top-banner.jpg (1)

Boligsøgende i Sydjylland - Omegn

Boligsøgende i Sydjylland - Omegn

I dette indlæg har vi skrevet lidt om at flytte på landet i en lille by der hedder Almind.

Almind er en lille by i Sydjylland med omkring 1700 indbyggere. Byen ligger omkring 17 km for Vejle og kun 10 km Nord for Kolding. Tager man bussen til disse byer kan man være der indenfor 30 minutter.
Selve byen hører til Kolding kommune og ligger i Region Syddanmark.


Søger du en lejebolig udenfor storbyen i stille og rolige omgivelser kan du nemt og enkelt søge boliger frem i udkants Danmark. Med årene flytter flere og flere længere væk fra byen og ud på landet som man siger i Jylland. Der er meget mere roligt og man kan slappe af efter en lang arbejdsdag og lade batterier op.
Det er meget forskelligt om man søger et lejet huset eller en lejlighed og kommer selvfølgelig an på familiens størrelse eller hobbyer. I Almind er der gode muligheder for at have heste, da byen rummer en masse nedlagte landbrug med massere af jord tilhørende.

Oplevelser ved at bo i Almind

Du kan tage fruen i hånden og gå til udsigtsplatformen hvor du kan nyde den lækre udsigt over Almind Ådal man kan være heldig at se naturen dyr og de flotte udskudte blomster en sommerdag.
Du kan både cykle der til men også køre, parkere din bil gratis på restepladsen i Almind hule lige ved hovedvej 107. Der er omkring 800 meter til udsigtsplatformen derfra.


Børnehaver, skoler og arbejdspladser

Det er altid godt at få afsøgt område om der er nogle gode skoler, børnehaver samt. eventuelle arbejdspladser som kunne være spænende.
I Almind finder du som boligsøgende ud af de opfylder alle krav, der er en mulighed for at sætte sine børn i en fantastisk børnehave samt skole og der er et rigtig godt erhvervsliv flydt med fede jobmuligheder.

 

Søg her

Så søger du en ledige lejebolig i dette skønne område som emmer af sol og glade dage. Kan du med fordel søge gennem vores boligportal.
Du kan altid oprette en boligagent som hjælper boligsøgende med at finde den rette lejebolig.

Klik her og find din drømmebolig