top-banner.jpg (1)

København K gader / områder

København K gader / områder


1300 København K Borgergade

Beliggenheden er enestående for rigtige City-mennesker få øjeblikke fra den charmerende stemning ved Store Kongensgade. For enden af Borgergade ligger Kastellet, mens Sølvgade leder til Kongens Have og Østre Anlæg - et yderst dejligt område fyldt med supermarkeder, specialbutikker, restauranter og delikate take-away-steder. Tillige har I fra den fredelige adresse gåafstand til Kongens Nytorv, Amalienborg, Nyhavn og Det Kongelige Teater, for ikke at snakke om nem adgang til offentlig transport med både metro, S-tog og bus. Lejligheden befinder sig på første sal i et nydeligt 


1264 København K Store Kongensgade kvarteret

Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder, som du har direkte adgang til fra ejendommen. I 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige overfor ejendommen ved Marmor Kirken.

 

1063 København K Laksegade

Er en del af det gamle København lige ved Holmen, Gammel Strand og Kgs. Nytorv som nu bugner af eksklusivitet og kultur med Michelin-restauranter og luksusforretninger. Langs kanalerne blomstrer cafélivet, og der er også masser af smukke parker at tilbringe tiden i. Der er kun 300 meter til Kgs. Nytorv Metro der snart også bliver knudepunkt for den kommende Cityring.


1068 København K Nikolajgade

Nikolajgade er en lille unik og smuk gade med toppede brosten midt i København med flotte gamle bygninger. Trods den centrale placering opleves kvarteret rundt om Nikolajgade, som en forholdsvis uforstyrret gade med en rolig og idyllisk atmosfære. Herfra er der gå afstand til det meste af det indre City, bl.a. er du på Kongens Nytorv med bl.a. Metro´en eller på Strøget på mindre end 2 minutter. Gaden hører til blandt de mest støjfrie indenfor voldene og blev anlagt i 1500-tallets midt og hed Skvaldergade indtil 1894.

 

1432 København K - Luftmarinegade

Området er yderst børnevenligst og der er fokus på familielivet, som tydeligt opleves ved legene børn, som frit løber, cykler og leger i området uden nervøsiteten fra gennengående traffik. Atmosfæren omkring Refshaleøen er maritim, industriel og pulserende i sommerhalvåret, hvor der også er mulighed for at låne kajaker til fri benyttelse igennem ejerforeningen - til en dag på og ved vandet. 

 

1424 København K - Christianshavns Voldgade 

Nabolaget er trygt og fredeligt med velanlagte stisystemer omkring Stadsgraven, som indbyder til slentreture og raske løbeture under åben himmel. Imens løber de ikoniske kanaler i kvarteret og bidrager til den unikke atmosfære, som kendetegner Christianshavn brostensbelagte gadbillede. Kvarteret byder på alt fra caféliv og gastronomi til specialbutikker og handlemuligheder. Fra Christianshavns Torv, 300 m. herfra, er der både bus- og metroforbindelser, som hurtigt tager jer til Amager Strandpark, Fields, Nørreport, Kgs Nytorv og meget mere. Det hele kan dog nemt nås på en cykeltur - en bedre beliggenhed ses sjældent.

 

1313 København K - Sankt Pauls Gade

Det er ingen hemmelighed, at Sankt Pauls Gade er Indre Bys ultimative smørhul med farverige byhuse så langt øjet rækker. Når der er mindre end 500 meter til Kgs. Have, Kastellet og Østre Anlæg, bliver det så meget bedre? Du kommer i hvert fald ikke til at mangle grønne områder til din ugentlige løbetur, og der er utallige restauranter, caféer og kulturelle oplevelser lige om hjørnet samt butiksfristelser i alle afskygninger. 

 

Nørre Søgade 1370 København K

Med en lejlighed på Nørre Søgade får I en adresse, hvor alt er lige ved hånden. Din gård grænser op til Københavns hyggeligste gade - Nansensgade. Her hilser alle på hinanden, og du får et skønt caféliv i den ensrettede gade. Torvehallerne er et smut væk, hvor du kan handle lækre råvarer eller nyde et glas køligt vin på det pulserende, hyggelige marked. Transportmuligheder ved Nørreport Station er blot 700 meter væk. 

 

Dyrekøb - 1166 København K

Vi befinder os på Dyrkøb, der udgør en lukket, brostensbelagt gade klos op ad Vor Frue Kirke, Studiestræde og det dynamiske Fiolstræde; gågaden, der leder vejen fra Nørreport til Skindergade og som byder på et væld af spændende specialbutikker samt hyggelige caféer. Området er et af de mest centrale i hele byen, og derfor har du også alt mellem himmel og jord i dit nærområde. Med Nørreport kun 450 meter fra hoveddøren er du tæt på offentlig transport, men hele København befinder sig naturligvis også i cykelafstand. Beliggenheden er med andre ord sublim.

 

Klareboderne - 1115 København K

Med adresse på Klareboderne, kommer du til at bo i Indre By i København hvor det hele sker, mellem Købmagergade og Pilestræde. I området findes et væld af liv, med diverse specialforretninger, caféer, restauranter mm. Grønne områder som Kongens- og Botanisk Have kan nås i kort gåafstand, mens offentlig transport går fra både Nørreport og Kongens Nytorv. Kort sagt - du er med denne adresse tæt på alt.


Nørre Søgade- 1370 København K

Kolde drikke i sommersolen på en af de mange caféer i Nansensgadekvarteret, friske løbeture rundt om Søerne og lækker middag med vennerne på en hyggelig restaurant - alt sammen får du inden for ganske kort rækkevidde, hvis du bliver den nye ejer af denne godt udnyttet og suverænt beliggende lejlighed! Som en lækker bonus er der gode parkeringsmuligheder.

 

 

Langebrogade - 1411 København K

Langebrogade ligger roligt på Christianshavn; langt fra Torvegades trafik, men stadig kun et par skridt fra kanalerne og Christianshavns Torv med metro, busafgange og indkøb. Som navnet antyder, forbinder vejen sig også videre til Langebro, og her i 2019 indvies Københavns splinternye cykelbro, Lille Langebro, som gør det let som en leg at nå over til denne del af city.



Gammel Mønt - 1117 København K

Charmerende kvater beliggende i det gamle København. Man kan forledes til at sammenligne dette skønne kvarter med Marais-kvarteret i Paris, hvor de skønne byhuse ligger skulder mod skulder. Ejendommen er opført i 1734 og som sine omkringliggende ejendomme, er den grundet historisk værdi blevet Ejendommen er gennem tiden blevet nænsomt renoveret med hensyntagen til de gamle detaljer. Denne stemning af historie og kulturarv fortsætter i lejligheden.



Valkendorfsgade - 1151 København K

Ejendommen ligger midt i et af Københavns historiefyldte kvarterer, lige bagved Gråbrødretorv. Valkendorfsgade er en stille sidegade til Købmagergade, tæt på hyggelige caféer, Metroen og det livlige butiksliv i Indre By. Med let adgang til offentlig transport har du følgende muligheder inden for få minutters gågang til Kongens Nytorv Metro, Nørreport Metro, S-tog, Regional tog samt Gammel Strand (ny Metro under opførelse). Allerede i dette år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gågade og dermed forsvinder den nuværende grad af biltrafik. 


Se alle vores ledige lejeboliger i København K
Klik her