top-banner.jpg (1)

El løbehjul med blinklys nem og hurtigt

El løbehjul som en del af din bolig

Vil du gerne komme nemt fra A til B kan du hurtigt anskaffe dig et lækkert el-løbehjul der findes mange forskellige modeller og i prisklasser alt fra 1500 til 10.000 kr. I Danmark er det blevet et "must have" det sidste år.

Her er et lille usnit af kendte mærker i branchen:

Ninebot
Xiaomi
Segway

Når man skal vælge hvilket type man skal have er der utroligt mange overvejelser man skal gøre og man bliver nød til at sætte sig ordentlig ind i markedet. Du kan selvfølgelig os bare komme hurtigt i gang og købe det første og det bedste! For det mere kræsne køber er der masse af ting man skal sætte sig ind i før man køber. Det kan være ting som levetid på batteri, hvor stor er motoren, hvor hurtigt kan det køre dette kan være  nogle af de spørgsmål man kan stille sig selv og sætte sig ind i inden køb af el løbehjul.

Gode forslag til innovertive ideer til løbehjulene:
El løbehjul med blinklys
Punkterefri dæk

Nemt og enkelt

Bor du i lejebolig i København kan det være en kæmpe fordel at købe et el løbehjul. Det er nemmer at komme frem på og du kan parkere det hvor du vil. Du slipper for at holde i lange køer, for at betale for p-plads, dyrt brænstof forbrug, du spare forsikring og vægtafgift samt. værdi tab.

Du kan også leje et. København er den kommune med flest løbehjul i by billede og andre byer i Danmark er så smut ved at være med på moden. Det er nemt og enkelt og blot få tryk på en app kan man åbne løbehjulet og er klar til at køre.

Lej en bolig i København