anbefale at bosætte sig i Vejgaard, som ligger et stenkast fra universitetet, lige gyldigt hvilken del af universitetet, som du skal gå på. Derudover så er det også tæt på centrum, som gør det nemt at opleve det pulserende byliv, selvom at man ikke bor klods op ad Jomfru Ane Gade. Det tager kun 5-8 minutter at køre ind til Aalborg Centrum fra Vejgaard, og 10 minutter at cykle.  

Det kan være svært at finde studieboliger i Aalborg, men hos BoligDK har du både mulighed for at ge hos private og store boligselskaber. Med vores smarte filtrering kan du søge præcis den pris og det lejemål, som du ønsker. Det giver dig et super overblik over de lejligheder, som passer til de behov, som du søger.

 

Bonusinfo 

En lille bonusinfo er, at Aalborg er det billigste sted at leje en bolig, set på kvadratmeterprisen for de fem største byer i Danmark. Dette er en vigtig faktor, hvis du er på SU, da du i Aalborg i gennemsnit får 61 kvadratmeter for SU’en, mens man i København kun kan bosætte sig på 34 kvadratmeter for det beløb, en udeboende studerende får i SU.