BoligDK er blevet til Boligskift.dk!
top-banner.jpg (1)

Lån til indskud

Lån til indskud 

Står du og gerne vil flytte hjemmefra, men mangler penge til indskuddetI dette indlæg kan du læse mere om, hvordan du nemt og hurtigt kan låne til indskuddet på din kommende lejlighed.  

 

Hvem kan låne? 

  • - For at kunne ansøge om lån til indskud, skal du være fyldt 18 år.  Du skal have fast arbejde og en årlig indkomst på over 150.000 kr. Du må ikke være registret i Debitor registret eller RKI. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lånet, og du vil kunne modtage pengene på kontoen dagen efter din ansøgning er blevet godkendt. 

  •  

Hvor og hvordan søger jeg? 

  • - Vi hos BoligDK har fundet den mest attraktive låneudbyder, som tilbyder markeds smarteste låneformer. Det er med til at lette processen for dig, og du vil få hurtigt svar på din ansøgning, hvilket gør det let for dig. Det er gratis at ansøge om lån og 100% uforpligtende - ansøgningen er ikke bindende før låneaftalen er underskrevet.   

  •  

Der vil ikke blive spurgt i ansøgningen om, hvad du skal bruge lånet til. Du kan derfor helt enkelt bruge pengene på, hvad du står og mangler - om det så er indskuddet til lejlighed, eller hvad enten du drømmer om en rejse, en ny bil eller noget helt tredje.