top-banner.jpg (1)

Se vores boligboom af lejeboliger

Nemt boligsøgning


Søger du en lejebolig i Danmark og synes du har svært ved at gennemskue markedet.
Så kan du nemt og overskueligt finde søge efter dine egne kriterier på BoligDK, det kalder vi en boligboom søgning fordi det er nemt, hurtigt og effektivt.
Vi har gjort det utrolig nemt at søge lige præcis efter den lejebolig du leder efter.
Når du laver en boligboom søgning kan du sætte pris, kvm, værelse, lejeperiode og hvilket postnummer / by du kunne tænke dig at bo i, når du har sat dine kriterier kommer dine resultater hurtigt frem og du kan nu se hvilket ledige boliger der er i det område du søger. På søgesiden får du et lille overblink over de 4 vigtigste elementer: Kvm, værelser, lejeperiode og husleje, du kan også blade mellem billederne, klik på ” Se bolig ” for at komme ind på lejeboligen hvor du finder alt information der er at vide om boligen. BoligDK har i samarbejde med brugerne bygget en brugervenlig boligportal hvor fokus er at det skal være nem og transparent boligsøgning.
Under detaljer om boligen kan du finde alt hvad du skal bruge for at vide om dette er en bolig du har lyst til at ansøge vi anbefaler altid man kigger på lejeperioden og depositum da det altid er to vigtige faktor om boligen er noget for en og selvfølgelig huslejen.  

 

BoligDK har et boom af boliger vores koncept er at samle alle ledige lejeboliger i hele Danmark på et sted hvilket giver forbruger det fulde overblink over alle ledige lejligheder, hus, rækkehuse, værelser.
På forsiden finder man et kort hvor du kan trykke på Danmarks 5 regioner:

- Region Hovedstaden
- Region Midtjylland
- Region Sjælland
- Region Nordjylland
- Region Syddanmark

Her kan du trykke hvilket region du gerne vil bo i herefter vil du blive vist de 8 mest populære byer som i den region sammen med noget information om regionen fx. Nordjylland,
Regionen har et befolkningstal på 589.148 indbyggere (1.1. 2018).
BoligDk har et kæmpe boligboom.

Se vores store udvalg her: Søg i blandt Danmark støreste udvalg af lejeboliger